Gyakorlatilag is lehet kapcsolat nélkül is üzit küldeni.
Akinek üzit küldenél, a nevére kattintasz egy hsz-nél, majd ott megjelenik egy "Kapcsolatra jelölöm" és "Üzenetet küldök" lehetőség. Ha az üzenetre kattintasz, feljön a chat-üzenet ablak, csak ott várd meg, míg magától beadja az üzenet felületet, és NE kattints ott már külön az üzenet gombra. Kis várakozás után beadja az üzenet ablakot. Ha nem (volt rá példa, hogy 1-2-szer a chetet dobta be), akkor bezár, és újra próbálkozik!
De megoldható. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Akinek üzit küldenél, a nevére kattintasz egy hsz-nél, majd ott megjelenik egy "Kapcsolatra jelölöm" és "Üzenetet küldök" lehetőség. Ha az üzenetre kattintasz, feljön a chat-üzenet ablak, csak ott várd meg, míg magától beadja az üzenet felületet, és NE kattints ott már külön az üzenet gombra. Kis várakozás után beadja az üzenet ablakot. Ha nem (volt rá példa, hogy 1-2-szer a chetet dobta be), akkor bezár, és újra próbálkozik!
De megoldható. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem azé mer surdival ....od el az időd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:55

Törölt felhasználó (52127)

És Én sem osztozkodom...igy maradunk Mi egymásnak Dokikám...
ja..figyelj...légyszi hozz kenyeret,meg tejet...nem lesz idöm bevásárolni este...

ja..figyelj...légyszi hozz kenyeret,meg tejet...nem lesz idöm bevásárolni este...

És Én sem osztozkodom...igy maradunk Mi egymásnak Dokikám...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:55

Na erre rábaxtál, mert egyedül a királylányka az, akin nem osztozom!!!

Maskent nem lehet
Csak elmeletben.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hidd el, anélkül is lehet, de felkérés elfogadva!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Doki ! Fogadj el kapcsolatnak,maskent nem tudok privit irni neked.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:58

Mámmint egészen pontosan MELYIK kérdésre óhajtasz precíz jogi választ hallani???
#334-ből indul ki az egész! tehát arra!
de ne akrj magadnak rosszat! mert aki kell úgyis elveszem! má pedig a királyjány köll nekem!
maradj Te csak az orosházi libamájkonzerveknél!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:58

de ne akrj magadnak rosszat! mert aki kell úgyis elveszem! má pedig a királyjány köll nekem!
maradj Te csak az orosházi libamájkonzerveknél!

Mámmint egészen pontosan MELYIK kérdésre óhajtasz precíz jogi választ hallani???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 15:40

sanyinégyzet!
vazze!
kellett neked beleszólnod!
pedig meghallgattam vón dokitól egy jogi magyarázatot erre a kérdésre!
vazze!

Na erre rábaxtál, mert egyedül a királylányka az, akin nem osztozom!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 09:50

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

ájjámále!
nehogy forrón edd mán a kályhát!
királyjánykán osztozkodhatunk /csak Veled! csak most! csak itt!
/ de nem ám csak magadnak eltenni!
hattyúkám!
jól látod! én egy gyámoltalan férfiember vagyok, akinek az egyik menyecskéje állandóan fickándozik
, ha csak félrenéz!
rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni?

hattyúkám!
jól látod! én egy gyámoltalan férfiember vagyok, akinek az egyik menyecskéje állandóan fickándozik

rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni?
sanyinégyzet!
vazze!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:02
vazze!

Ez nem az a doki.
Evvel a kérdésedell ide forduljKATT IDE!!!!!

akoor itten mán rám semmi szükség!
rögtön öngyilokos leszek!
má csak azt nem tudom, h halálra szeretkezzem magam, vagy halálra igyam

de amit pláne nem tudok eldönteni, h szeretkezés közbe igyak vagy ivás közbe szeretkezzzek

Törölt felhasználó (52127)

Én is Szerelmes vagyok Beléd!!!!
...../ha már igy lebuktunk...
/

ájjámále!
/ de nem ám csak magadnak eltenni!
hattyúkám!
, ha csak félrenéz!
rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:32

hattyúkám!

rögtön el is pityeredek

látod millen ez a barátosnéd ... no mindegy, míg a dokival szédeleg ez a jány nem akarsz megvigasztalni? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

IGAZ-IGAZ!!!
Meg is mondtam surdinak, hogy "stipistopi" királylány!

Meg is mondtam surdinak, hogy "stipistopi" királylány!

Az is megvót!!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:37

Igen őrá,korát nézve megértem hogy szereti cinit,abba az időben ő valóban egy sex bálvány volt
Nézzél át az OFF topicba

Nézzél át az OFF topicba
Igen őrá,korát nézve megértem hogy szereti cinit,abba az időben ő valóban egy sex bálvány volt
Nézzél át az OFF topicba (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:32

Nézzél át az OFF topicba (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

F8-ra gondoltál?
Érdekes a fószer, mi?
Leginkább párkereső hsz-ei vannak/voltak, olyan 50-60 éves faszi lehet.
Hogy hogyan került most a negatív topicba???
Érdekes a fószer, mi?

F8-ra gondoltál?
Érdekes a fószer, mi?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:31
Érdekes a fószer, mi?

Megnéztem mind a 16hsz egyiksem volt 1 mondatnál több és az első hsz 2006.01 volt

Megnéztem mind a 16hsz egyiksem volt 1 mondatnál több és az első hsz 2006.01 volt

Nagyon köszönjük, de egyenlőre még nem döntöttük el, hogy ő költözik hozzám, én költözöm hozzá, vagy közös pecóba megyünk.
Ugyanis mindketten nagyon ragaszkodunk saját bútorainkhoz, és egyenlőre ezeknek sincs hely...
Szóval köszi a felajánlást, de egyenlőre örülünk, ha a sajátunkat sikerül egybetenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:29

Ugyanis mindketten nagyon ragaszkodunk saját bútorainkhoz, és egyenlőre ezeknek sincs hely...

Szóval köszi a felajánlást, de egyenlőre örülünk, ha a sajátunkat sikerül egybetenni...

Törölt felhasználó (9148)

Se nem az irigység, se nem a mezei fórumos "kössünkbeléjük"...egyszerűen kedves barátosnémnak róttam fel, hogy még csak el sem dicsekszik
Feltűnt, hogy kevés időt szán rám újabban. Gondolkodtam is hogy mi vagy ki lehet az oka. Megjegzem nem csodálkozom, hogy szívesen tölti idejét társaságodban
.
Most megyek, elkezdem keresgetni ajándék bútoromat a közös házatokba...

Feltűnt, hogy kevés időt szán rám újabban. Gondolkodtam is hogy mi vagy ki lehet az oka. Megjegzem nem csodálkozom, hogy szívesen tölti idejét társaságodban

Most megyek, elkezdem keresgetni ajándék bútoromat a közös házatokba...
Se nem az irigység, se nem a mezei fórumos "kössünkbeléjük"...egyszerűen kedves barátosnémnak róttam fel, hogy még csak el sem dicsekszik
.
Most megyek, elkezdem keresgetni ajándék bútoromat a közös házatokba... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:31

Most megyek, elkezdem keresgetni ajándék bútoromat a közös házatokba... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

AZTAJÓPLETYKÁSMINETAVILÁGNAK!!!
Az ember kicsit közvetlenebbül beszél valakivel, kicsit kedvesebb, "kicsikét" figyelmesebb, és a sok pletyis "fejkendős"
egyből összebútorozásról beszél...
Na és ha úgy is lenne??? Nem tudom egyenlőre, hogy az irígység vagy a mezei fórumos "Kössünkbeléjük" szólt-e csak, de majd kiderítem!
Ettől függetlenül igenis nagyon kedves nekem királylányka, és büszkén is vállalom szimpátiámat vele!

Na és ha úgy is lenne??? Nem tudom egyenlőre, hogy az irígység vagy a mezei fórumos "Kössünkbeléjük" szólt-e csak, de majd kiderítem!

Ettől függetlenül igenis nagyon kedves nekem királylányka, és büszkén is vállalom szimpátiámat vele!

Kösz.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:02

Ez nem az a doki.
Ez nem az a doki.
Evvel a kérdésedell ide forduljKATT IDE!!!!! (Ez egy válasz faassz üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 11:54
Evvel a kérdésedell ide forduljKATT IDE!!!!! (Ez egy válasz faassz üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Lehet abból gond, ha tökön vágnak? Két napja történt, de azóta is sajognak a golyóim. Kellene a véleményed.
Lehet abból gond, ha tökön vágnak? Két napja történt, de azóta is sajognak a golyóim. Kellene a véleményed.