DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#553   2008. 01. 16. szerda 14:43
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
surdi koma!

Először is:

Semmi gond! Tudod: Ezért (is) vagyunk, mi adminok.
De nekem "munkaköri" kötelességem, hogy ha ilyet látok, akkor azt lehetőség szerint javítsam, korrigáljam, töröljem. Függetlenül attól, ki az "elkövető".
Ezért vagyunk. Nincs ebből probléma, de a rossz képfeltöltőt figyelmeztetni kell, ez alapvetés, még ha 1 napja is fórumozik, és akkor is, ha 10 éve.

Hsz-eid kérésedre törlöm.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 16. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 16. szerda 14:29
Doki!
először is elnézésed, h nem működő linkeket tettem be 2 képes topicba is!
de magam sem gondoltam, h nem fog működni a dolog, mert az oldal ahonnét valóak voltak az videófeltöltő oldal volt. tehát emberi számítás szerint működnie kellett volna, sőt majdhogynem képfeltöltőnek minősült az az oldal.
véleményem szerint nem amiatt nem működött, hogy internetes linket használtam, hanem amiatt, h az oldal eleve le van lassulva! ráadásul avval, h törölted a linkeimet az esélyét sem hagytad meg, h korrigáljam a hibám, mert így megtalálni nagyon nehéz, szinte lehetetlen ugyanezeket a képeket.

de kiírom ide is azt amit priviben megírtam Neked: tudod nem mindig van az embernek arra ideje /lehet egész nap veletek vagyok, de soxor megnyitva az oldal és a háttérbe teszem, ha történik itt vmi akkor reagálok rá. közbe meg melózom./, h ha keresek ide valamit akkor mikor megtalálom letöltsem a gépemre, majd újra feltöltsem egy képfeltöltő oldalra, utánna annak a linkjét tegyem be a képbeszúrásba...
hozzá teszem ehhez a körülményes képfeltöltéshez lehet kedve sincs az embernek. az oldalak azért ahol megtalálja az ember ezeket a képeket olyan gyakran nem változnak, h ez gondot okozzon. amikor meg már nem működnek ezek a képek akkor itt a fórumon se valószínű hogy aktuális lesz az adott kép!

egyébként meg technikalag se lett volna olyan nagy dolog, h az ilyen fotókat a gégé a képbeszúráskor automatice átfuttassa bármilyen kép tárolására alkalmas helyre.

kérlek a két érintett hsz-em teljes egészébe töröld, mert így értelmetlenné váltak!
#552   2008. 01. 16. szerda 14:29
surdapapa surdapapa
Doki!
először is elnézésed, h nem működő linkeket tettem be 2 képes topicba is!
de magam sem gondoltam, h nem fog működni a dolog, mert az oldal ahonnét valóak voltak az videófeltöltő oldal volt. tehát emberi számítás szerint működnie kellett volna, sőt majdhogynem képfeltöltőnek minősült az az oldal.
véleményem szerint nem amiatt nem működött, hogy internetes linket használtam, hanem amiatt, h az oldal eleve le van lassulva! ráadásul avval, h törölted a linkeimet az esélyét sem hagytad meg, h korrigáljam a hibám, mert így megtalálni nagyon nehéz, szinte lehetetlen ugyanezeket a képeket.

de kiírom ide is azt amit priviben megírtam Neked: tudod nem mindig van az embernek arra ideje /lehet egész nap veletek vagyok, de soxor megnyitva az oldal és a háttérbe teszem, ha történik itt vmi akkor reagálok rá. közbe meg melózom./, h ha keresek ide valamit akkor mikor megtalálom letöltsem a gépemre, majd újra feltöltsem egy képfeltöltő oldalra, utánna annak a linkjét tegyem be a képbeszúrásba...
hozzá teszem ehhez a körülményes képfeltöltéshez lehet kedve sincs az embernek. az oldalak azért ahol megtalálja az ember ezeket a képeket olyan gyakran nem változnak, h ez gondot okozzon. amikor meg már nem működnek ezek a képek akkor itt a fórumon se valószínű hogy aktuális lesz az adott kép!

egyébként meg technikalag se lett volna olyan nagy dolog, h az ilyen fotókat a gégé a képbeszúráskor automatice átfuttassa bármilyen kép tárolására alkalmas helyre.

kérlek a két érintett hsz-em teljes egészébe töröld, mert így értelmetlenné váltak!
#551   2008. 01. 16. szerda 14:16
Köszi tom! Szívem szerint magam rúgtam volna valagon ezt a klónt, de úgy voltam vele, hogy megvárlak vele...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 16. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 16. szerda 13:23
Drága adandó!
Amennyiben valakit nem ismersz csak felületesen, vagy valamihez nem értesz csak felületesen szerencsésebb, ha nem szólsz bele a dolgaiba, ill. dolgokba, és nem ijesztgeted a plafonnal és nem mutogatsz neki semmit!
Nekem (ha nem értettem félre felém szórt intelmeidet), akkor ez olyan (én fogalmazásomban) "katicikbrigittás" megnyilvánulásod volt!
Vicces meg poénos pasi vagyok, de nem gyerek, aki azzal szeret dicsekedni, amihez egyeseknek semmi köze!
és mint többen írták is (amivel messzemenőkig egyetértek) más a fantázia világa, és más a puszta valóságon alapuló konkrét történések! a kettőt nem kell összemosni, és egyesekre rákenni v. ráerőszakolni! ejnye1
(integetni én is tudok! hehe )

(akinek meg az 545-ös hsz-t szántam, az jól ismer, és érti a vicceimet, veszi a lapot, ezért nem félek, hogy
- nagyzolással,
- nagyotmondással,
- dicsekvéssel fog vádolni, főleg nem
- plafonrámszakadással,
- szívrátétellel, avagy az nélkül, és még a
- farkamat sem hinném, hogy ez miatt bármelyik kezemmel meg kellene fognom,
vagyis bölcsebb maradtál volna a megjegyzéseid és intelmeid nélkül!)
#550   2008. 01. 16. szerda 13:23
tom1019 tom1019 VIP Admin
Drága adandó!
Amennyiben valakit nem ismersz csak felületesen, vagy valamihez nem értesz csak felületesen szerencsésebb, ha nem szólsz bele a dolgaiba, ill. dolgokba, és nem ijesztgeted a plafonnal és nem mutogatsz neki semmit!
Nekem (ha nem értettem félre felém szórt intelmeidet), akkor ez olyan (én fogalmazásomban) "katicikbrigittás" megnyilvánulásod volt!
Vicces meg poénos pasi vagyok, de nem gyerek, aki azzal szeret dicsekedni, amihez egyeseknek semmi köze!
és mint többen írták is (amivel messzemenőkig egyetértek) más a fantázia világa, és más a puszta valóságon alapuló konkrét történések! a kettőt nem kell összemosni, és egyesekre rákenni v. ráerőszakolni! ejnye1
(integetni én is tudok! hehe )

(akinek meg az 545-ös hsz-t szántam, az jól ismer, és érti a vicceimet, veszi a lapot, ezért nem félek, hogy
- nagyzolással,
- nagyotmondással,
- dicsekvéssel fog vádolni, főleg nem
- plafonrámszakadással,
- szívrátétellel, avagy az nélkül, és még a
- farkamat sem hinném, hogy ez miatt bármelyik kezemmel meg kellene fognom,
vagyis bölcsebb maradtál volna a megjegyzéseid és intelmeid nélkül!)
#549   2008. 01. 16. szerda 12:30
Meglesz, Madam! hehe Mármint az "alátámasztás"... A Feleségdugós topicban mindenképpen... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 16. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 16. szerda 08:25
figyi bébi smile kölcsönvettem ezt a bölcsességedet/megfigyelésedet, hogy alátámasszam az én érveimet a feleségdugós topicban...ha királylányos egy pillanatra elfordulna, nem támasztanád alá te is? a lábaimat a válladdal? wink
#548   2008. 01. 16. szerda 08:35
surdapapa surdapapa
ha komoly legyen komoly!

és valljuk meg nekünk nem volt már olyan, ami a fantáziánkban nagyon izgató volt, aztán a valóságban levele

ne csodálkozzunk azon, h a nők a fantáziájuk egy részét élik meg a valóságban! sok esetben mi is így vagyunk ezzel! /természetesen catman főadmin ez alól is kivétel! smile /

madám: pl a a fakanál nálam kiváló példa! a fantáziámban nagyon jó volt, de a valóságban nem igazán jött be!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 15. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 23:55
Azért mindahhoz, ami itt ma elhangzott, én is fűznék 1-2 szót:
(surdi baromkodását félretéve)

A legtöbb egészséges szexuális beállítottságú embernek vannak szexuális fantáziái. A nőknek ugyanúgy, mint a férfiaknak.
Ahogy azonban megfigyeltem, a férfiak jóval nagyobb arányban hajlandóak meg is valósítani ezeket az álmokat, a nők zöménél pedig ezek az álmok megmaradnak az álmodozás szintjén. De ezen a nők nem is bánkódnak, ők megelégednek legtöbbbször ezzel, hogy a vágyak és a fantáziák álomnak és fantáziának maradnak meg.
#547   2008. 01. 16. szerda 08:25
MmePrune MmePrune VIP Admin
figyi bébi smile kölcsönvettem ezt a bölcsességedet/megfigyelésedet, hogy alátámasszam az én érveimet a feleségdugós topicban...ha királylányos egy pillanatra elfordulna, nem támasztanád alá te is? a lábaimat a válladdal? wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 15. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 23:55

A legtöbb egészséges szexuális beállítottságú embernek vannak szexuális fantáziái. A nőknek ugyanúgy, mint a férfiaknak.
Ahogy azonban megfigyeltem, a férfiak jóval nagyobb arányban hajlandóak meg is valósítani ezeket az álmokat, a nők zöménél pedig ezek az álmok megmaradnak az álmodozás szintjén. De ezen a nők nem is bánkódnak, ők megelégednek legtöbbbször ezzel, hogy a vágyak és a fantáziák álomnak és fantáziának maradnak meg.
#546   2008. 01. 16. szerda 01:41
X Törölt felhasználó (48478)
Drága TOM! Ellenörizd a plafont,hogy nem e nyilik a mennyezet?Helyezd az egyik kezed a szivedre a másikat a farkadra,és valjál szint.Nem gondolod,hogy a nők 70%-a azért szeretNÉ és nem szereti,MERT":félnek másnap már a GG dicsekedne/NÉL/,milyen jÓt is dugtam tegnap partiba? ejnye1 ejnye1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 20:45
semmit nem romboltál le bennem, de azért lehetett egyszer is elég neked, mert nem én voltam az egyik pasi... nyes
#545   2008. 01. 15. kedd 23:55

#544   2008. 01. 15. kedd 20:45
semmit nem romboltál le bennem, de azért lehetett egyszer is elég neked, mert nem én voltam az egyik pasi... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2008. 01. 15. kedd 16:17
Bocs Tom, most lehet hogy lerombolok Benned valamit....de már voltam 2 pasival...éppen ezért írtam meg a hsz-met...
Mert a azt max. elhiszem hogy a nők 70%-a szeretNÉ, de nem hiszem, hogy 70% szereti...nekem elég volt egyszer alien2
#543   2008. 01. 15. kedd 16:17
X Törölt felhasználó (9148)
Bocs Tom, most lehet hogy lerombolok Benned valamit....de már voltam 2 pasival...éppen ezért írtam meg a hsz-met...
Mert a azt max. elhiszem hogy a nők 70%-a szeretNÉ, de nem hiszem, hogy 70% szereti...nekem elég volt egyszer alien2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 13:37
igazad van,
a nők nagy része nagyszájú, és a tettekben már romlik a statisztika 50% alá, de
nagyon sok NŐT megkérdeztem titkos és titkolt vágyairól (leszámítva a vallásos és túl konzervatív neveltetésű és gondolkozású hölgyeket) a pozitív %-os arány talán még magasabb is az általam leírtaknál, amennyiben a vágyakat tettekre cserélnék!
Te gondoltál már az életedben legalább egyszer arra, hogy 2 pasival szexelj? vágytál rá? álmodtál róla? (na ügyi...hát persze!)
és ha volna ingerenciád, lehetőséged és kedved hozzá?, mondjuk két általad jól ismert ffi.baráttal? megtennéd? ... hát persze! és itt a lényeg! várd ki az alkalmat, és tedd meg!!! wink smile
#542   2008. 01. 15. kedd 13:37
igazad van,
a nők nagy része nagyszájú, és a tettekben már romlik a statisztika 50% alá, de
nagyon sok NŐT megkérdeztem titkos és titkolt vágyairól (leszámítva a vallásos és túl konzervatív neveltetésű és gondolkozású hölgyeket) a pozitív %-os arány talán még magasabb is az általam leírtaknál, amennyiben a vágyakat tettekre cserélnék!
Te gondoltál már az életedben legalább egyszer arra, hogy 2 pasival szexelj? vágytál rá? álmodtál róla? (na ügyi...hát persze!)
és ha volna ingerenciád, lehetőséged és kedved hozzá?, mondjuk két általad jól ismert ffi.baráttal? megtennéd? ... hát persze! és itt a lényeg! várd ki az alkalmat, és tedd meg!!! wink smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2008. 01. 15. kedd 12:17
hmmmm szerintem ez csak a hülye statisztika....meg a nagyszájúság a nők részéről....
#541   2008. 01. 15. kedd 13:28
X Törölt felhasználó (52127)
oké Tomi....tudod,hogy Téged meg amugy sem tudunk...Mi...forumos nöcik..visszautasitani.....valamilyen modon...mindenkivel "jot" teszel.... eljen crazya
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 13:05
vita lezárva!
velem! eplus2 (és akivel megosztozom... hehe )
#540   2008. 01. 15. kedd 13:28
ha így haladunk, akkor a kanna topicról teljesen megfeledkezünk, és egyre mélyebbre fog süllyedni... eplus2

(szegény királylányunk a hsz-em után úgy megilletődött, hogy elakadt a lélegzete... nyes és a pennája... hehe ...pedig a választás az akarata szerint kizárólag az Ő szívében van... smile amit MINDENKINEK tiszteletben kell tartani!!!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 13:17
1. tévedni emberi dolog...
2. ízlések és ficamok...
3. próba cseresznye..
4. tanuljon a tinó...
5. nem csak mindig a szamár szenved ...
6. láss, és végy szemüveget...
7. jó a papi! ...
8. a barátság szent és sérthetetlen... /ebbe nem javítok!/
9. tiszteld mások akaratát, de méginkább a sajátod!
10. jó a PINA!
#539   2008. 01. 15. kedd 13:18
surdapapa surdapapa
ugyanmááááááááá

kirájlánynak van ízlése!

doki hidd azt amit akarsz!
hisz ez itt a mi templomunk!

és mindannyiunknak királylányka az egyik papnője!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 13:05
vita lezárva!
#538   2008. 01. 15. kedd 13:17
surdapapa surdapapa
2. ízlések és ficamok...
3. próba cseresznye..
4. tanuljon a tinó...
5. nem csak mindig a szamár szenved ...
6. láss, és végy szemüveget...
7. jó a papi! ...
8. a barátság szent és sérthetetlen... /ebbe nem javítok!/
9. tiszteld mások akaratát, de méginkább a sajátod!
10. jó a PINA!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 13:04
- pontosan olvasni igen nehezen és szelektíven tud a "nyomulós" barátunk, ezért a sok félreértés, és feleslegesen meddő vita vele! aztán:
- ráadásul irigy is, mert mindenben kételkedik és hitetlenkedig, még abban is, ami történetesen tényeken alapul, és nem csak egy "nagyszájúság Felsőházi Catman Ár/d/min" nyávogja!
- minden szavát az embernek vagy kiforgatja, vagy szándékosan félremagyarázza, vagy félreérti, vagy gúnyt űz belőle, vagy abba a hibába esik, mint sok kan, hogy Ő mindenkinél és mindent jobban tud!
- no, ez nem egészen így van, mert
2. ízlések és pofonok...
3. próba szerencse..
4. tanulj tinó...
5. ne csak mindig magadból indulj ki...
6. láss, és ne csak nézz...
7. jó pap is hótig tanul...
8. a barátság szent és sérthetetlen...
9. tiszteld mások akaratát
10. PINA!

(nya, kb. ennyit akartam reagálni surdi barátunk hsz-ire, Te meg szard le, hogy mit ért félre, és miből csinál kedvére való viccet!) nyes
#537   2008. 01. 15. kedd 13:05
vita lezárva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 15. kedd 13:03
szolhatok Én is?????...

akkor....most Én..kivel is??... wink
#536   2008. 01. 15. kedd 13:04
- pontosan olvasni igen nehezen és szelektíven tud a "nyomulós" barátunk, ezért a sok félreértés, és feleslegesen meddő vita vele! aztán:
- ráadásul irigy is, mert mindenben kételkedik és hitetlenkedig, még abban is, ami történetesen tényeken alapul, és nem csak egy "nagyszájúság Felsőházi Catman Ár/d/min" nyávogja!
- minden szavát az embernek vagy kiforgatja, vagy szándékosan félremagyarázza, vagy félreérti, vagy gúnyt űz belőle, vagy abba a hibába esik, mint sok kan, hogy Ő mindenkinél és mindent jobban tud!
- no, ez nem egészen így van, mert
2. ízlések és pofonok...
3. próba szerencse..
4. tanulj tinó...
5. ne csak mindig magadból indulj ki...
6. láss, és ne csak nézz...
7. jó pap is hótig tanul...
8. a barátság szent és sérthetetlen...
9. tiszteld mások akaratát
10. PINA!

(nya, kb. ennyit akartam reagálni surdi barátunk hsz-ire, Te meg szard le, hogy mit ért félre, és miből csinál kedvére való viccet!) nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 12:41
surdi-surdi, kedvellek, aranyos srác vagy, meg minden, de olvasni nem tanultál még meg... nyes
Kérlek, olvasd át alaposan az #523-as hsz-emet.
Nem azt írtam, hogy doktor vagyok mindeNből, hanem (olvasd csak): "Te még csak tanulod, de valaki már doktor mindebből. Látod, érted a különbséget? Így nem kell a lengőajtón profillal közlekednem.
Te még csak órákra jársz be (saját bevállasod szerint), tanulgatod a dolgokat, de van, aki már doktor MINDEBBŐL!
Így már stimmt? hehe
Karó? Nappali? Nem hiszem... Sosem jártam túl sokat oda, de hidd el, lenne olyan topic, amiben te sem vagy naprakészen a topon... crazya hehe

Mindentől függetlenül azonban értékelendő és kedves, sőt szórakoztató a lelkesedésed, mellyel nyomulsz a csajokra... Végül is, minden versenyen kell lenni utolsónak is, nem lehet mindenki győztes... hehe Akkor mitől is volna "verseny"?
#535   2008. 01. 15. kedd 13:03
X Törölt felhasználó (52127)
szolhatok Én is?????...

akkor....most Én..kivel is??... wink
#534   2008. 01. 15. kedd 12:54
Teee, galád! Tudom, hogy direkt olvastad félre! hehe Ennél már sokkal jobban ismerlek (és kedvellek)!
Bazze, itt van már az a privi? Azt hittem már rég elküldted bazze! eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 12:51
szted elsőre is nem ezt olvastam?
de mit tegyek ha félre akartalak érteni! hehe

számtalan topic van amiben nem wok a topon! de a válaszom megnézted ott? mert volt mondani valója. ne feszegesd azt a kérdést!
legalábbis egyenlőre!
A többit priviben szívesen megosztom Veled!

jól van! hidd csak azt, h az ucsó az én wok! ...

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!