Hát ettől most nm féltem wóna...mee ugyi egy mesternő oktatott wóna...és így nm ért wóna baleset...
Bár a wöröskézésért még kapok rossz pontokat...úgy hiszem...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 25. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 23:39

Bár a wöröskézésért még kapok rossz pontokat...úgy hiszem...

Azé me a gyenguszon vagyok, szemem még a pályán van...
Különben meg vigyázzá a mosogatógépekkel me megen baj éri a nemesebb szerved a nem megfelelő használat miatt!

Azé me a gyenguszon vagyok, szemem még a pályán van...
Különben meg vigyázzá a mosogatógépekkel me megen baj éri a nemesebb szerved a nem megfelelő használat miatt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:20

Basszus Doki...pedig reméltem gyengélkedel még egy pöttyet....mert a wöröskéd meg akarta mutatni a mosogatógép rejtelmeit...
...de így mán esélyem sem lesz...
Nyah...szó-szó...örülök,hogy rendben wagy....

Basszus Doki...pedig reméltem gyengélkedel még egy pöttyet....mert a wöröskéd meg akarta mutatni a mosogatógép rejtelmeit...
...de így mán esélyem sem lesz...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 21:41

Köszi gyurka a köszöntést!
Baszki, még ha mindenféle bebaxástól és piától lettem vón rosszul... De még arra sem tudom fogni...
De jelentem, rendbe jöttem!
Baszki, még ha mindenféle bebaxástól és piától lettem vón rosszul... De még arra sem tudom fogni...

Basszus... Az volt a baj, hogy egy szinten voltak. Jobbra a gasztrumatyi, balra az urológia... Rossz felé fordultam, ennyi...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 21:52

Úgy látom jót tett neked a prosztata vizsgálat
Te doki gyomorrontásal a gasztroenterológus foglalkozik de te hogy kerültél az urulógiára
Gyurinak csak igaza volt jól
bebaxtál........
De szerencsére minden rendben és itt vagy
(nem tudom miért irják a végére hogy PINA de mivel én is szeretem)
PINA

Te doki gyomorrontásal a gasztroenterológus foglalkozik de te hogy kerültél az urulógiára

bebaxtál........

PINA
Úgy látom jót tett neked a prosztata vizsgálat
bebaxtál........
PINA (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 21:38

bebaxtál........

PINA (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán milyen volt a prosztatavizsgálat?
Hááát a doki a bal kezét a vállamra tette és a jobb kezével... nem is... illetve a jobb kezét a vállamra tette és a bal kezével... AKKÚÚÚRVAANNYÁTT!!!"
Hááát a doki a bal kezét a vállamra tette és a jobb kezével... nem is... illetve a jobb kezét a vállamra tette és a bal kezével... AKKÚÚÚRVAANNYÁTT!!!"
Köszi gyurka a köszöntést!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:14

Nyah...ezzzé wan itt ekkora tömeg...
Isten éltessen Doki!
De szerintem nm is össze ettél ezt-azt hanm jóóó bebaxtál és most azzé gyengélkedel...egészségedre....

Isten éltessen Doki!

De szerintem nm is össze ettél ezt-azt hanm jóóó bebaxtál és most azzé gyengélkedel...egészségedre....

Kedves erőkderülő!
Nagy-nagy tisztelettel köszönöm jókívánságaidat!
Szerintem a Kedvesem amennyire szeret engem, csak tippet adtál neki, hogy minden este hogyan fogadjon!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 25. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 14:29
Nagy-nagy tisztelettel köszönöm jókívánságaidat!
Szerintem a Kedvesem amennyire szeret engem, csak tippet adtál neki, hogy minden este hogyan fogadjon!

Doki! Oly szép ajándékot adtál mikulásra, én sem maradhatok le a szülinapodon, bár pofátlanul fiatal vagy,
Így várjon esténként az asszony haza.

Alakul, alakul! De én egy különleges rövid vörös hajú hölgyre gondoltam...

Aztán milyen volt a prosztatavizsgálat?
Hááát a doki a bal kezét a vállamra tette és a jobb kezével... nem is... illetve a jobb kezét a vállamra tette és a bal kezével... AKKÚÚÚRVAANNYÁTT!!!" (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát a doki a bal kezét a vállamra tette és a jobb kezével... nem is... illetve a jobb kezét a vállamra tette és a bal kezével... AKKÚÚÚRVAANNYÁTT!!!" (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Wagy a klotyódeszkát szorongatja és rókázik...
De ez csak aztat jelenti Doki,hogy mennyire komállak...
Pinya! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 18:36

De ez csak aztat jelenti Doki,hogy mennyire komállak...

Pinya! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézz be a tuningba lehet hogy azon gondolkodik ő is hogy bekellene lépni,de lehet hogy most józanodik????

Nézz be a tuningba lehet hogy azon gondolkodik ő is hogy bekellene lépni,de lehet hogy most józanodik????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 18:21

Ááááh...nm jól olwasod....a gyengélkedését awwwal titkolja,hogy gyomorrontása wan...holott négykézláb ment haza úgy berúgott...és most azzé wan qwa xarul...

Ááááh...nm jól olwasod....a gyengélkedését awwwal titkolja,hogy gyomorrontása wan...holott négykézláb ment haza úgy berúgott...és most azzé wan qwa xarul...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Te igen hüle ha valaki bebaxik attól nem lesz gyomorrontása
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:14

Isten éltessen Doki!

Isten éltessen Doki!

Isten éltessen Doki!

Isten éltessen Doki!

Doki! Oly szép ajándékot adtál mikulásra, én sem maradhatok le a szülinapodon, bár pofátlanul fiatal vagy,

Na remélem rendben vagy már.inkább egy gyomorrontás
mintegy:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 21:59

Az én testi-lelki bajaimra sajnos már csak egy rövid vörös hajú hölgy a gyógyír...

Az én testi-lelki bajaimra sajnos már csak egy rövid vörös hajú hölgy a gyógyír...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 20:31

ez tuti gyógymód minden betegségre (lelki és testi):

és szülinapi ajándéknak sem piskóta falat!

ez tuti gyógymód minden betegségre (lelki és testi):

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 17:14

Kedves tom!
Mint mentoromnak és barátomnak, tisztelettel köszönöm jókívánságaidat!
Mindemellett köszönöm Neked mind azt az emberséget, tiszteletet, becsületet,mellyel irányomban mindig is voltál!
Mint mentoromnak és barátomnak, tisztelettel köszönöm jókívánságaidat!
Mindemellett köszönöm Neked mind azt az emberséget, tiszteletet, becsületet,mellyel irányomban mindig is voltál!

de fitt vagy mint Norbi,
hát isten éltessen, mert
nem most fogsz meghalni!Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,
naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok,
igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok.Megint egy nappal öregebb lettél,
a mosásban kicsit összementél.
De ne búsulj, jön még télre tavasz,
38 éves is csak egy évig maradsz!

A mai napon a 38-at ünneplem. Ezért írtam, hogy remélem, hogy a 46. évfordulómon nem járok úgy, mint JFK...

A mai napon a 38-at ünneplem. Ezért írtam, hogy remélem, hogy a 46. évfordulómon nem járok úgy, mint JFK...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)