Áááá, semmi "khmkhmkhm"... Simán kikukáznám...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 28. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 21:43

Hátt én kicsit hasonlitok figora
De ha felteném ide az aktom,hát doki biztos khmkhmkhm

amugy...jo reggelt Drágaságom...hogy aludt az Én Egyetlenem?
rajtad volt a szemem..mert féltem,hogy megfázol...de mindig azt hajtogattad...hogy meleged van...
rajtad volt a szemem..mert féltem,hogy megfázol...de mindig azt hajtogattad...hogy meleged van...
rajta....tedd csak föl gyorsan ide az aktodaaaat!!...
és..ezt most veheted parancsnak is...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 28. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 21:43

és..ezt most veheted parancsnak is...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 10:35

Törölt felhasználó (52127)

a kommuna szabályai szerint.....öööö....egye fene...egyel több vagy kevesebb
de,remélem nem vagy finnyás...épp gyuri után következnél..

Ngyon jó a szoba gondoltam bekellene rendezni hoztam is egy falvédőt
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:58
Dehogynem jár. De mint téma-tulaj amellett, hogy adminkodom, kötelességem is pörgetni a dolgokat.
Nézd meg a képes témát, gyapiét! Ott is ő az utolsó hozzászóló szinte mindig és mindenhol - ugyanezért.

Dehogynem jár. De mint téma-tulaj amellett, hogy adminkodom, kötelességem is pörgetni a dolgokat.
Nézd meg a képes témát, gyapiét! Ott is ő az utolsó hozzászóló szinte mindig és mindenhol - ugyanezért.

Nézd meg a képes témát, gyapiét! Ott is ő az utolsó hozzászóló szinte mindig és mindenhol - ugyanezért. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Doki! Hogy van az, hogy az egész hírességek témában te vagy az utolsó hozzászóló
(most már nem)
Senki nem jár erre rajtad kívül?
Na, jó hétvégét az egész GG-nek.

Te Doki! Hogy van az, hogy az egész hírességek témában te vagy az utolsó hozzászóló
(most már nem)

Na persze... "érzelem nélküli sex"... még ha más mondaná...
Bár itt télleg ezt hiszik Rólad néhányan...
Hadd legyenek meg ebben a hitükben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:45

azt már rég elnéztem
de tudod..nekem meg szükségem van a változatosságra....hol az egyik..hol a másik...
...érzelem nélküli sex...
de..a szívem a Tiéd..

de tudod..nekem meg szükségem van a változatosságra....hol az egyik..hol a másik...

de..a szívem a Tiéd..

Akkor épp itt az ideje... Térdelj le, és szeress!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:44

asztakurv@...egyszer tényleg le kell, hogy szopjalak...természetesen puszta barátságból...már annyiszor megbeszéltük

azt már rég elnéztem
...érzelem nélküli sex...
de..a szívem a Tiéd..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:39

de..a szívem a Tiéd..

Ez természetes Életem! De akkor nyema bukta, ha egy kis mélytorkos baráti flörtben részesít engem Szilva?!

asztakurv@...egyszer tényleg le kell, hogy szopjalak...természetesen puszta barátságból...már annyiszor megbeszéltük
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:39

Ez természetes Életem! De akkor nyema bukta, ha egy kis mélytorkos baráti flörtben részesít engem Szilva?!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:37

akkor...Én most..csak ugy..mivel kaptam rá engedélyt..barátilag megflörtölném a gyurit is..meg a surdit is...
..oké Életem?????

akkor...Én most..csak ugy..mivel kaptam rá engedélyt..barátilag megflörtölném a gyurit is..meg a surdit is...
..oké Életem?????

WTFH?
Mivan? Te megent félrebeszélsz, surdi!
Poénkodásnak, viccelődésnek, baráti flörtnek mindig is volt és lesz helye a szobámban.
Sértődésnek, egoizmusnak, "nembaráti" flörtnek, ellenségeskedésnek sosem volt, és nem is hagyom, hogy helye legyen! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 28. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 11:39
Mivan? Te megent félrebeszélsz, surdi!

Poénkodásnak, viccelődésnek, baráti flörtnek mindig is volt és lesz helye a szobámban.
Sértődésnek, egoizmusnak, "nembaráti" flörtnek, ellenségeskedésnek sosem volt, és nem is hagyom, hogy helye legyen! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 28. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért van az, hogy ha hasonlóképp pörgetem a szobádad az már nem tetszik

Nabaxameg... Ez a Szilva, folyton lebuktat..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 08:00

...most...mintha..megint csak "lebuktál" volna...Életem....

Miért van az, hogy ha hasonlóképp pörgetem a szobádad az már nem tetszik
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:48

Legalább pörög egy kicsit a szobám...
Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...
De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat.

Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...

De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat.
Hej ha félisten lennél akkor lennél fele annyira jó, mint én!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:21

Csak hülyültem...
...nyugodság...nm sértődöm gyorsan...
Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...
...csak,hogy legyen képed rólam...

Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...

mondtam már, hogy jó az ízlésed
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

fel vagy véve!
amennyiben a szokásos 3 kérdésnél az utolsóra igenlő a válaszod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 16:50

amennyiben a szokásos 3 kérdésnél az utolsóra igenlő a válaszod!

jaa..még most látom..Én meg állásajánlatot kaptam...
háát..ebben a mai sanyaru helyzetü világban..minden munkát meg kell fogni...vállaloooom
Titkárnö leszek a surdinál....milyen muris helyzet....
tudok vakon,tiz ujjal gépelni...ez most jo referenciaa?

háát..ebben a mai sanyaru helyzetü világban..minden munkát meg kell fogni...vállaloooom

Titkárnö leszek a surdinál....milyen muris helyzet....

tudok vakon,tiz ujjal gépelni...ez most jo referenciaa?

megbeszéltük... ha nyalni nem kell ha utánna következem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 10:35

a kommuna szabályai szerint.....öööö....egye fene...egyel több vagy kevesebb