abbahagyhatnád, mert unalmas a témád, és az örökös siránkozásaid egyes topicokkal kapcsolatban, ha nem tetszenek NE írj bele "mert csak a szart lebegteted"...!
ha nem tetszik egyes Admin ténykedése, írj a szerkesztőségre panaszlevit, tőlem a Főszerkesztő úrnak is címezheted!
mielőtt másokat is basztatnál, közlöm veled, hogy nincs semmiféle instrukció senkitől (nem szeretném, ha a privát levelembe írtakra hivatkoznál, mert manipulálható minden egyes sora),
és felvállalom, hogy egyedül én tartom életben a kanna topicot, de gondolkozzál hozzá egy jó nagyot!!!
kizárólag magadnak köszönheted, hogy folyamatosan a TOP lista élén, vagy a közelében van, mert amennyiben nem szervezkedtetek volna ellene, nem fikáznád miatta az adminokat, akkor valóban senki nem tartaná "mesterségesen" életben, maximum a "mezítlábas fórumozók döntsék el" szindróma érvényesülne!!!
PINA! vazzzeg PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 22. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 09:00
ha nem tetszik egyes Admin ténykedése, írj a szerkesztőségre panaszlevit, tőlem a Főszerkesztő úrnak is címezheted!
mielőtt másokat is basztatnál, közlöm veled, hogy nincs semmiféle instrukció senkitől (nem szeretném, ha a privát levelembe írtakra hivatkoznál, mert manipulálható minden egyes sora),
és felvállalom, hogy egyedül én tartom életben a kanna topicot, de gondolkozzál hozzá egy jó nagyot!!!
kizárólag magadnak köszönheted, hogy folyamatosan a TOP lista élén, vagy a közelében van, mert amennyiben nem szervezkedtetek volna ellene, nem fikáznád miatta az adminokat, akkor valóban senki nem tartaná "mesterségesen" életben, maximum a "mezítlábas fórumozók döntsék el" szindróma érvényesülne!!!

PINA! vazzzeg PINA!

ezt írtad:
DrAnthony[VIP][ADMIN]
| tegnap 21:38
Válasz DrAnthony üzenetére
Hozzászólás jelentése az adminoknak
Tudom, h nem bántó szándékú volt! De nekem meg meg kell védeni a GG-t!! Ami ugye nem bulvár, mégis itt a fórumon mindent mindenhonnan megtudhatsz!
most ezt komolyan is gondolod?
sajnos ez nem igaz! mert ha igaz lenne akkor nem az adminok /no nem Te/ tartanák a felszínen ama diszkriminált topicot holmi szerkesztői instrukciók alapján! hanem hagynák, h a mezítlábas fórumozók döntsék el, h mi az érdekes a számukra! ez a fajta irányítás teljes egészében megegyezik a bulvár média manipulációs észjárásával! Tehát a gége emiatt igenis bulvárnak minősül!!!
DrAnthony[VIP][ADMIN]
Tudom, h nem bántó szándékú volt! De nekem meg meg kell védeni a GG-t!! Ami ugye nem bulvár, mégis itt a fórumon mindent mindenhonnan megtudhatsz!
sajnos ez nem igaz! mert ha igaz lenne akkor nem az adminok /no nem Te/ tartanák a felszínen ama diszkriminált topicot holmi szerkesztői instrukciók alapján! hanem hagynák, h a mezítlábas fórumozók döntsék el, h mi az érdekes a számukra! ez a fajta irányítás teljes egészében megegyezik a bulvár média manipulációs észjárásával! Tehát a gége emiatt igenis bulvárnak minősül!!!
ezt írtad:
DrAnthony[VIP][ADMIN]
DrAnthony[VIP][ADMIN]
szerintem nem azt akartad Te írni a dokinak, h basszál le!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 22:14

nem
más lett volna, lotyó ötlete szerint, de a szöveget én írtam volna
egyszerűen nem találtam meg a karaoke alapdalt hozzá...pedig nagyon kerestem...ha valaki tudja magyar free karaoke dallamok elérhetőségi helyét az küldje el nekem, lécci
(b@sszál le, mert ez nem a help topic

egyszerűen nem találtam meg a karaoke alapdalt hozzá...pedig nagyon kerestem...ha valaki tudja magyar free karaoke dallamok elérhetőségi helyét az küldje el nekem, lécci

nem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 22:02

"Egy szál harangvirág/Ennyi csak, mit adhatok/És, kívánok még/Nagyon sok boldog névnapot"...
Ez lett volna?
Szombaton voltam egy névnapi-pótszilveszteri bulion, volt Karaoke is, na, a sok részeg nem ezt énekelte nekem???
Ez lett volna?
Szombaton voltam egy névnapi-pótszilveszteri bulion, volt Karaoke is, na, a sok részeg nem ezt énekelte nekem???

"Egy szál harangvirág/Ennyi csak, mit adhatok/És, kívánok még/Nagyon sok boldog névnapot"...
Ez lett volna?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 19:05
Ez lett volna?

vazzzz doki...most mondhatnám azt, hogy láttam a naptáramat, és akartam is ajándékozni...és te mondhatnád azt, hogy ezt mindenki mondhatja
..de tényleg így volt...sokáig gondolkoztam, hogy mit is adhatnék neked, aztán lotyó dobott egy ötletet, és egész idáig azon szarakodtam, de most feladom...szóval sajna nem tudtam neked felénekelni valamit, amit nagyon akartam volna...ezért marad egy sima "boldogságot!"
..de tényleg így volt...sokáig gondolkoztam, hogy mit is adhatnék neked, aztán lotyó dobott egy ötletet, és egész idáig azon szarakodtam, de most feladom...szóval sajna nem tudtam neked felénekelni valamit, amit nagyon akartam volna...ezért marad egy sima "boldogságot!"

Köszi surdi!!!
Aszongyák, 8 napig érvényes!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 12:50
Aszongyák, 8 napig érvényes!!!

hidd el szégyelltem is magam, h napján elfeledtem!
remélem megbocsátható bűn!
engesztelésképp:

nekem ezek jobban bejönnek, mint az aszú!
Tokaji fordítás: tokaji borkülönlegesség (a kipréselt vagy kitaposott aszú törkölyét újra felöntik borral, a törkölyre tapadt cukrot a bor leoldja, majd erjesztik).
Tokaji máslás: tokaji borkülönlegesség (az aszúbor seprőjét felöntik borral, majd erjesztik).
Tokaji szamorodni: Tokaj-hegyaljai borkülönlegesség, amely az aszúsodott és egészséges, ép bogyók szétválogatása nélküli együttes feldolgozása és erjesztése útján keletkezik (száraz szamorodni akkor, ha kierjed az összes cukor, édes akkor, ha cukor marad benne az erjedés után).
engesztelésképp:

Tokaji fordítás: tokaji borkülönlegesség (a kipréselt vagy kitaposott aszú törkölyét újra felöntik borral, a törkölyre tapadt cukrot a bor leoldja, majd erjesztik).
Tokaji máslás: tokaji borkülönlegesség (az aszúbor seprőjét felöntik borral, majd erjesztik).
Tokaji szamorodni: Tokaj-hegyaljai borkülönlegesség, amely az aszúsodott és egészséges, ép bogyók szétválogatása nélküli együttes feldolgozása és erjesztése útján keletkezik (száraz szamorodni akkor, ha kierjed az összes cukor, édes akkor, ha cukor marad benne az erjedés után).
Sztem is-is... Különben is, tom, sanyi még a nemi identitásának eldöntésének korszakában van, ilyenkor nagyon befolyásolható... Várjuk ki türelemmel, hogyan dönt!
(Bocs sanyi, de ezt a poént nem tudtam kihagyni!).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 10:30

(Bocs sanyi, de ezt a poént nem tudtam kihagyni!).

mi ez névnapi köszöntő, vagy fogadalom?
eldönthetnéd már, hogy kinek a seggét szeretnéd "megkapni"! egyszerre a kettő túl nagy falat neked!
eldönthetnéd már, hogy kinek a seggét szeretnéd "megkapni"! egyszerre a kettő túl nagy falat neked!

vazzzz doki...most mondhatnám azt, hogy láttam a naptáramat, és akartam is ajándékozni...és te mondhatnád azt, hogy ezt mindenki mondhatja

hidd el szégyelltem is magam, h napján elfeledtem!
engesztelésképp:

Tokaji szamorodni: Tokaj-hegyaljai borkülönlegesség, amely az aszúsodott és egészséges, ép bogyók szétválogatása nélküli együttes feldolgozása és erjesztése útján keletkezik (száraz szamorodni akkor, ha kierjed az összes cukor, édes akkor, ha cukor marad benne az erjedés után). (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
engesztelésképp:

Tokaji szamorodni: Tokaj-hegyaljai borkülönlegesség, amely az aszúsodott és egészséges, ép bogyók szétválogatása nélküli együttes feldolgozása és erjesztése útján keletkezik (száraz szamorodni akkor, ha kierjed az összes cukor, édes akkor, ha cukor marad benne az erjedés után). (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
rosszul érzed!
inkább éhes makkal disznókat álmodok!
no makktárs! remélem van aki hegyezi Neked!
én mindig jó vagyok! a többiek a megmond6ói!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 17:43
inkább éhes makkal disznókat álmodok!

no makktárs! remélem van aki hegyezi Neked!
én mindig jó vagyok! a többiek a megmond6ói!

Törölt felhasználó (48478)

Surdikám! Én vadkan vagyok,aki ha kapás van a "pőcsit"hegyezi.De te úgy látom éhes disznó vagy aki makkal álmodik:és engem cikiz. Legyél jó haver!Na sok kávét beléd,hogy észhez térj!

Doki!
Kicsit megkésve: De isten éltessen!

/remélem műxenek a képek linkjei!/
(második képedet utólagos és szíves engedelmeddel kijavítottam: tom)
Kicsit megkésve: De isten éltessen!

/remélem műxenek a képek linkjei!/
(második képedet utólagos és szíves engedelmeddel kijavítottam: tom)

mi ez névnapi köszöntő, vagy fogadalom?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 21:51

Nézd doki megmondom őszintén,ha lesz időm a kelemenn anna topicot lenyomom még akkor is ha tom úgy rúg seggbe hogy csak egy hét múlva érek padlót,
Szerintem is ez a legfontosabb....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézd doki megmondom őszintén,ha lesz időm a kelemenn anna topicot lenyomom még akkor is ha tom úgy rúg seggbe hogy csak egy hét múlva érek padlót,
Kedves tom Barátom! Sem megkésve, sem megtörve...
Köszönöm jókívánságaidat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 08:40
Köszönöm jókívánságaidat!

mivel 8 napig érvényes, ezért megkésve, de nem megtörve:
- sok boldog névnapot, és hozzá egy szép királylányt, neked meg küldök ajándékba egy fehér lovat, és a fél "királyságomat"!
- sok boldog névnapot, és hozzá egy szép királylányt, neked meg küldök ajándékba egy fehér lovat, és a fél "királyságomat"!

mivel 8 napig érvényes, ezért megkésve, de nem megtörve:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább az a fő, hogy Neked eszedbe jutott(am)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 17:31
Törölt felhasználó (52127)

mert...Én vagyok az egyetlen(ed)...
és...fö,hogy valakinek eszébe jutott....

mert...Én vagyok az egyetlen(ed)...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:50

Köszönöm szépen! Te vagy az egyetlen, akinek ez eszébe jutott...

Köszönöm szépen! Te vagy az egyetlen, akinek ez eszébe jutott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 16:48

Törölt felhasználó (52127)

igaz,hogy tegnap volt..de..azt hiszem..jobb késön,mint soha:
Boldog Névnapot...Életem...
(hatalmas puszis smile...
Boldog Névnapot...Életem...

Surdikám! Én vadkan vagyok,aki ha kapás van a "pőcsit"hegyezi.De te úgy látom éhes disznó vagy aki makkal álmodik:és engem cikiz. Legyél jó haver!Na sok kávét beléd,hogy észhez térj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 08:09

jó nő a kukacodra, és közben reszelgeted a körmeid
mi vagy Te transzi

mi vagy Te transzi