mindent, ami Fásyval kapcsolatos, de persze elsősorban a szexis és versenyeztetett nőknek örülnénk, de minden felfedezettjéről lehet írni, képezni stb.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:20
Kedves Dranthony,a félreértések elkerülése végett először is elnézést ha nem pontosan fogalmaztam a Fásy topicban való megjegyzéssemel a bódi féle albumra,Én azt gondoltam a nyitóból hogy kizárólag csak a fásy féle promóciós szépségkirálynő választásokon fellépő lányokról szól a topic,de ezek szerint a FÁSY MULATÓ cimű tv produkcióban résztvevő zenészekről is lehet képeket feltenni,és véleményt irni.
Kedves Dranthony,a félreértések elkerülése végett először is elnézést ha nem pontosan fogalmaztam a Fásy topicban való megjegyzéssemel a bódi féle albumra,Én azt gondoltam a nyitóból hogy kizárólag csak a fásy féle promóciós szépségkirálynő választásokon fellépő lányokról szól a topic,de ezek szerint a FÁSY MULATÓ cimű tv produkcióban résztvevő zenészekről is lehet képeket feltenni,és véleményt irni.
de tomnak a
vegye má észre, h adminokon kívül érdemben nem szólt hozzá senki! igérem, ha a névből kikerül Fásy **** (moderálta DrAnthony) akkor aktív tagja leszek a topicnak!
surdi! Megértem ellenszenved Fásy úrral kapcsolatban, de neki is vannak személyiségi jogai, ezek a jelzők már túl erősek voltak véleményem szerint, ezért modiztam. Tisztelettel kérlek egy nagyon-nagyon kicsit visszafogottabban!
A kedvemért! Köszönöm neked! DrAnthony (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 16:02
ka
irritálhatná valaki! elbaszni egy normális topicot egy ilyen ****** (moderálta: DrAnthony) emberrel a címben! alf
ki alf
ló alf
játvegye má észre, h adminokon kívül érdemben nem szólt hozzá senki! igérem, ha a névből kikerül Fásy **** (moderálta DrAnthony) akkor aktív tagja leszek a topicnak!
surdi! Megértem ellenszenved Fásy úrral kapcsolatban, de neki is vannak személyiségi jogai, ezek a jelzők már túl erősek voltak véleményem szerint, ezért modiztam. Tisztelettel kérlek egy nagyon-nagyon kicsit visszafogottabban!
A kedvemért! Köszönöm neked! DrAnthony (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na az én szűz
ka
senki ne bánccsa, mert szörnyű verekedést rendezek! alf
ki alf
ló alf
mat
Köszike!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 18:39
Most néztem meg a vonaton készült 35db fotót
Elfogultság nélkül tettem egy klikket
Csak gratulálni tudok,és sok sikert.
Most néztem meg a vonaton készült 35db fotót
Na az én szűz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:19
ka
senki ne bánccsa, mert szörnyű verekedést rendezek! alf
ki alf
ló alf
mat
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
édes egykomám! a seggbedugiban a macskosz főnököd is besegíthet!
fred! így van ám!
fred! így van ám!
édes egykomám! a seggbedugiban a macskosz főnököd is besegíthet!
fred! így van ám!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:08
fred! így van ám!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel surdi koma nem fenyegettél meg (legfeljebb a seggbedugival...
), ugyanis régóta vágyom rá, hogy a nappalis csajok egy kicsit "elfenekeljenek"!
), ugyanis régóta vágyom rá, hogy a nappalis csajok egy kicsit "elfenekeljenek"!
Dokikám, értjük mi egymást mindhárman, csak szeretek surda ecsémmel ellenkezni, de ő ezt pontosan tudja.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:10
Én a poént vettem ki surdi szavaiból szerintem pontosan tudja, hogy adminságom ürügyén a KA topic felügyelete is rám szállt, így azt is gondoznom és rendbentartanom kell...
De hát ha a régi NEKATO tagok ugye sok érdekes képpel és hozzászólással a top10 alá tolják a KA topicot, akkor az ellen én nem tehetek semmit...
De hát ha a régi NEKATO tagok ugye sok érdekes képpel és hozzászólással a top10 alá tolják a KA topicot, akkor az ellen én nem tehetek semmit...
Én a poént vettem ki surdi szavaiból szerintem pontosan tudja, hogy adminságom ürügyén a KA topic felügyelete is rám szállt, így azt is gondoznom és rendbentartanom kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 12:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Surda! akkor télleg baxon meg téged egy talicska majom, olyant egy VIP ADMIN-tól nem várhatsz el, hogy topicot lenyomjon. Ha nem tudnád doki már hivatalban van, és ezért egy két dolgot el kell viselnie. Nem védem az általad nagyrabecsült leánzót, de nem szabad kivételezni. Értve?
Ezzel surdi koma nem fenyegettél meg (legfeljebb a seggbedugival...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 11:05
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem tolod le kannácskát "akkor ráduszítom a" Nekatos "lányokat! (kötél, korbács, seggbedugi...stb.." és ráadásul kirúgunk a NEKATO-ból is!
de kéremszépen az elnök Úr a másik hivatalában is hivatalban van! és én nem látok ám ebben összeférhetetlenséget!
2007. 09. 10. hétfő 12:24
Törölt felhasználó (94621)
Surda! akkor télleg baxon meg téged egy talicska majom, olyant egy VIP ADMIN-tól nem várhatsz el, hogy topicot lenyomjon. Ha nem tudnád doki már hivatalban van, és ezért egy két dolgot el kell viselnie. Nem védem az általad nagyrabecsült leánzót, de nem szabad kivételezni. Értve?
2007. 09. 10. hétfő 11:05
ha nem tolod le kannácskát "akkor ráduszítom a" Nekatos "lányokat! (kötél, korbács, seggbedugi...stb.." és ráadásul kirúgunk a NEKATO-ból is!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 09:08
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyuga, Főnök, figyeltem rá, hogy kis kedvenced bennmaradjon!
de tomnak szívesen kölcsön adom a hipp féle talicska majmot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
szex kell?
hogy baszott volna seggbe egy tüskés rája!
(remélem veszed a viccet humor Herold
)
hogy baszott volna seggbe egy tüskés rája!
(remélem veszed a viccet humor Herold
)
sztem a doki a pipázásnál jobban cereti a pinázást!
ha jól sejtem a Tiéddel szivesen pinázna!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:19
ha jól sejtem a Tiéddel szivesen pinázna!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
gratulálok doki
;most (is) itt "lógva" vettem észre a jó hírt;remélem,még fogunk együtt pipázni
;most (is) itt "lógva" vettem észre a jó hírt;remélem,még fogunk együtt pipázni
Neked egy szóra,de a többi egy hétig is könyöröghetne
A lányok kivételt képeznek természetesen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 18:43
A lányok kivételt képeznek természetesen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lereagálva! Remélem, hogy kielégítő volt a válaszom. Bocsi, mostanság nem néztem arrafelé, pedig 5 napos kérdés volt, még egyszer elnézést.
Lereagálva! Remélem, hogy kielégítő volt a válaszom. Bocsi, mostanság nem néztem arrafelé, pedig 5 napos kérdés volt, még egyszer elnézést.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 18:26
Kedves DRAnthony,pár kérdés várna a
pe
avagy .....,topicban,előre is köszönöm alf
do alf
fi alf
lia
Kedves DRAnthony,pár kérdés várna a
pe
avagy .....,topicban,előre is köszönöm alf
do alf
fi alf
lia
Nem tudom kifejezni hallatlan boldogságomat...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 15:00
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
a szerkesztőség úgy döntött, hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű
"sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)
"sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)
te már csak tudod, biztosan kipróbáltad..
(csak poén volt, de nem lehetett kihagyni!)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 18:01
(csak poén volt, de nem lehetett kihagyni!)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi köze hozzá a mandulának a szopáshoz normál esetben,ha kivánod kifejtem bővebben.Neharagudj viccesnek vicces de komolytalan tévhitt.

DrAnthony

sazi2017
Lolita