DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1013   2008. 04. 07. hétfő 10:12
surdapapa surdapapa
wow1 wow1 jól látom most ajánlatot tettél bangyinak confused

csak, hogy átlépjem ama bizonyos határt, ami a béka seggénél van nálad felkialtas

doki komám!
hogy egy klasszikust idézzek:
"ne hivatkozz privát levelezésre, mert az manipulálható"

szevasz!

egy félmondatra egy egész oldalas esszével reagálni! confused
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 10:06
KVITTEK???

Na, erről van egy viccem.

Két rendőr járőrözik egy éjszaka. Tök üres a város, semmi nem történik, unja a két zsaru magát veszettül.

Hajnal felé megszólal az egyik:

- Te, nekem olyan iszonyatos kangörcsöm van, hogy alig bírok magammal!

- Semmi gond - válaszolja a másik, - itt egy kapualj, hááát, dugj seggbe engem, és kész.

Úgy is tesznek, a kapualjba a kangörcsös jól segbetossza a másikat.

Nem telik bele 1 óra, most az elébb farbatoszott szólal meg:

- Hallod, komám, most meg rám jött olyan kangörcs...

- Semmi gond - válaszol a másik, - te is megengedted, akkor én is, itt egy kapualj, és dugj seggbe engem.

Úgy is lesz, a kapualjban most a másik teszi oda a seggét egy kis dugványozásra.

Végeznek, és kicsit terpeszben, de kiélt fejjel sétálgatnak tovább.

Egyszer megszólal az egyik:

- Te figyelj, komám, mi most seggbetosztuk egymást. Akkor mi most buzik vagyunk?

Mire a válasz:

- ÁÁÁ, dehogy! KVITTEK!!!

nyes
#1012   2008. 04. 07. hétfő 10:06
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
KVITTEK???

Na, erről van egy viccem.

Két rendőr járőrözik egy éjszaka. Tök üres a város, semmi nem történik, unja a két zsaru magát veszettül.

Hajnal felé megszólal az egyik:

- Te, nekem olyan iszonyatos kangörcsöm van, hogy alig bírok magammal!

- Semmi gond - válaszolja a másik, - itt egy kapualj, hááát, dugj seggbe engem, és kész.

Úgy is tesznek, a kapualjba a kangörcsös jól segbetossza a másikat.

Nem telik bele 1 óra, most az elébb farbatoszott szólal meg:

- Hallod, komám, most meg rám jött olyan kangörcs...

- Semmi gond - válaszol a másik, - te is megengedted, akkor én is, itt egy kapualj, és dugj seggbe engem.

Úgy is lesz, a kapualjban most a másik teszi oda a seggét egy kis dugványozásra.

Végeznek, és kicsit terpeszben, de kiélt fejjel sétálgatnak tovább.

Egyszer megszólal az egyik:

- Te figyelj, komám, mi most seggbetosztuk egymást. Akkor mi most buzik vagyunk?

Mire a válasz:

- ÁÁÁ, dehogy! KVITTEK!!!

nyes
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:41
komolyan:Te vissza teszed a kétt sárga lapott
és kvittek vagyunk smile
Tanulság:jó a humorérzékünk de vannak dolgok ami nekem is meg neked is rosszul esnek,igy tudjuk egymásrol hogy miaz amivel nem poénkodunk egymásirányában smile
#1011   2008. 04. 07. hétfő 09:59
Tudod, surdi, szerintem te nagyon el vagyol tájolódva.

Kérdezz meg bárkit, szerintem több humorérzék szorult belém, mint sok emberbe összesen.

De tudod, a humorizálásnak is van határa. Főleg akkor, amikor a humor nem úgy "általában" humor, hanem "cikizés", irónia, amikor annak a céltáblája egy harmadik személy!

Azért azt be kellene látnod, hogy mikor lépsz át egy képzeletbeli határt, mikor vált át a humor sértésbe, a viccelősés durvaságba, az irónia gúnyba.

Mert hiszen ezért humor, melynek nem lehet célja a másik személy megsértése. Te már réges-rég átlépted ezt a határt, Bandi meg épp most feszegette.

Egy valamit kellene felfognod és megértened (hivatkozva privát e-mail váltásunkra): Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ellenkező előjellel, ha Te lennél céltáblája ilyen "humor"-nak, Te ennyi ideig és ilyen módon tolerálnád a dolgokat, és valszeg nálad jóval hamarab elszakadt volna az a bizonyos cérna.

Én úgy vélem, az a "cérna" nálam jó vastag hajókötél volt, de keményen dolgoztál rajta, hogy cérnát csinálj belőle.

Fordítsd meg a dolgokat: Te mennyire viselnéd el, meddig látnád "humor"-nak, ha Te kapnád mindezt? Ugye, hogy így más a leányzó fekvése?

Ameddig más f.szával vered a csalánt, addig "jajdejóvicc" a dolog, de ha már neked kerülne a csalán közelébe a cerkád, nem biztos, hogy ugyanilyen hévvel és vehemenciával "humorizálnál", sőt, meggyőződésem, hogy egyáltalán nem respektálnád a dolgokat.

Csak addig menj és annyit tégy, amit tenmagad is el tudnál viselni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:41
Idefigyelj Bangyi!

nem az a baj amit itt tettél, hanem: megalapítottuk a KFC-t, erre megszerzi élete és csapata első pole positionját Te meg semmit nem írsz róla a tuningba...

itt meg lebuzizol bennünket, holott én csak egy Richard Prior filmből idéztem mf1

azon meg, hogy itt mit tettél...

hmmm azért ne a nászágyba akard már megdöngetni a ház asszonyát!

azt csak nekem szabad! hehe eplus2

mert a doki nem biztos, hogy humorra veszi! ugyanis a humorérzék nem az erőssége!
#1010   2008. 04. 07. hétfő 09:44
surdapapa surdapapa
áááá

meghasonulsz?

magyarabbul nem lehetett wóna:
ércsük a viccet csak nem szeressük!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:41
és kvittek vagyunk smile
Tanulság:jó a humorérzékünk de vannak dolgok ami nekem is meg neked is rosszul esnek,igy tudjuk egymásrol hogy miaz amivel nem poénkodunk egymásirányában smile
#1009   2008. 04. 07. hétfő 09:43
Bandur Bandur
Nagyon helyes.Te surdi inkább hajoljon előre te hátulról én meg előröl finom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:39
zt nem értem, hogy miért kellett rögtön a doki segítségére sietnetek kettőtöknek is?

sztem a doki ügyes nagyfiú és saját maga is le tudja rendezni az ilyen dolgokat!

de vazze én Őrá gtam:

Kubica
Fan
Club

a bangyival a tuningba alapítottuk!

adminként illene tisztában lenned a topicokban történtekről! ejnye1 ez így nem jó!

térdelj a térdemre... told fel a szoknyád ... bugyid le bokáig! és elfenekellek!

csak nehogy nádpálca helyett más vesszőt használjak!
#1008   2008. 04. 07. hétfő 09:41
Bandur Bandur
és kvittek vagyunk smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 20:37
Bandi, Te azt hiszed viccelek???

Második:

(Ezt jó gyorsan összeszedted).

A köv. alkalommal hsz-ed moderálom.
#1007   2008. 04. 07. hétfő 09:39
surdapapa surdapapa
zt nem értem, hogy miért kellett rögtön a doki segítségére sietnetek kettőtöknek is?

sztem a doki ügyes nagyfiú és saját maga is le tudja rendezni az ilyen dolgokat!

de vazze én Őrá gtam:

Kubica
Fan
Club

a bangyival a tuningba alapítottuk!

adminként illene tisztában lenned a topicokban történtekről! ejnye1 ez így nem jó!

térdelj a térdemre... told fel a szoknyád ... bugyid le bokáig! és elfenekellek!

csak nehogy nádpálca helyett más vesszőt használjak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 08:46
vazzzzz...te alapítottad???? wow1 imádom a fincsibéteket...de a csicsibe-t miért szüntettétek meg? szomoru1
(megjegyzem: ismerős volt a pofa, de a kis szakáll megkavart)

#1006   2008. 04. 07. hétfő 08:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
vazzzzz...te alapítottad???? wow1 imádom a fincsibéteket...de a csicsibe-t miért szüntettétek meg? szomoru1
(megjegyzem: ismerős volt a pofa, de a kis szakáll megkavart)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:41
Idefigyelj Bangyi!

nem az a baj amit itt tettél, hanem: megalapítottuk a KFC-t, erre megszerzi élete és csapata első pole positionját Te meg semmit nem írsz róla a tuningba...

itt meg lebuzizol bennünket, holott én csak egy Richard Prior filmből idéztem mf1

mert a doki nem biztos, hogy humorra veszi! ugyanis a humorérzék nem az erőssége!
#1005   2008. 04. 07. hétfő 08:44
Bandur Bandur
Pontosan féléve lett nyitva a topic és 1000hsz
ehez csak gratulálni lehet mindenkinek aki rendszeresen részt vesz a szoba életébe és külön dicséret a szoba tulajnak és párjának

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:21
szomoru1 szomorú, hogy az 1000. hsz-nek ilyennek kell lennie eme nemes ember szobájába!
inkább egy jó kis giccs, mint ez ami itt van! szomoru1

Bangyi!
menj kátyához és kérj a gyógyóiból...
mert Te beteg vagy ám!!! mf3 de nem is kicsit!
#1004   2008. 04. 07. hétfő 08:41
surdapapa surdapapa
Idefigyelj Bangyi!

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 22:06
Jövök én,de virágott ajándékott nem hozok nehogy a piros lap mellé mást is kapjak wink
#1003   2008. 04. 07. hétfő 08:21
surdapapa surdapapa
szomoru1 szomorú, hogy az 1000. hsz-nek ilyennek kell lennie eme nemes ember szobájába!
inkább egy jó kis giccs, mint ez ami itt van! szomoru1

Bangyi!
menj kátyához és kérj a gyógyóiból...
mert Te beteg vagy ám!!! mf3 de nem is kicsit!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 19:51
mi a faszom van itt?
bemelegedett ez a szoba!
legalábbis nekem verejtékezik a homlokom, és gyöngyözik a fanszőrzetemen az izzadság...
megyek veszek egy hideg zuhanyt, mielőtt a törlő és tiltógombra kattan az ujjam... eplus2
#1002   2008. 04. 06. vasárnap 22:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
figyelmeztetlek, hogy a fórum főadminjának minden járandóságot biztosítani kell, így a nőket is ki kell próbálnia, mielőtt kiadja bérleti viszonyba egy beosztott adminnak.... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 06. vasárnap 21:37
...szolnék Én is...jo? smile

Bandi.....gyere csak máskor is...visszább fogjuk magunkat..mert Én is tényleg az ex kategoriába kerülök.... eplus2

és...hááát..megmondom öszintén...nem adták könnyen a ház urát Nekem.... smile ....legalább ne itt csaljam már meg.... hehe

én is Imádlak cicamicaaaa wink crazya
#1001   2008. 04. 06. vasárnap 22:06
Bandur Bandur
Jövök én,de virágott ajándékott nem hozok nehogy a piros lap mellé mást is kapjak wink
#1000   2008. 04. 06. vasárnap 21:37
X Törölt felhasználó (52127)
...szolnék Én is...jo? smile

Bandi.....gyere csak máskor is...visszább fogjuk magunkat..mert Én is tényleg az ex kategoriába kerülök.... eplus2

és...hááát..megmondom öszintén...nem adták könnyen a ház urát Nekem.... smile ....legalább ne itt csaljam már meg.... hehe

én is Imádlak cicamicaaaa wink crazya
#999   2008. 04. 06. vasárnap 21:27
Bandur Bandur
Én nem csak gondolom hanem tudom hogy egy okos ember vagy smile
Nem volt szándékom megbántani téged,sajnálom ha megsértettelek,BOCSÁNAT
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 21:15
Hááát, basszus, soroljam??? nyes

Egy dolog "rámozdulni" a szoba asszonyára, és megint más a "pofátlanság". vigyor5

De a viccet félretéve, most tényleg komolyan:

Te egy okos ember vagy, illetve annak gondollak. Így tudnod kell, vagy kellene, hol a határa a "viccnek", a poénnak, a humornak, és hol lépi át az ember azt a bizonyos képzeletbeli határt, amikor a humor már nem humoros, amikor már kellemetlen, és sértő, amit csinál.
#998   2008. 04. 06. vasárnap 21:18
ÉN MINDIG ITT VAGYOK!!! Legfeljebb nem látod. hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 21:16
Nem is jövök én ide többet schmoll2
De amint látom nincs itthon úgyis megkörnyékezem királylányost
hmhmhmhmhmhmh az a csók elvette az eszem wink
#997   2008. 04. 06. vasárnap 21:16
Bandur Bandur
Nem is jövök én ide többet schmoll2
De amint látom nincs itthon úgyis megkörnyékezem királylányost
hmhmhmhmhmhmh az a csók elvette az eszem wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 21:11
a szobatulajdonos-kategória admin nőjét akartad lenyúlni...ezért minimum herélés jár eplus2 mf1 vigyor2
#996   2008. 04. 06. vasárnap 21:16
lol Röviden így is fogalmazhattam volna!!! nyes eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 06. vasárnap 21:11
a szobatulajdonos-kategória admin nőjét akartad lenyúlni...ezért minimum herélés jár eplus2 mf1 vigyor2
#995   2008. 04. 06. vasárnap 21:15
Hááát, basszus, soroljam??? nyes

Egy dolog "rámozdulni" a szoba asszonyára, és megint más a "pofátlanság". vigyor5

De a viccet félretéve, most tényleg komolyan:

Te egy okos ember vagy, illetve annak gondollak. Így tudnod kell, vagy kellene, hol a határa a "viccnek", a poénnak, a humornak, és hol lépi át az ember azt a bizonyos képzeletbeli határt, amikor a humor már nem humoros, amikor már kellemetlen, és sértő, amit csinál.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 21:02
Mielőtt kapok pirosat és mielőtt a buliból is tiltva leszek
Mi az amit ebbe a "szobában"topicban rosszul csinátam?????? wow1 confused
#994   2008. 04. 06. vasárnap 21:11
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 21:02
Mielőtt kapok pirosat és mielőtt a buliból is tiltva leszek
Mi az amit ebbe a "szobában"topicban rosszul csinátam?????? wow1 confused

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!