Boldog új évet Doki!!!!!!!!!
Jóvanna, tudom én...
Csak olyan jó hallani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 14:59

Törölt felhasználó (9148)

neeeeeeeeem a gatyó miatt.......ha csak amiatt tetszettél volna, akkor most a Gyapinak udvarolnék a topikjában

neeeeeeeeem a gatyó miatt.......ha csak amiatt tetszettél volna, akkor most a Gyapinak udvarolnék a topikjában
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 28. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 13:27

Szép napot Neked is Kedves!
Hmmm. Elgondolkodtadtál, lehet, hogy megváltoztatom a szoba nevét...
Szóval gyapi fürdőnacija jól állt rajtam?
Lehet, hogy csak a gatyó miatt, nem?

Szerintem a Dokit nem kell félteni...ahogy ismerem van még neki legalább 2 raklap tejszínhab tartalékban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 28. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 13:51

ha a barátnőddel akarsz találkozni akkor a nappaliba jöjj!
az az Ő törzshelye!
a legfőbb oka pedig bizonyos Borivóje keresztnevű illető!
igaz osztoznia köll rajta bizonyos Sárlott nevű lotyóval. De ez a Borivó /méginkább sörivó/ hű cerelme ám ennek a két tüneményes fehérszemélynek!
a doki az csak a papucsot viseli! néha elmegy kenyeret venni a vacsorához, meg osztán el-elszalad tejszínhabért amit aztán surdiloviccsal fogyaszt el a királyjánykánk!
az az Ő törzshelye!

a doki az csak a papucsot viseli! néha elmegy kenyeret venni a vacsorához, meg osztán el-elszalad tejszínhabért amit aztán surdiloviccsal fogyaszt el a királyjánykánk!
ha a barátnőddel akarsz találkozni akkor a nappaliba jöjj!
az az Ő törzshelye!
igaz osztoznia köll rajta bizonyos Sárlott nevű lotyóval. De ez a Borivó /méginkább sörivó/ hű cerelme ám ennek a két tüneményes fehérszemélynek!
a doki az csak a papucsot viseli! néha elmegy kenyeret venni a vacsorához, meg osztán el-elszalad tejszínhabért amit aztán surdiloviccsal fogyaszt el a királyjánykánk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 12:48
az az Ő törzshelye!

a doki az csak a papucsot viseli! néha elmegy kenyeret venni a vacsorához, meg osztán el-elszalad tejszínhabért amit aztán surdiloviccsal fogyaszt el a királyjánykánk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot Doktor úr
. Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy a barátnőmnek is itt kell-e köszönni???
Ha igen, akkor lassan a szoba nevét is meg kell változtatni.
Viccet félretéve, üdvözlet Nektek. Doki a kajálások miatt ne aggódj, a Gyapinak van fürdőgatyája és igazán jól mutat rajtad

Viccet félretéve, üdvözlet Nektek. Doki a kajálások miatt ne aggódj, a Gyapinak van fürdőgatyája és igazán jól mutat rajtad

Szép napot Neked is Kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 12:48

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot Doktor úr
. Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy a barátnőmnek is itt kell-e köszönni???

Szép napot Doktor úr

Na majd láss csodát!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 28. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

hiszi a piszi!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 28. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 11:33

Veszekszik rajta a hótfene!! le vagyon általam stipistopizva, és punktum!

Veszekszik rajta a hótfene!! le vagyon általam stipistopizva, és punktum!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 28. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 09:18

nem nincs igazad!
nem a t hiányzik, hanem egy l-lel többet írt!
mert Te vagy a papucs orrán a pamutboy
mindegy!
csak veszekedjetek a királyjányon, addig én magamévá teszem, izéééé elrablom az orraitok elől!

mindegy!
csak veszekedjetek a királyjányon, addig én magamévá teszem, izéééé elrablom az orraitok elől!
nem nincs igazad!
mindegy!
csak veszekedjetek a királyjányon, addig én magamévá teszem, izéééé elrablom az orraitok elől! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 10:19

mindegy!
csak veszekedjetek a királyjányon, addig én magamévá teszem, izéééé elrablom az orraitok elől! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hééé, sanyi, le lehet koccolni királylánykáról Neked is!
Itt sokan csak álmodoznak-képzelődnek holmi "partybavágásról", pedig el kell mindenkit keserítenem, a királylány stipistopi! Ráadásul irígy vagyok!
A pamutbolyt meg "t"-vel írandó, teeeeee nagyon okos!!!
Különben is, a tejszínhabnak igenis örült!

Itt sokan csak álmodoznak-képzelődnek holmi "partybavágásról", pedig el kell mindenkit keserítenem, a királylány stipistopi! Ráadásul irígy vagyok!

Köszönöm minden kedves barátomnak, hogy szobámban is külön jókívánságokkal éltetek!!!
Lassan túlvagyok a sok kaján, sütin, most 1 hét zabamentesség jól esne...
Lassan túlvagyok a sok kaján, sütin, most 1 hét zabamentesség jól esne...

Boldog Karácsonyt az Összebútorozott barátaimnak!!!
Jó, hogy vagytok!
Jó, hogy vagytok!
csak így,egyszerüen
doki! BOLDOG KARÁCSONYT!
doki! BOLDOG KARÁCSONYT!
tiszta hüjjék vagytok
a pamutbolyt így kell írni: pamutboy...a nemesített változata a selyemfiú
(királylányos, fogd be a füled kicsit)
jah...doki...imádott, édes kicsi dokim
nagyon boldog karácsonyt......örülök, hogy megismertelek

a pamutbolyt így kell írni: pamutboy...a nemesített változata a selyemfiú

(királylányos, fogd be a füled kicsit)
jah...doki...imádott, édes kicsi dokim

a tejszínhabnak IS......de Neked mindig sokkal jobban....
huhh...most olvastam...sietek haza...már fel is diszitetted a fát...és ott az ajándékom is alatta...izgulok...vajon mit kapok a TE jézuskádtol....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 10:19

huhh...most olvastam...sietek haza...már fel is diszitetted a fát...és ott az ajándékom is alatta...izgulok...vajon mit kapok a TE jézuskádtol....

NA ERRŐL BESZÉLTEM!!! De westice nem nagyon akarta érteni! Na...
(Ez egy válasz WhiteHand üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 09:02

Elvileg 2006-ban a Magyar google-ben legtöbben Karsai Zitára kerestek rá, (2. az iwiw, meg ingyenfilmek)
és nyílván nem blogot követeltek.
MIndenki a képeket kereste, tisztelet a kivételnek.
ezek után lehet akármennyire rusnya, a Playboy egy csomót fog vele kaszálni.
Én meg osztom azt a véleményt, hogy fejtől lefelé semmi.
és nyílván nem blogot követeltek.
MIndenki a képeket kereste, tisztelet a kivételnek.
ezek után lehet akármennyire rusnya, a Playboy egy csomót fog vele kaszálni.
Én meg osztom azt a véleményt, hogy fejtől lefelé semmi.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 22:10

Partyba királylánykát?REMÉLEM nem hagytok ki
Még hogy meghitt fészek
meg tej kenyér
DOKI lassan nem is papucs hanem papucs orrán pamutboly

Még hogy meghitt fészek

meg tej kenyér
DOKI lassan nem is papucs hanem papucs orrán pamutboly