DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#973   2008. 04. 04. péntek 19:04
Bandur Bandur
oszt ugyan minek látnád csak panaszkodnál hogy fáj a fejed meg a tököd is becsipte a mosogatógép nyes pedig azon van luk rendesen hehe inkább pinába dugd eljen
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 05:38
Gondolhatod Doki...mert olyan finom... lookaround

De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost... eplus2 eplus2
#972   2008. 04. 04. péntek 12:48
surdapapa surdapapa
ugyanmá terájad is rád gyön a szükség pláne ha kerülő barátunk hegyezi rejád a cerkáját!

osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!

doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!

csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!

oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
#971   2008. 04. 04. péntek 10:51
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na, így megnyugodtam, ameddig Te vigyázol rá, baj nem lehet! eljen worship
#970   2008. 04. 04. péntek 10:46
Méghogy gyilkolászás? Ugyanmár, ülni nem akarok...
Bandinak viszek a kumarin mellék K1 vitamint...
Nálad meg? Ugyanmár, egy cerka-zacsi letépésbe még senki nem halt bele! nyes

Kezedbe adom, oszt onnantól kezdve télleg a szexuális életed a nyalásra koncetnrtálódik... nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 10:16
khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus confused

Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!

aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!

osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
komámasszony meg surda Úr úgrott kija ződleveles csipkepokorbú! mf2
#969   2008. 04. 04. péntek 10:16
surdapapa surdapapa
khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus confused

Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!

aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!

osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
komámasszony meg surda Úr úgrott kija ződleveles csipkepokorbú! mf2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 04. péntek 09:59
Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.

Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...

Ugyanis nem volna mivel! mf1
#968   2008. 04. 04. péntek 09:59
Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.

Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...

Ugyanis nem volna mivel! mf1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 08:36
ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!

hisz a leggyönyörűbbek közül való vagy, de Te ám tudod is eztet!
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak? confused

lekötözéses duma tetszett?
pedig nem is az őszintét írtam:
lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!

Tutti ezek után rá se merne nézni a szeme sarkából se másik nőre!

bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
#967   2008. 04. 04. péntek 09:54
Jó reggelt Neked is!

Ha Bandur sokáig illegeti-billegeti magát királylányka előtt, mint egy kiéhezett páva, istenuccse megtalálom annak a nyelvnek a "helyét"... wink De ha én találok neki "helyet", abban nem lesz köszönet se Bandinak, se a lányoknak... eplus2
#966   2008. 04. 04. péntek 09:52
Hááát, ha még tudnád is milyen finom... nyes Mámmint a "fagyi"... hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost... eplus2 eplus2
#965   2008. 04. 04. péntek 08:42
surdapapa surdapapa
Te a fájdalomtól nem látod a királylányost, mert a töködre csapta a mosogatógép ajtaját! hehe lookaround mf2

#964   2008. 04. 04. péntek 08:38
surdapapa surdapapa
béjbiiii hisz miattad akarok ott lenni a bulin! hehe eplus2

bugyibuci mosok rád! főzök rád! eplus2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 03. csütörtök 20:32
surdi, te ki huncut... hehe hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa.... eplus2
#963   2008. 04. 04. péntek 08:36
surdapapa surdapapa
ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!

hisz a leggyönyörűbbek közül való vagy, de Te ám tudod is eztet!
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak? confused

lekötözéses duma tetszett?
pedig nem is az őszintét írtam:
lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!

Tutti ezek után rá se merne nézni a szeme sarkából se másik nőre!

bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21
aazért annyira neeeeem...fiu nem vagyok... smile
attol azért szebb... nyes

ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss... nyes
#962   2008. 04. 04. péntek 05:38
gazosgyuri gazosgyuri

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 03. csütörtök 20:31
Hálas Istennek ez a veszély nem fenyeget, a Barrett "light fifty" .50 cal nem szokott még a betonoról se gellert kapni... wink

De hogy mindenki az én asszonykám punciját akarja nyalogatni! nyes surdi, bandi, nem szakadnátok már le a kedvesen puncijáról? eplus2
#961   2008. 04. 03. csütörtök 20:42
királylányka annyira nem ijedős... engem is látott már, és nem szaladt el sikongatva... nyes

Bááár, kicsit hosszú idő volt, míg repülősóval és hideg vízzel magához térítettük, és azt követően 3 napszemüvegben, és háttal ült nekem, de biztos csak szimpátiáját próbálta ezzel leplezni! hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:39
Én se vagyok egy matyó himzés smile
Úgyhogy marad a világos wink
#960   2008. 04. 03. csütörtök 20:40
Adok én Nektek olyan papásmamásat, hogy attó' kódultok! nyes hehe

Hogy lehet egy napon említeni Szilva "mélytorkosborzát" mindenféle perverziókkal??? hehe eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:17
Istenem...de lökött vaaaaaaaaagy..... hehe hehe

ez..a kötözéses duma...nagyon tetszett eljen
de,az az igazság...nem igazán vagyok a férjurammal egy sulycsoportban...max Ö kötözhetne...annak meg ugy is a vállfétisvolnaakövetkezménye hehe hehe

tehát...szolok majd..ha a Doki épp a szilvával....torkosborzozik....Én meg Veled papásmamásat... eplus2
#959   2008. 04. 03. csütörtök 20:36
Hááát, speciel először perverznek gondoltalak, amikor a szád felé tartottam, Te a füled fordítottad felé... nyes

De aztán rá kellett jönnöm, hogy az én fagyinyalásommal jól elvagy, de a nyalóka, az már nem fér bele.

Szóval "fagyizni" velem voltál, de ha utána volt "minden cseppjét élveztem" is, akkor télleg megcsaltál, az már nem én voltam... wink crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:12
visszautasitotttttaaaaaam???? confused

basszus...Én nem Veled "fagyiztam"????? hehe
mert...hogy...Én minden cseppjét élveztem.... circling
akkor...ezer bocsánat...de megcsaltalak... hehe hehe
#958   2008. 04. 03. csütörtök 20:32
surdi, te ki huncut... hehe hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa.... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:23
Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek
Lekonyuló szép farkadnak köszönheted nevedet
De mivel a dokié a szoba
A mi farkunk nam való ám oda

ha a lányok fotót akarnak hát kérnek
mi pedig adunk nekik, bár nem vagyunk szépek
legalábbis hozzájuk nem mérhetők
és csak remélhetjük, hogy Nekik mi leszünk a szeretők!

Bangyikám!
ne haragudj, de szerintem nem ide valóak a mi fotóink!
és valamiért jogosnak érzem a doki felháborodását!
egyetlen esetbe lehetne ide való a fotó rólunk ha a dokit akarnánk meghódítani!

és ugyebár ez egyikünknek se célja!
bár... ha amit a bulikról Szilva összehablatyolt...

hehe eplus2
#957   2008. 04. 03. csütörtök 20:31
Hálas Istennek ez a veszély nem fenyeget, a Barrett "light fifty" .50 cal nem szokott még a betonoról se gellert kapni... wink

De hogy mindenki az én asszonykám punciját akarja nyalogatni! nyes surdi, bandi, nem szakadnátok már le a kedvesen puncijáról? eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:15
dokikám!
csak nehogy gellert kapjon röktön az első lövedéked! és elvigye a herezacskód! eplus2

a ház asszonyának:
tartsd azt a puncid a fagyit úccse igazán szeressem ... maximum a puncidról lefetyelve wink circling
addig míg a dokit a Szilva ápolgatja én szívesen kéjes nyögdécselésig nyalom a finom puncikádat! nyes

de mi ez a fegyelmezés confused

lekötözted a dokit a szoba sarkába? és rá se nyitod napokig az ajtót? hehe

legalább ágytálat tettél-e alá? mert még a végén maga alá csinyal! eplus2
#956   2008. 04. 03. csütörtök 20:26
BASSZUSKULCS!

Kihúzom a lában és telecsetelik a szobámat! nyes
#955   2008. 04. 03. csütörtök 18:39
Bandur Bandur
Én se vagyok egy matyó himzés smile
Úgyhogy marad a világos wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21

ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss... nyes
#954   2008. 04. 03. csütörtök 18:21
X Törölt felhasználó (52127)

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:17
Csak nem fiu vagy!!!
Mert ha csaj vagy akor én nőre vágyom és nem királylányra wink

Nem számid külsőd
Ne szépséged miat szeressenek
Hanem az érzésdért amit nyújtani tudsz worship

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!