nem
más lett volna, lotyó ötlete szerint, de a szöveget én írtam volna
egyszerűen nem találtam meg a karaoke alapdalt hozzá...pedig nagyon kerestem...ha valaki tudja magyar free karaoke dallamok elérhetőségi helyét az küldje el nekem, lécci
(b@sszál le, mert ez nem a help topic
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 22:02
más lett volna, lotyó ötlete szerint, de a szöveget én írtam volna
egyszerűen nem találtam meg a karaoke alapdalt hozzá...pedig nagyon kerestem...ha valaki tudja magyar free karaoke dallamok elérhetőségi helyét az küldje el nekem, lécci
(b@sszál le, mert ez nem a help topic
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egy szál harangvirág/Ennyi csak, mit adhatok/És, kívánok még/Nagyon sok boldog névnapot"...
Ez lett volna?
Szombaton voltam egy névnapi-pótszilveszteri bulion, volt Karaoke is, na, a sok
Ez lett volna?
ré
nem ezt énekelte nekem??? alf
sz alf
eg
"Egy szál harangvirág/Ennyi csak, mit adhatok/És, kívánok még/Nagyon sok boldog névnapot"...
Ez lett volna?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 19:05
Ez lett volna?
ré
nem ezt énekelte nekem??? alf
sz alf
eg
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
vazzzz doki...most mondhatnám azt, hogy láttam a naptáramat, és akartam is ajándékozni...és te mondhatnád azt, hogy ezt mindenki mondhatja
..de tényleg így volt...sokáig gondolkoztam, hogy mit is adhatnék neked, aztán lotyó dobott egy ötletet, és egész idáig azon szarakodtam, de most feladom...szóval sajna nem tudtam neked felénekelni valamit, amit nagyon akartam volna...ezért marad egy sima "boldogságot!"
..de tényleg így volt...sokáig gondolkoztam, hogy mit is adhatnék neked, aztán lotyó dobott egy ötletet, és egész idáig azon szarakodtam, de most feladom...szóval sajna nem tudtam neked felénekelni valamit, amit nagyon akartam volna...ezért marad egy sima "boldogságot!"
Köszi surdi!!!
Aszongyák, 8 napig érvényes!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 12:50
nekem ezek jobban bejönnek, mint
Aszongyák, 8 napig érvényes!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hidd el szégyelltem is magam, h napján elfeledtem!
remélem megbocsátható bűn!
engesztelésképp:
to
2.jpg" alt="" />remélem megbocsátható bűn!
engesztelésképp:
alf
ka alf
jinekem ezek jobban bejönnek, mint
az
! alf
a alf
sz alf
úTo
fordítás: alf
ka alf
jito
borkülönlegesség (a kipréselt vagy alf
ka alf
jiki
törkölyét újra felöntik borral, a törkölyre tapadt cukrot a bor leoldja, majd erjesztik). alf
ta alf
po alf
sott aszúTo
máslás: alf
ka alf
jito
borkülönlegesség ( alf
ka alf
jiaz
seprőjét felöntik borral, majd erjesztik). alf
a alf
sz alf
úborTo
szamorodni: Tokaj-hegyaljai borkülönlegesség, amely alf
ka alf
jiaz
és egészséges, ép bogyók szétválogatása nélküli együttes feldolgozása és erjesztése útján keletkezik (száraz szamorodni akkor, ha kierjed az összes cukor, édes akkor, ha cukor marad benne az erjedés után).
alf
a alf
sz alf
úsodott

DrAnthony

sziszi42