jaj Teeeeee.....csinálhatsz Te már akár milyen photosoppos vacakolást...innentöl föleg le sem tagadhatod...hogy megveszel a szöke Nöcikért...
amugy...hiszed,vagy sem...mikor beszéltünk erröl a dologrol...annyira tudtam...hogy ilyen jellegü hölgyek lesznek...
...azt hiszem..ennyire már ismerlek...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 09:18

amugy...hiszed,vagy sem...mikor beszéltünk erröl a dologrol...annyira tudtam...hogy ilyen jellegü hölgyek lesznek...

Elkéstél...
Tudod, h sári koránkelő...
Háááát, ezek szerint egyre jobban el kell fogadnom azon "általános" véleményeket, hogy "furi" egy ízlésem a nők terén...
Elég sokszor kellett már azzal szembesülnöm, hogy azok a lányok, akik arca tetszenek nekem, azok a férfi-női ismerőseim zömének - NEM...
(Mondjuk a gyakorlati életben ennek elég sok haszna van: sokkal kisebb ezáltal a konkurrencia, és én sem esem a "ne kívánd felebarátod feleségét" bűnébe...
).
Ahogy jeleztem sárinak: őszinte véleményt kértem és vártam, épp ezért nincs miért megharagudnom a vélemény-nyilvánítás miatt.
Szóval ne kérj elnézést, nincs miért!
P.S.: Most épp azon dolgozom, h photoshoppal eltávolítsam a hajakat, hogy ne legyen zavaró a szőkeség...

Háááát, ezek szerint egyre jobban el kell fogadnom azon "általános" véleményeket, hogy "furi" egy ízlésem a nők terén...

Elég sokszor kellett már azzal szembesülnöm, hogy azok a lányok, akik arca tetszenek nekem, azok a férfi-női ismerőseim zömének - NEM...
(Mondjuk a gyakorlati életben ennek elég sok haszna van: sokkal kisebb ezáltal a konkurrencia, és én sem esem a "ne kívánd felebarátod feleségét" bűnébe...

Ahogy jeleztem sárinak: őszinte véleményt kértem és vártam, épp ezért nincs miért megharagudnom a vélemény-nyilvánítás miatt.

P.S.: Most épp azon dolgozom, h photoshoppal eltávolítsam a hajakat, hogy ne legyen zavaró a szőkeség...

Elkéstél...
Tudod, h sári koránkelő...
).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 08:37

Törölt felhasználó (52127)

fenééébe...azt hittem..tudok elég korán jönni ahoz..hogy mint Nö..Én legyek az elsö hozzászolo...
de,csak azért...mert amit akartam irni az itt látottakrol...Sárl megelözött...
detto a véleményem...
tipikus szöke fejek..(ha nem volna a rikito szöke hajuk,semmivel sem tünnének ki az átlag Nötöl)..még az a barnahaju hagyján....meg akit a Sárl irt...de a többi?!.....
aki meg a fö kedvenc....háááát...jaj Doki..tényleg nehari...abban meg aztán még annyi sincs,mint a többiben...
(Nekem Ö egy tipikus kurvás arc...)...SORRY....

detto a véleményem...
tipikus szöke fejek..(ha nem volna a rikito szöke hajuk,semmivel sem tünnének ki az átlag Nötöl)..még az a barnahaju hagyján....meg akit a Sárl irt...de a többi?!.....
aki meg a fö kedvenc....háááát...jaj Doki..tényleg nehari...abban meg aztán még annyi sincs,mint a többiben...

Őszinte véleményt vártam! Itt is, és általában is többre becsülöm az őszinteséget, mint a "nebántsukmeginkábbmismásoljunk" féligazságokat!
Köszi a véleményt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 08:06
Köszi a véleményt!

Törölt felhasználó (21812)
VIP

Szia Dokikám!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.
Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.

Szia gyurka!
Köszi a véleményt! Annyit kérdeznék még, hogy a második sorozatban az, hogy a cici is látszik, befolyásolja-e a korábbi véleményedet (akármelyik lánynál), pozitív vagy negatív irányba? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 20:38
Köszi a véleményt! Annyit kérdeznék még, hogy a második sorozatban az, hogy a cici is látszik, befolyásolja-e a korábbi véleményedet (akármelyik lánynál), pozitív vagy negatív irányba? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Dokkerbá!
Az arcokból nekem fölülrül a zötödik...az nagyon-nagyon...de a többi is tetszik...
És uaz a ciciseknél is húúúú micsoda szemei wannak...olyan kigyó bűwölős...
Az arcokból nekem fölülrül a zötödik...az nagyon-nagyon...de a többi is tetszik...

fenééébe...azt hittem..tudok elég korán jönni ahoz..hogy mint Nö..Én legyek az elsö hozzászolo...
detto a véleményem...
(Nekem Ö egy tipikus kurvás arc...)...SORRY....

detto a véleményem...

Szia Dokikám!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 19:08

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).

(Így is lehet étékelni).
Szia Dokkerbá!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 18:57

Az általam legszebbnek tartott arcok (szándékosan CSAK arcok, hogy más ne vonja el a figyelmet):

A legvégére hagytam, aki a legjobban tetszik, Eufrat néven szerepel a neten:

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).

(Lehet véleményezni, a következő hsz-ben cicivel is megmutatom a hölgyeket, már akinél van ilyen fotó).

(Így is lehet étékelni).
Az általam legszebbnek tartott arcok (szándékosan CSAK arcok, hogy más ne vonja el a figyelmet):

Tudod......
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 05. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 22:04

Az embernek fel kell vállalnia a hibát, úgyanúgy, mint erényeit is. Ha bántasz - tudj bocsánatot kérni. Ha hibázol - tudd azt elismerni, és tenni ellene.
Tudj tanulni a saját hibádból, hogy legközelebb ne kövesd el. Minden ilyenből tanulva több, bölcsebb leszel.
De úgy vélem, nem sok "halálos" bűn van. NEm sok megbocsáthatatlan vétek van. Nem mondom, létezik ilyen. De kevés, hála Istennek. Nem vagyok vallásos, de hiszem és vallom, a bocsánat az egyik legszebb és legjobb emberi erény.
....
"Íme, ott látom Atyám. Látom Anyám, fivéreim és nővéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Ők hívnak engem, hogy bátran kövessem őket a nagy Valhallába, ahol a hősök örökké élnek."
...
Botor s gyarló a Világ... Vannak szép és jó dolgok. Harcolunk ezekért, hogy megszerezzük, hogy megtartsuk, s mégis pillanatokon és csillagporok neutrínóin múlik, hogy elveszíthetjük - örökre.
...
"Teérted, Júliám!"
Tudj tanulni a saját hibádból, hogy legközelebb ne kövesd el. Minden ilyenből tanulva több, bölcsebb leszel.
De úgy vélem, nem sok "halálos" bűn van. NEm sok megbocsáthatatlan vétek van. Nem mondom, létezik ilyen. De kevés, hála Istennek. Nem vagyok vallásos, de hiszem és vallom, a bocsánat az egyik legszebb és legjobb emberi erény.
....
"Íme, ott látom Atyám. Látom Anyám, fivéreim és nővéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől. Ők hívnak engem, hogy bátran kövessem őket a nagy Valhallába, ahol a hősök örökké élnek."
...
Botor s gyarló a Világ... Vannak szép és jó dolgok. Harcolunk ezekért, hogy megszerezzük, hogy megtartsuk, s mégis pillanatokon és csillagporok neutrínóin múlik, hogy elveszíthetjük - örökre.
...
"Teérted, Júliám!"
Az embernek fel kell vállalnia a hibát, úgyanúgy, mint erényeit is. Ha bántasz - tudj bocsánatot kérni. Ha hibázol - tudd azt elismerni, és tenni ellene.
....
...
...
"Teérted, Júliám!"
....
...
...
"Teérted, Júliám!"
Én is nagyon remélem.
Konkrét időpont még nincs leegyeztetve, de tavaly ősszel abban maradtunk, hogy mihelyst bejön a jó idő, kitavaszodik, tehát tudunk a szabadban lenni, kis főzőcskét is összeütni, akor rögvest megejtjük. Tehát szerintem március vége-árpilis eleje (ha addigra tényleg bejön a jó idő
felé igencsak esedékes lesz.
A helyszín mindig kérdőjeles, és ugye mégis pofátlanság lenne magunkat gyapira rátukmálni...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 17:37
Konkrét időpont még nincs leegyeztetve, de tavaly ősszel abban maradtunk, hogy mihelyst bejön a jó idő, kitavaszodik, tehát tudunk a szabadban lenni, kis főzőcskét is összeütni, akor rögvest megejtjük. Tehát szerintem március vége-árpilis eleje (ha addigra tényleg bejön a jó idő

A helyszín mindig kérdőjeles, és ugye mégis pofátlanság lenne magunkat gyapira rátukmálni...

Remélem fogunk találkozni a tavaszi GG bulin,Esetleg van valami bővebb infó,pl nagyjából mikorra tervezitek?hol?
És természetesen viszem a ceruzatartót

Remélem fogunk találkozni a tavaszi GG bulin,Esetleg van valami bővebb infó,pl nagyjából mikorra tervezitek?hol?
És természetesen viszem a ceruzatartót
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 29. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 10:15

Örülök sanyinégyzet, hogy nem sértődtél be tényleg! Nagyon örülnék, ha a tavaszi GG-s bulinkra eljönnél, és akkor ezt a sör melletti megbeszélést is megejthetjük!
Hidd el, tuti buli, tuti kaja, tuti csajok! Aztán vagy hozod a "cerkatartót", vagy nem, ez már a Te döntésed!

Hidd el, tuti buli, tuti kaja, tuti csajok! Aztán vagy hozod a "cerkatartót", vagy nem, ez már a Te döntésed!

Örülök sanyinégyzet, hogy nem sértődtél be tényleg! Nagyon örülnék, ha a tavaszi GG-s bulinkra eljönnél, és akkor ezt a sör melletti megbeszélést is megejthetjük!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 12:47

Bocsi hogy csak most válaszolok,NEM VAGYOK MEGSÉRTŐDVE RÁD
és vedd úgy hogy egy jó sör mellet mindent megbeszéltünk mint kétt jó ismerős.Viszont tisztelettel kérlek hogy a 742hsz 2 képét töröni tessék,

Bocsika gyerekek a kései reakcióért, tegnap elment a hálókártyám, ma tettem helyre a gépet!
Természetesen a kért képeket, hsz-t töröltem!.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 17:36
Természetesen a kért képeket, hsz-t töröltem!.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Hello Doki!Légyszives töröld a 742-est az egészet!KÖSZÖNÖM!
Hello Doki!Légyszives töröld a 742-est az egészet!KÖSZÖNÖM!
Bocsi hogy csak most válaszolok,NEM VAGYOK MEGSÉRTŐDVE RÁD
és vedd úgy hogy egy jó sör mellet mindent megbeszéltünk mint kétt jó ismerős.Viszont tisztelettel kérlek hogy a 742hsz 2 képét töröni tessék,
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 22:30

Bazze sanyi, miért nem az első sort olvasod el rendesen???????????????????????????????????
Sose voltál ilyen baszott érzékeny, erre meg itten besértődsz.
Na bazze...
Akkor most nyisd ki az ÖSSZES FÜLED:
A hsz-edbe elhelyezett ceruzatartó
1.: GYÖNYÖRŰ
2.: KÍVÁNATOS
3.: SZÉP
4.: FINCSI CSÍKOSRA BOROTVÁLT (TECCIK AZ ILYEN)
5.: KELLEMES, NEM TÚL "LÓGÓS" NYELVŰ
6.: IGAZI SZEXRE CSÁBÍTÓ, FÉRFIKAT IZGATÓ, BASZNIVALÓ PUNCI!!!
Megnyugodtál???
Nem a kedvesed punciját nevettem ki (hogy rakná beléd egy talicska vakmajom
, ezért útálom az ilyen írásos matyikat, mert egy-egy érzékeny lélek agyonra tud sértődni) a "
" szmájlikkal!!
Ha olvasnád, vigyorom, mulatozásom tárgya bazze amit előtte írtam, hogy megismertük a Te cerkád, kedvesed nuniját is!!! Ezen mijafaszé kell besértődni??? Teeeee!!!
Óhogymáááá!!!
Még eccer besértődsz itt nekem, küldök neked egy digi gépet, tele fotóval a farkamról!
Aztán azzal szépen minden szögből lefotózod a cerkatartód büntetésből!!!
Sose voltál ilyen baszott érzékeny, erre meg itten besértődsz.
Na bazze...
Akkor most nyisd ki az ÖSSZES FÜLED:
A hsz-edbe elhelyezett ceruzatartó
1.: GYÖNYÖRŰ
2.: KÍVÁNATOS
3.: SZÉP
4.: FINCSI CSÍKOSRA BOROTVÁLT (TECCIK AZ ILYEN)
5.: KELLEMES, NEM TÚL "LÓGÓS" NYELVŰ
6.: IGAZI SZEXRE CSÁBÍTÓ, FÉRFIKAT IZGATÓ, BASZNIVALÓ PUNCI!!!
Megnyugodtál???
Nem a kedvesed punciját nevettem ki (hogy rakná beléd egy talicska vakmajom

Ha olvasnád, vigyorom, mulatozásom tárgya bazze amit előtte írtam, hogy megismertük a Te cerkád, kedvesed nuniját is!!! Ezen mijafaszé kell besértődni??? Teeeee!!!
Óhogymáááá!!!
Még eccer besértődsz itt nekem, küldök neked egy digi gépet, tele fotóval a farkamról!

Aztán azzal szépen minden szögből lefotózod a cerkatartód büntetésből!!!

Ezt priviben kifejtenéd nekem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 21:59

már mondtam nagyon sokat...Jo Neked....mert ujra....
de...Neekem is....mert ujra...

már mondtam nagyon sokat...Jo Neked....mert ujra....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 21:23

Semmiről nem maradtál le...
Sztem csak nem emlékszel...
Azt a bizonyos "nem mindenben passzol hozzám"-ot úgy értettem, hogy vannak dolgok, melyekben nem egyforma a mentalitásunk. De épp ezért (mint két pólus) kiegészítjük egymást.
Pl.: Rendszeretet - rendetlenség, hogy csak egyet említsek.
De mondom, épp ez a lényeg: mivel ezek ellentétes pólusok, ezért kiegészítik egymást...
És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek.

Azt a bizonyos "nem mindenben passzol hozzám"-ot úgy értettem, hogy vannak dolgok, melyekben nem egyforma a mentalitásunk. De épp ezért (mint két pólus) kiegészítjük egymást.
De mondom, épp ez a lényeg: mivel ezek ellentétes pólusok, ezért kiegészítik egymást...

És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek.
Semmiről nem maradtál le...
És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 21:16

És azt is írtam, hogy ezekkel érzem magam teljesnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 23. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

szoval..nem mindenben passzol Hozzád????
miröl maradtam leeeee?...vagy..csak nem tartozik minden Rám..és ezért nem emlitetted,mikor beszéltél Nekem Rola?!

miröl maradtam leeeee?...vagy..csak nem tartozik minden Rám..és ezért nem emlitetted,mikor beszéltél Nekem Rola?!