oszt ugyan minek látnád csak panaszkodnál hogy fáj a fejed meg a tököd is becsipte a mosogatógép
pedig azon van luk rendesen
inkább pinába dugd
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 05:38

Gondolhatod Doki...mert olyan finom...
De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...

De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...

ugyanmá terájad is rád gyön a szükség pláne ha kerülő barátunk hegyezi rejád a cerkáját!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
Na, így megnyugodtam, ameddig Te vigyázol rá, baj nem lehet!

Méghogy gyilkolászás? Ugyanmár, ülni nem akarok...
Bandinak viszek a kumarin mellék K1 vitamint...
Nálad meg? Ugyanmár, egy cerka-zacsi letépésbe még senki nem halt bele!
Kezedbe adom, oszt onnantól kezdve télleg a szexuális életed a nyalásra koncetnrtálódik...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 10:16
Bandinak viszek a kumarin mellék K1 vitamint...
Nálad meg? Ugyanmár, egy cerka-zacsi letépésbe még senki nem halt bele!

Kezedbe adom, oszt onnantól kezdve télleg a szexuális életed a nyalásra koncetnrtálódik...

khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus
Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!
aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
komámasszony meg surda Úr úgrott kija ződleveles csipkepokorbú!

Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!
aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...

khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 09:59

osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...

Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.
Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...
Ugyanis nem volna mivel!
Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...
Ugyanis nem volna mivel!

Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.
Ugyanis nem volna mivel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 08:36
Ugyanis nem volna mivel!

ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!
hisz a leggyönyörűbbek közül való vagy, de Te ám tudod is eztet!
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak?
lekötözéses duma tetszett?
pedig nem is az őszintét írtam:
lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!
Tutti ezek után rá se merne nézni a szeme sarkából se másik nőre!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak?

lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
Jó reggelt Neked is!
Ha Bandur sokáig illegeti-billegeti magát királylányka előtt, mint egy kiéhezett páva, istenuccse megtalálom annak a nyelvnek a "helyét"...
De ha én találok neki "helyet", abban nem lesz köszönet se Bandinak, se a lányoknak...
Ha Bandur sokáig illegeti-billegeti magát királylányka előtt, mint egy kiéhezett páva, istenuccse megtalálom annak a nyelvnek a "helyét"...

Hááát, ha még tudnád is milyen finom...
Mámmint a "fagyi"...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Te a fájdalomtól nem látod a királylányost, mert a töködre csapta a mosogatógép ajtaját!

béjbiiii hisz miattad akarok ott lenni a bulin!
bugyibuci mosok rád! főzök rád!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 20:32

bugyibuci mosok rád! főzök rád!

surdi, te ki huncut...
hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa....

ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21

bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

aazért annyira neeeeem...fiu nem vagyok...
attol azért szebb...
ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...

attol azért szebb...

ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 20:31

Hálas Istennek ez a veszély nem fenyeget, a Barrett "light fifty" .50 cal nem szokott még a betonoról se gellert kapni...
De hogy mindenki az én asszonykám punciját akarja nyalogatni!
surdi, bandi, nem szakadnátok már le a kedvesen puncijáról?

királylányka annyira nem ijedős... engem is látott már, és nem szaladt el sikongatva...
Bááár, kicsit hosszú idő volt, míg repülősóval és hideg vízzel magához térítettük, és azt követően 3 napszemüvegben, és háttal ült nekem, de biztos csak szimpátiáját próbálta ezzel leplezni!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Bááár, kicsit hosszú idő volt, míg repülősóval és hideg vízzel magához térítettük, és azt követően 3 napszemüvegben, és háttal ült nekem, de biztos csak szimpátiáját próbálta ezzel leplezni!

Adok én Nektek olyan papásmamásat, hogy attó' kódultok!
Hogy lehet egy napon említeni Szilva "mélytorkosborzát" mindenféle perverziókkal???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:17

Hogy lehet egy napon említeni Szilva "mélytorkosborzát" mindenféle perverziókkal???

Istenem...de lökött vaaaaaaaaagy.....
ez..a kötözéses duma...nagyon tetszett
de,az az igazság...nem igazán vagyok a férjurammal egy sulycsoportban...max Ö kötözhetne...annak meg ugy is a vállfétisvolnaakövetkezménye
tehát...szolok majd..ha a Doki épp a szilvával....torkosborzozik....Én meg Veled papásmamásat...

ez..a kötözéses duma...nagyon tetszett

de,az az igazság...nem igazán vagyok a férjurammal egy sulycsoportban...max Ö kötözhetne...annak meg ugy is a vállfétisvolnaakövetkezménye

tehát...szolok majd..ha a Doki épp a szilvával....torkosborzozik....Én meg Veled papásmamásat...

Hááát, speciel először perverznek gondoltalak, amikor a szád felé tartottam, Te a füled fordítottad felé...
De aztán rá kellett jönnöm, hogy az én fagyinyalásommal jól elvagy, de a nyalóka, az már nem fér bele.
Szóval "fagyizni" velem voltál, de ha utána volt "minden cseppjét élveztem" is, akkor télleg megcsaltál, az már nem én voltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:12

De aztán rá kellett jönnöm, hogy az én fagyinyalásommal jól elvagy, de a nyalóka, az már nem fér bele.
Szóval "fagyizni" velem voltál, de ha utána volt "minden cseppjét élveztem" is, akkor télleg megcsaltál, az már nem én voltam...

visszautasitotttttaaaaaam????
basszus...Én nem Veled "fagyiztam"?????
mert...hogy...Én minden cseppjét élveztem....
akkor...ezer bocsánat...de megcsaltalak...

basszus...Én nem Veled "fagyiztam"?????

mert...hogy...Én minden cseppjét élveztem....

akkor...ezer bocsánat...de megcsaltalak...

surdi, te ki huncut...
hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:23

Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek
Lekonyuló szép farkadnak köszönheted nevedet
De mivel a dokié a szoba
A mi farkunk nam való ám oda
ha a lányok fotót akarnak hát kérnek
mi pedig adunk nekik, bár nem vagyunk szépek
legalábbis hozzájuk nem mérhetők
és csak remélhetjük, hogy Nekik mi leszünk a szeretők!
Bangyikám!
ne haragudj, de szerintem nem ide valóak a mi fotóink!
és valamiért jogosnak érzem a doki felháborodását!
egyetlen esetbe lehetne ide való a fotó rólunk ha a dokit akarnánk meghódítani!
és ugyebár ez egyikünknek se célja!
bár... ha amit a bulikról Szilva összehablatyolt...
Lekonyuló szép farkadnak köszönheted nevedet
De mivel a dokié a szoba
A mi farkunk nam való ám oda
ha a lányok fotót akarnak hát kérnek
mi pedig adunk nekik, bár nem vagyunk szépek
legalábbis hozzájuk nem mérhetők
és csak remélhetjük, hogy Nekik mi leszünk a szeretők!
Bangyikám!
ne haragudj, de szerintem nem ide valóak a mi fotóink!
és valamiért jogosnak érzem a doki felháborodását!
egyetlen esetbe lehetne ide való a fotó rólunk ha a dokit akarnánk meghódítani!
és ugyebár ez egyikünknek se célja!
bár... ha amit a bulikról Szilva összehablatyolt...

Hálas Istennek ez a veszély nem fenyeget, a Barrett "light fifty" .50 cal nem szokott még a betonoról se gellert kapni...
surdi, bandi, nem szakadnátok már le a kedvesen puncijáról?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:15

dokikám!
csak nehogy gellert kapjon röktön az első lövedéked! és elvigye a herezacskód!
a ház asszonyának:
tartsd azt a puncid a fagyit úccse igazán szeressem ... maximum a puncidról lefetyelve
addig míg a dokit a Szilva ápolgatja én szívesen kéjes nyögdécselésig nyalom a finom puncikádat!
de mi ez a fegyelmezés
lekötözted a dokit a szoba sarkába? és rá se nyitod napokig az ajtót?
legalább ágytálat tettél-e alá? mert még a végén maga alá csinyal!
csak nehogy gellert kapjon röktön az első lövedéked! és elvigye a herezacskód!

a ház asszonyának:
tartsd azt a puncid a fagyit úccse igazán szeressem ... maximum a puncidról lefetyelve

addig míg a dokit a Szilva ápolgatja én szívesen kéjes nyögdécselésig nyalom a finom puncikádat!

de mi ez a fegyelmezés

lekötözted a dokit a szoba sarkába? és rá se nyitod napokig az ajtót?

legalább ágytálat tettél-e alá? mert még a végén maga alá csinyal!

BASSZUSKULCS!
Kihúzom a lában és telecsetelik a szobámat!
Kihúzom a lában és telecsetelik a szobámat!

Én se vagyok egy matyó himzés
Úgyhogy marad a világos
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21

Úgyhogy marad a világos

attol azért szebb...

attol azért szebb...

attol azért szebb...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:17

attol azért szebb...

Csak nem fiu vagy!!!
Mert ha csaj vagy akor én nőre vágyom és nem királylányra
Nem számid külsőd
Ne szépséged miat szeressenek
Hanem az érzésdért amit nyújtani tudsz
Mert ha csaj vagy akor én nőre vágyom és nem királylányra

Nem számid külsőd
Ne szépséged miat szeressenek
Hanem az érzésdért amit nyújtani tudsz