a kommuna szabályai szerint.....öööö....egye fene...egyel több vagy kevesebb
de,remélem nem vagy finnyás...épp gyuri után következnél..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 28. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 10:26

de,remélem nem vagy finnyás...épp gyuri után következnél..

Luis Figos kinézetü pasival nem szolgálhatok!
de egy Surdi kinézetűvel igen!
megfelel????
megfelel????
Luis Figos kinézetü pasival nem szolgálhatok!
megfelel???? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 16:44
megfelel???? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

de szépek ezek a kislányok
...de ha már buli....és hát az itteni pasiknak jut ezekböl a lányokbol...mondjuk..Nekem...Bandikám..egy jo kis...Luis Figos kinézetü pasit...nem hoznál?????
(de..az is elég..ha szolsz a gyurinak....
)

(de..az is elég..ha szolsz a gyurinak....

...most...mintha..megint csak "lebuktál" volna...Életem....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet,hogy addig kellene örülnöd..mig csak a csizmámat láttad?...
de..azt hagyjuk meg a gyapinak...az ilyesfajta sex az Ö reszortja....
amugy..ha nem volna tolakodás...Én is szívesen látnálak..csak egy csizmában...
..és ezt most veheted(néd) pozitiv célzásnak is...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 28. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 06:33

de..azt hagyjuk meg a gyapinak...az ilyesfajta sex az Ö reszortja....

amugy..ha nem volna tolakodás...Én is szívesen látnálak..csak egy csizmában...

Nah az egy jóóó tulajdonság...máha magamból indulok ki...
Ahhoz sem kő 7 fej w wastag nyelw,hogy wki jóóól használja és sok helyre benyaljon ízééé nyalogasson wele...
Jah..és királyjányosból ahhszem még csak a csimmáját láttam....ez is wmi nm...csizmaszex...

Ahhoz sem kő 7 fej w wastag nyelw,hogy wki jóóól használja és sok helyre benyaljon ízééé nyalogasson wele...

Jah..és királyjányosból ahhszem még csak a csimmáját láttam....ez is wmi nm...csizmaszex...

Téged is??..Engem is szoktak igy becézgetni...rá se ránts...
mondjuk...Én már voltam "hülye tyuk" is....és csak,hogy tudja minden pasi...akiknék huzogatom a "mézesmadzagot"..Nekem csakis "házibarátnak" kellenek...
(
...ezeket annak..aki igy illetett..
)...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

mondjuk...Én már voltam "hülye tyuk" is....és csak,hogy tudja minden pasi...akiknék huzogatom a "mézesmadzagot"..Nekem csakis "házibarátnak" kellenek...

(

Nah az egy jóóó tulajdonság...máha magamból indulok ki...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Psssztt! Ez Neked a köztünk marad???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 21:39

arról nem beszélve, hogy ő is szemet huny a te kilengéseid felett

vannak rondább tulajdonságaim is...mások perverznek nevezik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 21:19

itt Mi kommunában élünk..Teeee...szoval....most elötted is...és nagyon gyorsan loti-futiban....szaladgálj csak elöttem....
...a madzag Nálam van....
para...sose légy féltékeny....a legrondább emberi tulajdonság....

Sőt te ezt tuttira tudod
de azért aranyosak igy ketten
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 21:39

de azért aranyosak igy ketten

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 21:36

Nem lehetek mellette, mint egy közlekedési rendőr, h minden szobában moderáljam a viselkedését! De úgy gondolom, nincs is erre szükség.
Lehet, hogy (többek közt) ezért imádom annyira, mert ilyen közvetlen.
De mindenkit megnyugtatok, hogy bizodalmam töretlen az Én kedvesemmel kapcsolatban, így hát ez a fajta kedves mentalitás bőőőven belefér nálam.

De mindenkit megnyugtatok, hogy bizodalmam töretlen az Én kedvesemmel kapcsolatban, így hát ez a fajta kedves mentalitás bőőőven belefér nálam.

Nem lehetek mellette, mint egy közlekedési rendőr, h minden szobában moderáljam a viselkedését! De úgy gondolom, nincs is erre szükség.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

itt Mi kommunában élünk..Teeee...szoval....most elötted is...és nagyon gyorsan loti-futiban....szaladgálj csak elöttem....
...a madzag Nálam van....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:52

Korábban kel felkelni ahhoz az "elhódításhoz"...
Rángatja az orrotok előtt a mézesmadzagot, ti meg rohantok utána...

ejjj haaaaa.....egy sárkány...hosszu,vastag nyelvvel...
..sose bánd..hogy nem hercules vagy...neki csak rövid és kicsi van/volt
nem vagyok elégedetlen...de ha azt irtad volna..hogy a hétfejü sárkányhoz hasonlitasz....ohh...akkor egyszerre hét nyelv kényeztethetett volna....wooooow...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:21

nem vagyok elégedetlen...de ha azt irtad volna..hogy a hétfejü sárkányhoz hasonlitasz....ohh...akkor egyszerre hét nyelv kényeztethetett volna....wooooow...

Csak hülyültem...
...nyugodság...nm sértődöm gyorsan...
Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...
...csak,hogy legyen képed rólam...

Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...

jah de mikor meg kiteszi a lábát
a kezében már mézeskalács
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:52

a kezében már mézeskalács

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:45

a fenét csetelünk,csak dokitól akarjuk elhóditani a ház asszonyát.
Majha megkérdem doki!! láttad már az asszony talpát dugás közben..
no akkor nézz be a SZOBAablakon
De érdekes gyuri nem az asszonyal kell rögtön nem fáj a feje

Ne legyél féltékeny!
Épp gondolkodtam, hogy átvezem a szobát "DrAnthony-királylányos szobá"-ra, de feljött egy kis dilemma ezzel:
1.: Ha magamat írom előre, udvaritlan vagyok.
2.: Ha a királylánykát írom előre, akkor meg hol marad az eredeti szoba imázs?
Szóval királylánynak szabad! Meg gyurkának is! Meg mindenkinek!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Épp gondolkodtam, hogy átvezem a szobát "DrAnthony-királylányos szobá"-ra, de feljött egy kis dilemma ezzel:
1.: Ha magamat írom előre, udvaritlan vagyok.
2.: Ha a királylánykát írom előre, akkor meg hol marad az eredeti szoba imázs?

Szóval királylánynak szabad! Meg gyurkának is! Meg mindenkinek!

Legalább pörög egy kicsit a szobám...
Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...
De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...

De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
a fenét csetelünk,csak dokitól akarjuk elhóditani a ház asszonyát.
no akkor nézz be a SZOBAablakon
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah...Doki szobájában beszélgetünk...miért is ne...
...ez egy szoba...nem tiltja semmi...
Ha meg a Dokinak nm tetszik úgy is szól...akkó meg befejezem...!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha meg a Dokinak nm tetszik úgy is szól...akkó meg befejezem...!

Csak hülyültem...
...nyugodság...nm sértődöm gyorsan...
...csak,hogy legyen képed rólam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 19:12

irjad nyugodtan..nem vagyok sértödös...
és,ha már egyszer kigondoltad....
amugy..azt azért irtam ugy..mert Te vagy talán az egyedüli...akit eddig csak vizuálisan képzelhettem el...tehát...nem irhatok olyat..amit még nem tudhatok
..
és azért..a Figo után..téged emliteni elsönek...háááát..sztem egy csöppet sem besértödös dolog...egy Nötöl...
de..mondd...ooo...Teee...kis sértödös félisten...mivel tudnálak kiengesztelni?????

és,ha már egyszer kigondoltad....

amugy..azt azért irtam ugy..mert Te vagy talán az egyedüli...akit eddig csak vizuálisan képzelhettem el...tehát...nem irhatok olyat..amit még nem tudhatok

és azért..a Figo után..téged emliteni elsönek...háááát..sztem egy csöppet sem besértödös dolog...egy Nötöl...

de..mondd...ooo...Teee...kis sértödös félisten...mivel tudnálak kiengesztelni?????