Köszönöm a kedvességed!
Sajna a páleszt épp azért nem komálom, mert már kóstoltam... De egye fene, a gesztust látom, és iolyenkor nem illendő lefitymálni az ajándékot!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:59
Sajna a páleszt épp azért nem komálom, mert már kóstoltam... De egye fene, a gesztust látom, és iolyenkor nem illendő lefitymálni az ajándékot!

jól lássam?
csak nem ünnepeltél?
az isten éltessen születésnapod alkalmából!
hoztam is Neked valamit:

remélem van olyan mint az a vacak amit Te szeressé!
izé ha megkóstolod szeretni fogod legalább annyira, mint a Whiskyt!
egészségedre!
és ne feledd gyomor rontásra a legjobb gyógymód!!!
csak nem ünnepeltél?
az isten éltessen születésnapod alkalmából!
hoztam is Neked valamit:

remélem van olyan mint az a vacak amit Te szeressé!
izé ha megkóstolod szeretni fogod legalább annyira, mint a Whiskyt!
egészségedre!
és ne feledd gyomor rontásra a legjobb gyógymód!!!
... közben meg én szép csendesen tisztítgatom a Barett "Light fifty"-met... Eccer ki kell gyönnöd abból az orális-ovális szobából...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:53

én is Clinton hívő vagyok!
ha csináltatok egy orális ... izé ovális szobát magamnak jössz titkárnőmnek?
ha már nem megcsalás!
jah és szerintem a doki gondolat szexelő is!
most is gondolatban Veled van!
ha csináltatok egy orális ... izé ovális szobát magamnak jössz titkárnőmnek?

jah és szerintem a doki gondolat szexelő is!
most is gondolatban Veled van!
ne feledd az atomrakéta indító gomja az akkor nallam van!
Te doki!
lehet Néked nem jön be, de hidd el én is ittam már rossz páleszt ... igaz utánna sokáig félve iszogattam illent!
de lehet úgy vagy vele, mint én a Te kedvencedvel ... én is általánosítok, mert eddig csak szar whiskeyt ittam ... lehet ha a kedvencedbő tőtenél megváltozna a véleményem, csakúgy mint Neked ha a tavaji törkölyöm megkóstálnád!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 10:05

Te doki!
lehet Néked nem jön be, de hidd el én is ittam már rossz páleszt ... igaz utánna sokáig félve iszogattam illent!
de lehet úgy vagy vele, mint én a Te kedvencedvel ... én is általánosítok, mert eddig csak szar whiskeyt ittam ... lehet ha a kedvencedbő tőtenél megváltozna a véleményem, csakúgy mint Neked ha a tavaji törkölyöm megkóstálnád!

... közben meg én szép csendesen tisztítgatom a Barett "Light fifty"-met... Eccer ki kell gyönnöd abból az orális-ovális szobából...

Azt a gombot meg is kell valamivel nyomi.. ha meg az .50 cal elviszi az ember karját, nincs mivel nyomkodni...
Bazze, akor ezt megbeszéltük...
Te hozol szted jóféle páleszt, én meg sztem jóféle whiskyt.
Mert tudod egy "Golf Club", vagy egy "Club88" az nem whisky.
Az a Tullamore Drew magasságában kezdődik. Mivel Te páleszes vagy, így valszeg a lágyabb kanadai vagy amerikai bourbonbok nem jönnének be (azok túl édeskések, lágyak), neked inkább valamiféle kellemes scotch, vagy markánsabb ír whisky kell.
Egy hiba van, ezt odahaza nem tudod lepárolni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 10:09

Az a Tullamore Drew magasságában kezdődik. Mivel Te páleszes vagy, így valszeg a lágyabb kanadai vagy amerikai bourbonbok nem jönnének be (azok túl édeskések, lágyak), neked inkább valamiféle kellemes scotch, vagy markánsabb ír whisky kell.

ne feledd az atomrakéta indító gomja az akkor nallam van!
Te doki!

Te doki!

Pia van azt hozzátok én meg hozzom a pinákat
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 10:24

Azt a gombot meg is kell valamivel nyomi.. ha meg az .50 cal elviszi az ember karját, nincs mivel nyomkodni...

de szépek ezek a kislányok
...de ha már buli....és hát az itteni pasiknak jut ezekböl a lányokbol...mondjuk..Nekem...Bandikám..egy jo kis...Luis Figos kinézetü pasit...nem hoznál?????
(de..az is elég..ha szolsz a gyurinak....
)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

jaa..még most látom..Én meg állásajánlatot kaptam...
háát..ebben a mai sanyaru helyzetü világban..minden munkát meg kell fogni...vállaloooom
Titkárnö leszek a surdinál....milyen muris helyzet....
tudok vakon,tiz ujjal gépelni...ez most jo referenciaa?

háát..ebben a mai sanyaru helyzetü világban..minden munkát meg kell fogni...vállaloooom

Titkárnö leszek a surdinál....milyen muris helyzet....

tudok vakon,tiz ujjal gépelni...ez most jo referenciaa?

Devalami fájdalom csillapitod legyen kéznél szegény gyurinak sűrűn fáj a feje..... hát igen miért is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 16:44

Törölt felhasználó (52127)

...de ha már buli....és hát az itteni pasiknak jut ezekböl a lányokbol...mondjuk..Nekem...Bandikám..egy jo kis...Luis Figos kinézetü pasit...nem hoznál?????
)

Az is eléééég???
Nyah...most tesztára besértődtem...
Heh...majdnm írtam még wmit...de meggondoltam magam...
...grrrr
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 16:44

)

irjad nyugodtan..nem vagyok sértödös...
és,ha már egyszer kigondoltad....
amugy..azt azért irtam ugy..mert Te vagy talán az egyedüli...akit eddig csak vizuálisan képzelhettem el...tehát...nem irhatok olyat..amit még nem tudhatok
..
és azért..a Figo után..téged emliteni elsönek...háááát..sztem egy csöppet sem besértödös dolog...egy Nötöl...
de..mondd...ooo...Teee...kis sértödös félisten...mivel tudnálak kiengesztelni?????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 18:14

amugy..azt azért irtam ugy..mert Te vagy talán az egyedüli...akit eddig csak vizuálisan képzelhettem el...tehát...nem irhatok olyat..amit még nem tudhatok

és azért..a Figo után..téged emliteni elsönek...háááát..sztem egy csöppet sem besértödös dolog...egy Nötöl...

de..mondd...ooo...Teee...kis sértödös félisten...mivel tudnálak kiengesztelni?????

Az is eléééég???
...grrrr

ejjj,de türelmes veletek a doki...chateltek a szobájában?
Én vagyok a szoba zasszonya...Nekem mindent lehet...
báár..ha igy haladok...csak az ex asszonya leszek..
de..csak nem irigyke vagy...babyyyy?!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

báár..ha igy haladok...csak az ex asszonya leszek..

de..csak nem irigyke vagy...babyyyy?!

féltékeny....

Csak hülyültem...
...nyugodság...nm sértődöm gyorsan...
Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...
...csak,hogy legyen képed rólam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 19:12

Hej ha félisten lehetnék...mint hercules...de én inkább süsü a sárkányra hasonlítok...

irjad nyugodtan..nem vagyok sértödös...
..

Jah...Doki szobájában beszélgetünk...miért is ne...
...ez egy szoba...nem tiltja semmi...
Ha meg a Dokinak nm tetszik úgy is szól...akkó meg befejezem...!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha meg a Dokinak nm tetszik úgy is szól...akkó meg befejezem...!

a fenét csetelünk,csak dokitól akarjuk elhóditani a ház asszonyát.
Majha megkérdem doki!! láttad már az asszony talpát dugás közben..
no akkor nézz be a SZOBAablakon
De érdekes gyuri nem az asszonyal kell rögtön nem fáj a feje

Legalább pörög egy kicsit a szobám...
Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...
De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak örülök neki...
Különben is vannak egyenlőek, és vannak még egyenlőbbek. királylánykának protekciója van akár telecseteleni a szobámat...

De hát különben is, ez egy beszélgetős szoba, ahol (akár) ilyen beszélgetés is folyhat. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne legyél féltékeny!
Épp gondolkodtam, hogy átvezem a szobát "DrAnthony-királylányos szobá"-ra, de feljött egy kis dilemma ezzel:
1.: Ha magamat írom előre, udvaritlan vagyok.
2.: Ha a királylánykát írom előre, akkor meg hol marad az eredeti szoba imázs?
Szóval királylánynak szabad! Meg gyurkának is! Meg mindenkinek!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Épp gondolkodtam, hogy átvezem a szobát "DrAnthony-királylányos szobá"-ra, de feljött egy kis dilemma ezzel:
1.: Ha magamat írom előre, udvaritlan vagyok.
2.: Ha a királylánykát írom előre, akkor meg hol marad az eredeti szoba imázs?

Szóval királylánynak szabad! Meg gyurkának is! Meg mindenkinek!

Korábban kel felkelni ahhoz az "elhódításhoz"...
Rángatja az orrotok előtt a mézesmadzagot, ti meg rohantok utána...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:45

a fenét csetelünk,csak dokitól akarjuk elhóditani a ház asszonyát.
no akkor nézz be a SZOBAablakon

jah de mikor meg kiteszi a lábát
a kezében már mézeskalács
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 20:52

a kezében már mézeskalács

Korábban kel felkelni ahhoz az "elhódításhoz"...