Ezt a szépet....biztos...hogy....ööö...izzééé...Én kapom?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:09

Tudom jól, megbántottalak,
Hiányoznak a bocsánatkérő
Szavak.
Nem tudom, mi bánt jobban,
Ha ellöksz s szívem már nem
Dobban.
Vagy ha elhiszed, ez vagyok én:
Hiába fuldoklok a Föld kemény
Peremén.
Nem tudom, de bocsáss meg nekem!
Mindenkinek van hibája, ezt én most
Elismerem.
Kicsit kívülről néztem ezt a Világot,
Nem vettem észre, szemem lát, de én
Nem látok.
Fájt belül: kiadtam magamból a bánatot,
Most már érzek s mosolygok, köszönöm
Jól vagyok.
De zavar, mert tudom jól, megbántottalak.
Lehet megkésve jönnek hát e bocsánatkérő
Szavak.
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.

Tudom jól, megbántottalak,
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:59
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.

Törölt felhasználó (52127)

nah...most ugy látom...szintén egyetértünk..Nekem is kissé loképü a Drága...
ja..abba meg sajnos Nekem bele kell törödnöm,hogy itt minden forumos pasinak csak az adminasszonyságok jönnek be...

ja..abba meg sajnos Nekem bele kell törödnöm,hogy itt minden forumos pasinak csak az adminasszonyságok jönnek be...

nah...most ugy látom...szintén egyetértünk..Nekem is kissé loképü a Drága...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:51

ááá nemondmá, h biciglista típus vagy! felfelé hajtasz lefelé meg taposol ...
neked lehet, h az adminok jönnek csak be! de közlöm, h sárl csak a nappaliban és a pléhbojban admin ... királylány pedig egyáltalán nem admin /csak adminné
/
ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon!

neked lehet, h az adminok jönnek csak be! de közlöm, h sárl csak a nappaliban és a pléhbojban admin ... királylány pedig egyáltalán nem admin /csak adminné

ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon!
ááá nemondmá, h biciglista típus vagy! felfelé hajtasz lefelé meg taposol ...
/
ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:44

ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ÁÁÁ doki tehet fel akármilyen csajt ide nekünk az admin csajok a legszebbek,legszexisebbek,legkreativebbek,

ÁÁÁ doki tehet fel akármilyen csajt ide nekünk az admin csajok a legszebbek,legszexisebbek,legkreativebbek,
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:36

nem számoltad Te ezt el?
mert egzotikus barna bőr igéző tekintettel az a 7. kép ... télleg bejövős ... na talán még az egyedik képen lévő nő felel meg az ízlésemnek
oóóóó doki megkavarta! a 769-ről beszélek ... a 770-ben lemaradt a 769-es első csaj...
tehát amit írtam az a 769-ben van, azaz ugyanarról a nőről beszélünk!
a doki kedvencéről meg nem is tudom mé VéresAlexa jut eszembe
talán mert ugyanoljan lóképű!
de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős...
mert egzotikus barna bőr igéző tekintettel az a 7. kép ... télleg bejövős ... na talán még az egyedik képen lévő nő felel meg az ízlésemnek
oóóóó doki megkavarta! a 769-ről beszélek ... a 770-ben lemaradt a 769-es első csaj...

de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős...
nem számoltad Te ezt el?
talán mert ugyanoljan lóképű!
de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 08:06

de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Szia Dokikám!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.
Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.
Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!

Várj, akkor értelmezem, a "szem-fétis" a zöld szem iránti vágyakozást jelenti, avagy a cumedli közbei szemkontaktus-iránti igényt?
De értem... Naaa... Nem véletlen egyik kedvenc topicon az "Igéző női tekintetek...".
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 18:58

De értem... Naaa... Nem véletlen egyik kedvenc topicon az "Igéző női tekintetek...".

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Segitek neked!Ilyen:

Biztos örülne doki egy ilyen démonak
De én is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

De én is

Húúúú...ez nagyon drakulás...
...wagy inkább olyan démoni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 18:58

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Segitek neked!Ilyen:

Segitek neked!Ilyen:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 18:05

"sima szem fétis"?? az meg milyen???
De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel!

De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel!
Hát ezekre a képekre csak annyi"haver ez nagyon odabasz,kurva frankó"
Megálapitom hogy nem szenvedsz izzlés ficamban
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 19:08

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).

Megálapitom hogy nem szenvedsz izzlés ficamban

(Így is lehet étékelni).
Hali!
Cici...?...hmmm...ezek a cicik negatíw írányba nm tudnak befolyásolni...olyan szépek...
Az waló életben meg csak két dolog érdekel a cicinél
ne legyen túl kicsi...de ne legyen túl nagy sem...
...a kettő közt bármilyen lehet...
De az elébb néztem,hogy elszámoltam magam...gondolom a képek nm cserélődtek meg...tehát én waok megent a hülle...mert én egy barnahajún akadtam meg...ízé...időztem el több ideig...és annak a szeme is tetszett naon...de ez már maradjon az én titkom...hihihihi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 09:06
Cici...?...hmmm...ezek a cicik negatíw írányba nm tudnak befolyásolni...olyan szépek...

Az waló életben meg csak két dolog érdekel a cicinél
ne legyen túl kicsi...de ne legyen túl nagy sem...

De az elébb néztem,hogy elszámoltam magam...gondolom a képek nm cserélődtek meg...tehát én waok megent a hülle...mert én egy barnahajún akadtam meg...ízé...időztem el több ideig...és annak a szeme is tetszett naon...de ez már maradjon az én titkom...hihihihi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia gyurka!
Köszi a véleményt! Annyit kérdeznék még, hogy a második sorozatban az, hogy a cici is látszik, befolyásolja-e a korábbi véleményedet (akármelyik lánynál), pozitív vagy negatív irányba?
Köszi a véleményt! Annyit kérdeznék még, hogy a második sorozatban az, hogy a cici is látszik, befolyásolja-e a korábbi véleményedet (akármelyik lánynál), pozitív vagy negatív irányba?
"sima szem fétis"?? az meg milyen???
De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 03. 07. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 17:33

De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 03. 07. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

sima szem fétised van, egyszerű a véleményem
illetve van egy kacér ártatlanság beütése

illetve van egy kacér ártatlanság beütése
sima szem fétised van, egyszerű a véleményem
illetve van egy kacér ártatlanság beütése (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 19:08

(Így is lehet étékelni).

illetve van egy kacér ártatlanság beütése (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

(Így is lehet étékelni).
Remélem, gyapi és tom is tiszteletüket teszik nálam, és ők is észrevételezik a csajokat.
Azt a konzekvenciát azonban már most levonhatom, hogy nincs jelentősége (se pro, se kontra) a szépség megállapításánál, hogy látszanak-e a cicik vagy sem.
Köszönöm az eddigi észrevételeket!
Azt a konzekvenciát azonban már most levonhatom, hogy nincs jelentősége (se pro, se kontra) a szépség megállapításánál, hogy látszanak-e a cicik vagy sem.
Köszönöm az eddigi észrevételeket!
Neked is köszönöm a véleményezést!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 07. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 10:42

Mindegyik Nő szép...mellekkel...mellek nélkül egyaránt!
Látszik Rajtuk, hogy nem csak "hagyják magukat" fotózni, de szeretik, ha fényképezik Őket!
Vízuálisan mindegyik kellemes látvány...
Jellemzően nem szokásom favorizáslni egy-egy típust...mindegyik szép...
Nyilván egy Nő azért összetettebb annál, hogy egy képpel véleményezni lehessen, de itt nem IQ-ra megy a "verseny"...
Összegezve: csinosak, szépek, jó látni Őket...remek "rágógumi" a szemnek!
Látszik Rajtuk, hogy nem csak "hagyják magukat" fotózni, de szeretik, ha fényképezik Őket!
Nyilván egy Nő azért összetettebb annál, hogy egy képpel véleményezni lehessen, de itt nem IQ-ra megy a "verseny"...

Köszi Drága a választ!
A kis szeplós szöszit eddig csak Te vetted észre. Szerintem ő egyáltalán nem műnő, elég sok képem van róla, és őt olyan kimondott természetes szépségnek találom, talán pont a szeplői miatt.
De tény, többségüket én is megnézném a való életben, smink nélkül, megfelelően beállított póz nélkül, eetleg utólagos photoshop munkák nélkül!
Köszönöm az észrevételt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 07. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 14:12
A kis szeplós szöszit eddig csak Te vetted észre. Szerintem ő egyáltalán nem műnő, elég sok képem van róla, és őt olyan kimondott természetes szépségnek találom, talán pont a szeplői miatt.

De tény, többségüket én is megnézném a való életben, smink nélkül, megfelelően beállított póz nélkül, eetleg utólagos photoshop munkák nélkül!
Köszönöm az észrevételt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 07. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon szépen vannak sminkelve, és ez sokat számít...bár igazából kicsit műnők
ami nekem nem tetszik az a félig nyitott száj, amikor nem mosolyognak...tudom, hogy ettől "erotikusak", de akkor sem tetszik
nekem mindig az arc a fontosabb, tehát nincs jelentősége, hogy milyen a mellük...vagyis nem változtat a véleményemen a melles sorozat
ha jól látom a melles 2. képen szeplős a lány, ő például szerintem elég helyes...az arcosból pedig az elsőt tartom szépnek
ami nekem nem tetszik az a félig nyitott száj, amikor nem mosolyognak...tudom, hogy ettől "erotikusak", de akkor sem tetszik
nekem mindig az arc a fontosabb, tehát nincs jelentősége, hogy milyen a mellük...vagyis nem változtat a véleményemen a melles sorozat
ha jól látom a melles 2. képen szeplős a lány, ő például szerintem elég helyes...az arcosból pedig az elsőt tartom szépnek
nagyon szépen vannak sminkelve, és ez sokat számít...bár igazából kicsit műnők
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 18:57
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Az általam legszebbnek tartott arcok (szándékosan CSAK arcok, hogy más ne vonja el a figyelmet):

A legvégére hagytam, aki a legjobban tetszik, Eufrat néven szerepel a neten:

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).

A legvégére hagytam, aki a legjobban tetszik, Eufrat néven szerepel a neten:

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).
Köszi Kedves Molly a választ és az értékelést, és hogy szántál rá és rám pár percet!
Mindegyik Nő szép...mellekkel...mellek nélkül egyaránt!