... Te asszony, kiteregeted itt a szennyest?!
Még hogy elbaszarintottam a nyalást... Pedig aztán azt elrontani, na az a művészet...
Pedig a fagyi is jó volt, ízre is megfelelt, mégis látod elügyetlenkedtem... De miért kell erről mindenkinek tudnia?
Mondjuk az sem kizárt, hogy azért voltam annyira "ügyetlen" a nyalással, mert Te meg kerek perec elutasítottad a nyalókámat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 19:13

Még hogy elbaszarintottam a nyalást... Pedig aztán azt elrontani, na az a művészet...

Pedig a fagyi is jó volt, ízre is megfelelt, mégis látod elügyetlenkedtem... De miért kell erről mindenkinek tudnia?

Mondjuk az sem kizárt, hogy azért voltam annyira "ügyetlen" a nyalással, mert Te meg kerek perec elutasítottad a nyalókámat...

Törölt felhasználó (52127)

...ha csak a nyalásnál rontotta volna el....
...
itt vagyok ám...csak épp "fegyelmezek"
amugy...szoszártyárok itt ezek a fiuk..lááááátod...igért a surdi is...gyurka is...dokirol nem is beszélve...azt a nyalást
...és mégis itt állok még mindig...fagyival a kezembe..
igy...már csak benned bizok...

amugy...szoszártyárok itt ezek a fiuk..lááááátod...igért a surdi is...gyurka is...dokirol nem is beszélve...azt a nyalást

Bandi-bandi, a Barrett "light-fifty"-m, melyet beígértem surdinak, Téged is utolérhet, csak ajánlgass neki mindenféle nyalakodást!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 12:44

Már 4 napja nem volt itt a házasszonya,te doki csak nem a nyalásnál rontotad el?
vagy lehet hogy gyurci jobban nyalt
Vgy prunne ugyleszopott hogy az élvezettől leharaptad a nyelved
Majd én kinyalom királylányost

...ha csak a nyalásnál rontotta volna el....
...
...és mégis itt állok még mindig...fagyival a kezembe..
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 12:44

Már 4 napja nem volt itt a házasszonya,te doki csak nem a nyalásnál rontotad el?

Köszönöm, Kedves Molly, hogy beköszöntél hozzám!% Neked is szép napot, élvezetes hetet kívánok!

Táncsak nem sülök fel... De köszi a verses-rímes tájékoztatót.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 20:23

Nehogy felsülj
Pina pina punci, vagina és nunci,
Megtanítunk gyorsan, hogyan is kell NYALNI .
Jobbra is, balra is körbe kell haladnod,
és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod
Jobbra is balra is körbe kell haladnod,
és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod.

és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod.
Nehogy felsülj
és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 19:37

és ha nem kapsz levegőt, abba kell majd hagynod. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

gyurikám, fagyit nyalni szívsen elvihetünk, utána meg elmeséljük, milyen volt a nyalás.

gyurikám, fagyit nyalni szívsen elvihetünk, utána meg elmeséljük, milyen volt a nyalás.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 08:54

Hát szép...azzzé lehet,hogy én is elmentem wóna weletek nyalni...erre nm is gondoltatok...ejnye...ez nm szép dolog...ez nm szép dolog..

Szerintem olvashattad: "Arra meg várhattok, féllábon állva, vívóállásban."
Az én aktommal ziher nem lesz bentebb a GG...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 04:10

Az én aktommal ziher nem lesz bentebb a GG...

ha viszont te sem tudsz aludni, akkor igazán berakhatnád...meg az aktot is

én vetettem föl a fagyizást...vagy nevezzük nyalásnak?
...akkor meg az...
lesz még napos idö...remélem,Te figyelmesebb leszel..és szolsz..ha (ki)akarsz nyalni?!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 08:54

lesz még napos idö...remélem,Te figyelmesebb leszel..és szolsz..ha (ki)akarsz nyalni?!

Hát szép...azzzé lehet,hogy én is elmentem wóna weletek nyalni...erre nm is gondoltatok...ejnye...ez nm szép dolog...ez nm szép dolog..

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 16:00

Jajj Teeee.... Hááát ügyesen mindkettőre lehet sort keríteni. Akár egyszerre is...

ha viszont te sem tudsz aludni, akkor igazán berakhatnád...meg az aktot is
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 03:37

Na, ide egyetlen férfiakt kerülhet fel (férfikukival egyetemben): AZ ENYÉM! (Arra meg várhattok, féllábon állva, vívóállásban
).
Minden egyéb férfiakt és ceruza azonnali törlést von maga után!

Na, ide egyetlen férfiakt kerülhet fel (férfikukival egyetemben): AZ ENYÉM! (Arra meg várhattok, féllábon állva, vívóállásban
).
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 29. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 19:32

Á privibe is csak félve küldtem el prunnénak,ha ide meg felteszem doki hogy örülne

Á privibe is csak félve küldtem el prunnénak,ha ide meg felteszem doki hogy örülne
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 08:10

rajta....tedd csak föl gyorsan ide az aktodaaaat!!...
és..ezt most veheted parancsnak is...

és..ezt most veheted parancsnak is...

Jajj Teeee.... Hááát ügyesen mindkettőre lehet sort keríteni. Akár egyszerre is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 15:25

most nem tudom..hogy azt szeretném-e jobban..hogy "nyalj"...vagy azt...hogy fagyizzunk...?!

most nem tudom..hogy azt szeretném-e jobban..hogy "nyalj"...vagy azt...hogy fagyizzunk...?!

Induljunk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:29

Hahooo....féérjuraaam..isteni az idö....megyünk egyet nyalniiii???

Hahooo....féérjuraaam..isteni az idö....megyünk egyet nyalniiii???

Szép napot Neked is Életem! Sajnos nem túl jó, kb óránként felébredtem...
Nem kell féltened, h megfázom, tudod, ameddig Te melengetsz engem...
Persze, hogy melegem volt... Felforrósítottál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 08:12
Nem kell féltened, h megfázom, tudod, ameddig Te melengetsz engem...

amugy...jo reggelt Drágaságom...hogy aludt az Én Egyetlenem?
rajtad volt a szemem..mert féltem,hogy megfázol...de mindig azt hajtogattad...hogy meleged van...
rajtad volt a szemem..mert féltem,hogy megfázol...de mindig azt hajtogattad...hogy meleged van...
Szép nepot, Neked is! Örülök, hogy benéztél hozzám!