DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#773   2008. 03. 07. péntek 09:53
X Törölt felhasználó (52127)
jaj Teeeeee.....csinálhatsz Te már akár milyen photosoppos vacakolást...innentöl föleg le sem tagadhatod...hogy megveszel a szöke Nöcikért... hehe
amugy...hiszed,vagy sem...mikor beszéltünk erröl a dologrol...annyira tudtam...hogy ilyen jellegü hölgyek lesznek... smile ...azt hiszem..ennyire már ismerlek... wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 07. péntek 09:18
Elkéstél... hehe Tudod, h sári koránkelő...

Háááát, ezek szerint egyre jobban el kell fogadnom azon "általános" véleményeket, hogy "furi" egy ízlésem a nők terén... eplus2

Elég sokszor kellett már azzal szembesülnöm, hogy azok a lányok, akik arca tetszenek nekem, azok a férfi-női ismerőseim zömének - NEM...

(Mondjuk a gyakorlati életben ennek elég sok haszna van: sokkal kisebb ezáltal a konkurrencia, és én sem esem a "ne kívánd felebarátod feleségét" bűnébe... nyes ).

Ahogy jeleztem sárinak: őszinte véleményt kértem és vártam, épp ezért nincs miért megharagudnom a vélemény-nyilvánítás miatt.

Szóval ne kérj elnézést, nincs miért! smile

P.S.: Most épp azon dolgozom, h photoshoppal eltávolítsam a hajakat, hogy ne legyen zavaró a szőkeség... eplus2
#772   2008. 03. 07. péntek 09:18
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Elkéstél... hehe Tudod, h sári koránkelő...

Háááát, ezek szerint egyre jobban el kell fogadnom azon "általános" véleményeket, hogy "furi" egy ízlésem a nők terén... eplus2

Elég sokszor kellett már azzal szembesülnöm, hogy azok a lányok, akik arca tetszenek nekem, azok a férfi-női ismerőseim zömének - NEM...

(Mondjuk a gyakorlati életben ennek elég sok haszna van: sokkal kisebb ezáltal a konkurrencia, és én sem esem a "ne kívánd felebarátod feleségét" bűnébe... nyes ).

Ahogy jeleztem sárinak: őszinte véleményt kértem és vártam, épp ezért nincs miért megharagudnom a vélemény-nyilvánítás miatt.

Szóval ne kérj elnézést, nincs miért! smile

P.S.: Most épp azon dolgozom, h photoshoppal eltávolítsam a hajakat, hogy ne legyen zavaró a szőkeség... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 07. péntek 08:37
fenééébe...azt hittem..tudok elég korán jönni ahoz..hogy mint Nö..Én legyek az elsö hozzászolo...
de,csak azért...mert amit akartam irni az itt látottakrol...Sárl megelözött... smile
detto a véleményem...
tipikus szöke fejek..(ha nem volna a rikito szöke hajuk,semmivel sem tünnének ki az átlag Nötöl)..még az a barnahaju hagyján....meg akit a Sárl irt...de a többi?!.....
aki meg a fö kedvenc....háááát...jaj Doki..tényleg nehari...abban meg aztán még annyi sincs,mint a többiben... rolleyes (Nekem Ö egy tipikus kurvás arc...)...SORRY.... smile
#771   2008. 03. 07. péntek 09:10
Őszinte véleményt vártam! Itt is, és általában is többre becsülöm az őszinteséget, mint a "nebántsukmeginkábbmismásoljunk" féligazságokat!

Köszi a véleményt! eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2008. 03. 07. péntek 08:06
Szia Dokikám!

Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.

Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.

Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!

smile
#770   2008. 03. 07. péntek 09:06
Szia gyurka!

Köszi a véleményt! Annyit kérdeznék még, hogy a második sorozatban az, hogy a cici is látszik, befolyásolja-e a korábbi véleményedet (akármelyik lánynál), pozitív vagy negatív irányba?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 20:38
Szia Dokkerbá!

Az arcokból nekem fölülrül a zötödik...az nagyon-nagyon...de a többi is tetszik... eljen

És uaz a ciciseknél is húúúú micsoda szemei wannak...olyan kigyó bűwölős... finom
#769   2008. 03. 07. péntek 08:37
fenééébe...azt hittem..tudok elég korán jönni ahoz..hogy mint Nö..Én legyek az elsö hozzászolo...
de,csak azért...mert amit akartam irni az itt látottakrol...Sárl megelözött... smile
detto a véleményem...
tipikus szöke fejek..(ha nem volna a rikito szöke hajuk,semmivel sem tünnének ki az átlag Nötöl)..még az a barnahaju hagyján....meg akit a Sárl irt...de a többi?!.....
aki meg a fö kedvenc....háááát...jaj Doki..tényleg nehari...abban meg aztán még annyi sincs,mint a többiben... rolleyes (Nekem Ö egy tipikus kurvás arc...)...SORRY.... smile
#768   2008. 03. 07. péntek 08:06
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Szia Dokikám!

Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.

Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.

Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!

smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 06. csütörtök 19:08
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).
#767   2008. 03. 06. csütörtök 20:38
gazosgyuri gazosgyuri
Szia Dokkerbá!

Az arcokból nekem fölülrül a zötödik...az nagyon-nagyon...de a többi is tetszik... eljen

És uaz a ciciseknél is húúúú micsoda szemei wannak...olyan kigyó bűwölős... finom
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 06. csütörtök 18:57
Az általam legszebbnek tartott arcok (szándékosan CSAK arcok, hogy más ne vonja el a figyelmet):

A legvégére hagytam, aki a legjobban tetszik, Eufrat néven szerepel a neten:

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).
#766   2008. 03. 06. csütörtök 19:08

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).
#765   2008. 03. 06. csütörtök 18:57
Az általam legszebbnek tartott arcok (szándékosan CSAK arcok, hogy más ne vonja el a figyelmet):

A legvégére hagytam, aki a legjobban tetszik, Eufrat néven szerepel a neten:

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).
#764   2008. 03. 06. csütörtök 08:50
Tudod...... nyes hehe wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 05. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 05. szerda 22:04
Az embernek fel kell vállalnia a hibát, úgyanúgy, mint erényeit is. Ha bántasz - tudj bocsánatot kérni. Ha hibázol - tudd azt elismerni, és tenni ellene.
Tudj tanulni a saját hibádból, hogy legközelebb ne kövesd el. Minden ilyenből tanulva több, bölcsebb leszel.

De úgy vélem, nem sok "halálos" bűn van. NEm sok megbocsáthatatlan vétek van. Nem mondom, létezik ilyen. De kevés, hála Istennek. Nem vagyok vallásos, de hiszem és vallom, a bocsánat az egyik legszebb és legjobb emberi erény.

....

"Íme, ott látom Atyám. Látom Anyám, fivéreim és nővéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Ők hívnak engem, hogy bátran kövessem őket a nagy Valhallába, ahol a hősök örökké élnek."

...

Botor s gyarló a Világ... Vannak szép és jó dolgok. Harcolunk ezekért, hogy megszerezzük, hogy megtartsuk, s mégis pillanatokon és csillagporok neutrínóin múlik, hogy elveszíthetjük - örökre.

...

"Teérted, Júliám!"
#763   2008. 03. 05. szerda 22:04
Az embernek fel kell vállalnia a hibát, úgyanúgy, mint erényeit is. Ha bántasz - tudj bocsánatot kérni. Ha hibázol - tudd azt elismerni, és tenni ellene.
Tudj tanulni a saját hibádból, hogy legközelebb ne kövesd el. Minden ilyenből tanulva több, bölcsebb leszel.

De úgy vélem, nem sok "halálos" bűn van. NEm sok megbocsáthatatlan vétek van. Nem mondom, létezik ilyen. De kevés, hála Istennek. Nem vagyok vallásos, de hiszem és vallom, a bocsánat az egyik legszebb és legjobb emberi erény.

....

"Íme, ott látom Atyám. Látom Anyám, fivéreim és nővéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Ők hívnak engem, hogy bátran kövessem őket a nagy Valhallába, ahol a hősök örökké élnek."

...

Botor s gyarló a Világ... Vannak szép és jó dolgok. Harcolunk ezekért, hogy megszerezzük, hogy megtartsuk, s mégis pillanatokon és csillagporok neutrínóin múlik, hogy elveszíthetjük - örökre.

...

"Teérted, Júliám!"
#762   2008. 03. 01. szombat 01:14
Én is nagyon remélem.

Konkrét időpont még nincs leegyeztetve, de tavaly ősszel abban maradtunk, hogy mihelyst bejön a jó idő, kitavaszodik, tehát tudunk a szabadban lenni, kis főzőcskét is összeütni, akor rögvest megejtjük. Tehát szerintem március vége-árpilis eleje (ha addigra tényleg bejön a jó idő wink felé igencsak esedékes lesz.

A helyszín mindig kérdőjeles, és ugye mégis pofátlanság lenne magunkat gyapira rátukmálni... hehe
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 17:37
Remélem fogunk találkozni a tavaszi GG bulin,Esetleg van valami bővebb infó,pl nagyjából mikorra tervezitek?hol? wave És természetesen viszem a ceruzatartót wink
#761   2008. 02. 29. péntek 17:37
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Remélem fogunk találkozni a tavaszi GG bulin,Esetleg van valami bővebb infó,pl nagyjából mikorra tervezitek?hol? wave És természetesen viszem a ceruzatartót wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 29. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 02. 29. péntek 10:15
Örülök sanyinégyzet, hogy nem sértődtél be tényleg! Nagyon örülnék, ha a tavaszi GG-s bulinkra eljönnél, és akkor ezt a sör melletti megbeszélést is megejthetjük! nyes
Hidd el, tuti buli, tuti kaja, tuti csajok! Aztán vagy hozod a "cerkatartót", vagy nem, ez már a Te döntésed! hehe
#760   2008. 02. 29. péntek 10:15
Örülök sanyinégyzet, hogy nem sértődtél be tényleg! Nagyon örülnék, ha a tavaszi GG-s bulinkra eljönnél, és akkor ezt a sör melletti megbeszélést is megejthetjük! nyes
Hidd el, tuti buli, tuti kaja, tuti csajok! Aztán vagy hozod a "cerkatartót", vagy nem, ez már a Te döntésed! hehe
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 12:47
Bocsi hogy csak most válaszolok,NEM VAGYOK MEGSÉRTŐDVE RÁD wink és vedd úgy hogy egy jó sör mellet mindent megbeszéltünk mint kétt jó ismerős.Viszont tisztelettel kérlek hogy a 742hsz 2 képét töröni tessék, worship
#759   2008. 02. 29. péntek 10:13
Bocsika gyerekek a kései reakcióért, tegnap elment a hálókártyám, ma tettem helyre a gépet!

Természetesen a kért képeket, hsz-t töröltem!.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
2008. 02. 28. csütörtök 17:36
Hello Doki!Légyszives töröld a 742-est az egészet!KÖSZÖNÖM!
#758   2008. 02. 28. csütörtök 17:36
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Hello Doki!Légyszives töröld a 742-est az egészet!KÖSZÖNÖM!
#757   2008. 02. 28. csütörtök 12:47
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Bocsi hogy csak most válaszolok,NEM VAGYOK MEGSÉRTŐDVE RÁD wink és vedd úgy hogy egy jó sör mellet mindent megbeszéltünk mint kétt jó ismerős.Viszont tisztelettel kérlek hogy a 742hsz 2 képét töröni tessék, worship
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 02. 17. vasárnap 22:30
Bazze sanyi, miért nem az első sort olvasod el rendesen???????????????????????????????????

Sose voltál ilyen baszott érzékeny, erre meg itten besértődsz.

Na bazze...

Akkor most nyisd ki az ÖSSZES FÜLED:

A hsz-edbe elhelyezett ceruzatartó

1.: GYÖNYÖRŰ
2.: KÍVÁNATOS
3.: SZÉP
4.: FINCSI CSÍKOSRA BOROTVÁLT (TECCIK AZ ILYEN)
5.: KELLEMES, NEM TÚL "LÓGÓS" NYELVŰ
6.: IGAZI SZEXRE CSÁBÍTÓ, FÉRFIKAT IZGATÓ, BASZNIVALÓ PUNCI!!!

Megnyugodtál???

Nem a kedvesed punciját nevettem ki (hogy rakná beléd egy talicska vakmajom nyes , ezért útálom az ilyen írásos matyikat, mert egy-egy érzékeny lélek agyonra tud sértődni) a " hehe eplus2 " szmájlikkal!!

Ha olvasnád, vigyorom, mulatozásom tárgya bazze amit előtte írtam, hogy megismertük a Te cerkád, kedvesed nuniját is!!! Ezen mijafaszé kell besértődni??? Teeeee!!!

Óhogymáááá!!!

Még eccer besértődsz itt nekem, küldök neked egy digi gépet, tele fotóval a farkamról! crazya

Aztán azzal szépen minden szögből lefotózod a cerkatartód büntetésből!!! wink
#756   2008. 02. 24. vasárnap 01:52
Ezt priviben kifejtenéd nekem??? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 21:59
már mondtam nagyon sokat...Jo Neked....mert ujra....
de...Neekem is....mert ujra... smile wink
#755   2008. 02. 23. szombat 21:59
már mondtam nagyon sokat...Jo Neked....mert ujra....
de...Neekem is....mert ujra... smile wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 02. 23. szombat 21:23
Semmiről nem maradtál le...

Sztem csak nem emlékszel... wink

Azt a bizonyos "nem mindenben passzol hozzám"-ot úgy értettem, hogy vannak dolgok, melyekben nem egyforma a mentalitásunk. De épp ezért (mint két pólus) kiegészítjük egymást.

Pl.: Rendszeretet - rendetlenség, hogy csak egyet említsek.

De mondom, épp ez a lényeg: mivel ezek ellentétes pólusok, ezért kiegészítik egymást... wink

És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek.
#754   2008. 02. 23. szombat 21:23
Semmiről nem maradtál le...

Sztem csak nem emlékszel... wink

Azt a bizonyos "nem mindenben passzol hozzám"-ot úgy értettem, hogy vannak dolgok, melyekben nem egyforma a mentalitásunk. De épp ezért (mint két pólus) kiegészítjük egymást.

Pl.: Rendszeretet - rendetlenség, hogy csak egyet említsek.

De mondom, épp ez a lényeg: mivel ezek ellentétes pólusok, ezért kiegészítik egymást... wink

És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 21:16
szoval..nem mindenben passzol Hozzád???? kerdes

miröl maradtam leeeee?...vagy..csak nem tartozik minden Rám..és ezért nem emlitetted,mikor beszéltél Nekem Rola?! wink crazya

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!