DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#953   2008. 04. 03. csütörtök 18:17
Bandur Bandur
Csak nem fiu vagy!!!
Mert ha csaj vagy akor én nőre vágyom és nem királylányra wink

Nem számid külsőd
Ne szépséged miat szeressenek
Hanem az érzésdért amit nyújtani tudsz worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 03. csütörtök 18:08
Te..Bandikám...tudod mi a Te legnagyobb szerencséd?
Elárulom.....még nem láttad a királylánykát nyes ..nem biztos..hogy ilyen felelötlen kijelentéseket kellene tenned..hogy bár mikor szivesen kinyalsz.... hehe eplus2

vagy...Te is a fagyimra...ööö fagyira gondoltál? wink
#952   2008. 04. 03. csütörtök 18:17
X Törölt felhasználó (52127)
Istenem...de lökött vaaaaaaaaagy..... hehe hehe

ez..a kötözéses duma...nagyon tetszett eljen
de,az az igazság...nem igazán vagyok a férjurammal egy sulycsoportban...max Ö kötözhetne...annak meg ugy is a vállfétisvolnaakövetkezménye hehe hehe

tehát...szolok majd..ha a Doki épp a szilvával....torkosborzozik....Én meg Veled papásmamásat... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:15
dokikám!
csak nehogy gellert kapjon röktön az első lövedéked! és elvigye a herezacskód! eplus2

a ház asszonyának:
tartsd azt a puncid a fagyit úccse igazán szeressem ... maximum a puncidról lefetyelve wink circling
addig míg a dokit a Szilva ápolgatja én szívesen kéjes nyögdécselésig nyalom a finom puncikádat! nyes

de mi ez a fegyelmezés confused

lekötözted a dokit a szoba sarkába? és rá se nyitod napokig az ajtót? hehe

legalább ágytálat tettél-e alá? mert még a végén maga alá csinyal! eplus2
#951   2008. 04. 03. csütörtök 18:12
visszautasitotttttaaaaaam???? confused

basszus...Én nem Veled "fagyiztam"????? hehe
mert...hogy...Én minden cseppjét élveztem.... circling
akkor...ezer bocsánat...de megcsaltalak... hehe hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 20:02
... Te asszony, kiteregeted itt a szennyest?! hehe
Még hogy elbaszarintottam a nyalást... Pedig aztán azt elrontani, na az a művészet... wink

Pedig a fagyi is jó volt, ízre is megfelelt, mégis látod elügyetlenkedtem... De miért kell erről mindenkinek tudnia? eplus2

Mondjuk az sem kizárt, hogy azért voltam annyira "ügyetlen" a nyalással, mert Te meg kerek perec elutasítottad a nyalókámat... crazya nyes
#950   2008. 04. 03. csütörtök 18:08
Te..Bandikám...tudod mi a Te legnagyobb szerencséd?
Elárulom.....még nem láttad a királylánykát nyes ..nem biztos..hogy ilyen felelötlen kijelentéseket kellene tenned..hogy bár mikor szivesen kinyalsz.... hehe eplus2

vagy...Te is a fagyimra...ööö fagyira gondoltál? wink
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:29
kösz a buli tippet levele
juszt is eszek dopki fősztjéből eljen

Királylányka te drága amit a surdi csak igérget
Azt Bandur valóraváltja
Ez a surdi nem tud csak üres szónoklatott
Én meg álmod valóra váltom smile
#949   2008. 04. 03. csütörtök 12:29
Bandur Bandur
kösz a buli tippet levele
juszt is eszek dopki fősztjéből eljen

Királylányka te drága amit a surdi csak igérget
Azt Bandur valóraváltja
Ez a surdi nem tud csak üres szónoklatott
Én meg álmod valóra váltom smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:24
Te meg menj csak a buliba aztán edd a barettás pörit! eplus2

osztán doki
irány dutyi
királylánynak meg marad a surdi
osztán mikor sóhajtozik
surdi iránt óhajtozik! hehe eplus2
#948   2008. 04. 03. csütörtök 12:24
surdapapa surdapapa
Te meg menj csak a buliba aztán edd a barettás pörit! eplus2

osztán doki
irány dutyi
királylánynak meg marad a surdi
osztán mikor sóhajtozik
surdi iránt óhajtozik! hehe eplus2
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:56
Bár dokié a szoba!
A cerka ezért nem való oda?
Van itt egy királylányka ki sóhajtozik
Bandur meg kivánságát teljesiti
Minden fiu csak igérget,a lányok meg csak várnak,várnak meg várnak.
S jött :
BANDUR A kandur!!!!! wave
#947   2008. 04. 03. csütörtök 11:56
Bandur Bandur
Bár dokié a szoba!
A cerka ezért nem való oda?
Van itt egy királylányka ki sóhajtozik
Bandur meg kivánságát teljesiti
Minden fiu csak igérget,a lányok meg csak várnak,várnak meg várnak.
S jött :
BANDUR A kandur!!!!! wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:23
Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek
Lekonyuló szép farkadnak köszönheted nevedet
De mivel a dokié a szoba
A mi farkunk nam való ám oda

ha a lányok fotót akarnak hát kérnek
mi pedig adunk nekik, bár nem vagyunk szépek
legalábbis hozzájuk nem mérhetők
és csak remélhetjük, hogy Nekik mi leszünk a szeretők!

Bangyikám!
ne haragudj, de szerintem nem ide valóak a mi fotóink!
és valamiért jogosnak érzem a doki felháborodását!
egyetlen esetbe lehetne ide való a fotó rólunk ha a dokit akarnánk meghódítani!

és ugyebár ez egyikünknek se célja!
bár... ha amit a bulikról Szilva összehablatyolt...

hehe eplus2
#946   2008. 04. 03. csütörtök 11:23
surdapapa surdapapa
Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek
Lekonyuló szép farkadnak köszönheted nevedet
De mivel a dokié a szoba
A mi farkunk nam való ám oda

ha a lányok fotót akarnak hát kérnek
mi pedig adunk nekik, bár nem vagyunk szépek
legalábbis hozzájuk nem mérhetők
és csak remélhetjük, hogy Nekik mi leszünk a szeretők!

Bangyikám!
ne haragudj, de szerintem nem ide valóak a mi fotóink!
és valamiért jogosnak érzem a doki felháborodását!
egyetlen esetbe lehetne ide való a fotó rólunk ha a dokit akarnánk meghódítani!

és ugyebár ez egyikünknek se célja!
bár... ha amit a bulikról Szilva összehablatyolt...

hehe eplus2
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 10:43
Ugyan már papa evel már tele van a padlásuk,képjük viszont még csak az enyém van mf2
királylányos biztos örülne neked is sőt a többi csaj meg ide járna skubizni végül egy nagy kuplerájt csinálnánk nagy gruppenel nyes
csak közbe doki haza ne érjen vigyor
#945   2008. 04. 03. csütörtök 10:43
Bandur Bandur
Ugyan már papa evel már tele van a padlásuk,képjük viszont még csak az enyém van mf2
királylányos biztos örülne neked is sőt a többi csaj meg ide járna skubizni végül egy nagy kuplerájt csinálnánk nagy gruppenel nyes
csak közbe doki haza ne érjen vigyor
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:15
dokikám!
csak nehogy gellert kapjon röktön az első lövedéked! és elvigye a herezacskód! eplus2

a ház asszonyának:
tartsd azt a puncid a fagyit úccse igazán szeressem ... maximum a puncidról lefetyelve wink circling
addig míg a dokit a Szilva ápolgatja én szívesen kéjes nyögdécselésig nyalom a finom puncikádat! nyes

#944   2008. 04. 03. csütörtök 10:39
Bandur Bandur
Ahogy kiteszi a ház ura a lábát én már itt is leszek melleted finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 07:16
....a ház asszonya benézett smile ...illetve megnézte finom
nagyon köszönöm... smile

(kb annyira nagyon tetszik..mint a Banderas... smile ..)
#943   2008. 04. 03. csütörtök 08:22
surdapapa surdapapa
míg Figoval játszadozol
addig vígasztalódunk Figóné asszonysággal! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 07:16
nagyon köszönöm... smile

#942   2008. 04. 03. csütörtök 08:15
surdapapa surdapapa
dokikám!

a ház asszonyának:

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 19:54
Bandi-bandi, a Barrett "light-fifty"-m, melyet beígértem surdinak, Téged is utolérhet, csak ajánlgass neki mindenféle nyalakodást! nyes hehe
#941   2008. 04. 03. csütörtök 07:16
nagyon köszönöm... smile

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 22:52
#940   2008. 04. 02. szerda 22:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
#939   2008. 04. 02. szerda 20:40
Bandur Bandur
Szóval kumarin,téleng nem figyeltem,de most már értem iért kötött rám az asszony egy nagy életbiztositást nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 20:28
EGYENLŐRE nem törlöm! nyes De istenuccse, meglátok itt még egy cerkát, még ban is lesz belőle! crazya
Ráadásul nem olvasol rendesen... Gomba nem lesz, de a marhapörid fűszere egy kis kumarin lesz... Csak az íze kedvéért. mf2
#938   2008. 04. 02. szerda 20:28
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
EGYENLŐRE nem törlöm! nyes De istenuccse, meglátok itt még egy cerkát, még ban is lesz belőle! crazya
Ráadásul nem olvasol rendesen... Gomba nem lesz, de a marhapörid fűszere egy kis kumarin lesz... Csak az íze kedvéért. mf2
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:23
GYURIII,PAPA,TÖBBIEK!!!!! lehet rakni cerkás képet doki nem törli!!!!
Szabad a ház asszonyarendezünk egy nagy gruppent finom
húúú már megijedtem hogy nekem ezért a képért gombamenű lesz nyes
#937   2008. 04. 02. szerda 20:23
Bandur Bandur
GYURIII,PAPA,TÖBBIEK!!!!! lehet rakni cerkás képet doki nem törli!!!!
Szabad a ház asszonyarendezünk egy nagy gruppent finom
húúú már megijedtem hogy nekem ezért a képért gombamenű lesz nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 20:15
MENÜD??? Na azt ne hidd, hogy Neked külön főzök... nyes

A menü egyébként marhalábszár pöri lesz, ha sikerül a lányokat megfűzni egy kis segítségre, akkor túrós csuszával. Neked egy kis kumarinnal fűszerezve... mf2 wink

De azt hiszem, megígértem, hogy a szobámban csak az én privi aktfotóm szerepelhet, így nagyon gondolkodom, hogy a HSZ-t törlöm... vigyor
#936   2008. 04. 02. szerda 20:15
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
MENÜD??? Na azt ne hidd, hogy Neked külön főzök... nyes

A menü egyébként marhalábszár pöri lesz, ha sikerül a lányokat megfűzni egy kis segítségre, akkor túrós csuszával. Neked egy kis kumarinnal fűszerezve... mf2 wink

De azt hiszem, megígértem, hogy a szobámban csak az én privi aktfotóm szerepelhet, így nagyon gondolkodom, hogy a HSZ-t törlöm... vigyor
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:13
A bulin milesz ezek után a menűm?mit készitesz?remélem nem gomba pörköltett nyes
#935   2008. 04. 02. szerda 20:13
Bandur Bandur
A bulin milesz ezek után a menűm?mit készitesz?remélem nem gomba pörköltett nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 20:02
... Te asszony, kiteregeted itt a szennyest?! hehe
Még hogy elbaszarintottam a nyalást... Pedig aztán azt elrontani, na az a művészet... wink

Pedig a fagyi is jó volt, ízre is megfelelt, mégis látod elügyetlenkedtem... De miért kell erről mindenkinek tudnia? eplus2

Mondjuk az sem kizárt, hogy azért voltam annyira "ügyetlen" a nyalással, mert Te meg kerek perec elutasítottad a nyalókámat... crazya nyes
#934   2008. 04. 02. szerda 20:08
Bandur Bandur

Gondolom nem akartad 3X ugyanazt a képet betenni. Az utolsó kettőt töröltem. DrAnthony
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 19:13
...ha csak a nyalásnál rontotta volna el.... smile ...
itt vagyok ám...csak épp "fegyelmezek" nyes

amugy...szoszártyárok itt ezek a fiuk..lááááátod...igért a surdi is...gyurka is...dokirol nem is beszélve...azt a nyalást finom ...és mégis itt állok még mindig...fagyival a kezembe.. hehe eplus2

igy...már csak benned bizok... circling

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!