ugy sem hagytam volna...hogy kidobjon...mikor szeretöt elbujtatni a szekrényben szokás...
amugy meg...az ablakon ki is lehet mászni...nem fáj annyira
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 18:16

amugy meg...az ablakon ki is lehet mászni...nem fáj annyira

Hát bizony doki majdnem kidobot az ablakon
Na de mig ittunk a sárga lapokatt nem elhagyta?

Hát bizony doki majdnem kidobot az ablakon
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:55

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

itt mindig kellemes volt a légkör...
kisebb -nagyobb zörrenések meg minden házban vannak...
ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre....

ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre....

itt mindig kellemes volt a légkör...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:33

Hogy itt mennyivel kellemeseb lett a légkör
Te doki,én utána néztem és nem midegy hogy bellucci,vagy belluci
bocs de elnéztem egy c- betüt
Amugy szép vers saját?de mindegy a tartalom a lényeg

Hogy itt mennyivel kellemeseb lett a légkör
bocs de elnéztem egy c- betüt

....talán...Nekem szolt?
tudod..hogy Én is Téged Életem...
"...most élj,most örülj,hogy szép a nyár...most örülj,hogy van ki vár...és a két karjába zár..."
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 07:09
"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása
Tenger illata álmaimban
Kesernyés só, suttogó szél
édes-vadító napfény
Izzó homok a talpam alatt
Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása
Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Végtelent-nyitó nevetésed
Külvilág-felejtő ölelésed
Veled vagyok
S velem vagy
Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"
_________
Veled álmodtam, Életem!

tudod..hogy Én is Téged Életem...

"...most élj,most örülj,hogy szép a nyár...most örülj,hogy van ki vár...és a két karjába zár..."

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása
Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény
Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása
Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Veled vagyok
S velem vagy
Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"
_________
Veled álmodtam, Életem!
Nyah...úgy látom ez nem nekem szólt...
!!!
Minden rendben Doki?...kedélyek lenyugodtak? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 07:09
"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása
Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény
Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása
Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Veled vagyok
S velem vagy
Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"
_________
Veled álmodtam, Életem!

Minden rendben Doki?...kedélyek lenyugodtak? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása
Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény
Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása
Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Veled vagyok
S velem vagy
Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"
_________
Veled álmodtam, Életem!
Szióka! Rég jártál mifelénk! Tán lassan visszaszoksz?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Drága Doki!
Gyönyörű, ha valakit így szeretnek! Őszintén......
Gyönyörű, ha valakit így szeretnek! Őszintén......

"Csillagpor csendje
Holdfény suttogása
Tenger illata álmaimban
édes-vadító napfény
Kobalt ég végtelenje
Napfény kiáltása
Ébrenlétem kusza álmai
Gyöngypergette könnyeid
Veled vagyok
S velem vagy
Álmom ébrenlétében
Az ébrenlét álmaiban
Minden mozdulatban
Tettben és gondolatban"
_________
Veled álmodtam, Életem!
Szerintem az egér padal volt a baj.az enyémet most cseréltem hoztam neked is egyett
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

lol!
Az agyam már úgyis eldurrant...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

inkább ez duranjon

Ha nem volnék admin, akkor is ezt mondanám! Te engem ne nevezz hazugnak!
Ez a viselkedésed meg csak téged minősít.
Meg ne lássalak itt még egyszer.
Innentől kezdve Persona non grata vagy a szobámban! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:48
Ez a viselkedésed meg csak téged minősít.
Meg ne lássalak itt még egyszer.
Innentől kezdve Persona non grata vagy a szobámban! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

nem Ti adminok dobálóztok evvel állandóan?
átgondoltam: kinyalhatod!
humortalan seggfej!
humortalan seggfej!

nem Ti adminok dobálóztok evvel állandóan?
humortalan seggfej!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:45
humortalan seggfej!

Innen:
"ne hivatkozz privát levelezésre, mert az manipulálható"
Te írtad.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy hivatkoztam egy privát levelezésre kettőnk közt, de azt meghamisítva, manipulálva! Ad apropó, hazudva!
Gondold már át ember, mit írsz és hogyan viselkedsz!!!
Te írtad.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy hivatkoztam egy privát levelezésre kettőnk közt, de azt meghamisítva, manipulálva! Ad apropó, hazudva!
Innen:
Te írtad.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:37
Te írtad.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Te honnan a búbánaotos f@szomból érted azt, hogy én hazugnak nevezlek Téged?
Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre!
Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre!
Te honnan a búbánaotos f@szomból érted azt, hogy én hazugnak nevezlek Téged?
Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 10:23
Doki! semmi okom hazugnak tartani Téged! sosem tartottalak annak! csak tudod Ti adminok hivatkoztok állandóan erre! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi-surdi, ha már klasszikust idézel, akkor azt pontosan tedd:
"nem szabad privát levelezés tartalmát betenni a fórumba, mert az manipulálható".
Én nem illesztettem be ide semmilyen privi levelezésünket ide még részleteiben sem, csak hivatkoztam arra, amit már egyszer neked már privi e-mail-ben is megírtam!
EGYÉBKÉNT MEG MOST ÉRTED EL AZT A HATÁRT (LEGYEN AZ A BÉKA SEGGE ALATT VAGY AKÁRHOL MÁSHOL!!!), AMIT TÉNYLEG NEM FOGOK TOLERÁLNI!!!
Kikérem magamnak, hogy még így burkoltan is hazugsággal, és privát levelezés "maniplulálásával" vádolj meg!!
Mi a faszt képzelsz te magadról, hogy hazugsággal vádolj meg engem??? Kinek gondolod te magad, hogy a szobámban hazugnak nevezz, még ha így burkoltan is???!!!
Nagyon gondolkodj el basszus, és követelem, hogy itt nyilvánosan kérj elnézést ezért a szemét dologért!
Azért mindennek van határa!
szerkesztve, utólag beillesztve:
Arról meg nem beszélve, hogy megint mellébeszélsz!!! A lényeg mellett megint elsiklasz!
Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál!
"nem szabad privát levelezés tartalmát betenni a fórumba, mert az manipulálható".
Én nem illesztettem be ide semmilyen privi levelezésünket ide még részleteiben sem, csak hivatkoztam arra, amit már egyszer neked már privi e-mail-ben is megírtam!
EGYÉBKÉNT MEG MOST ÉRTED EL AZT A HATÁRT (LEGYEN AZ A BÉKA SEGGE ALATT VAGY AKÁRHOL MÁSHOL!!!), AMIT TÉNYLEG NEM FOGOK TOLERÁLNI!!!
Kikérem magamnak, hogy még így burkoltan is hazugsággal, és privát levelezés "maniplulálásával" vádolj meg!!
Mi a faszt képzelsz te magadról, hogy hazugsággal vádolj meg engem??? Kinek gondolod te magad, hogy a szobámban hazugnak nevezz, még ha így burkoltan is???!!!
Nagyon gondolkodj el basszus, és követelem, hogy itt nyilvánosan kérj elnézést ezért a szemét dologért!
Arról meg nem beszélve, hogy megint mellébeszélsz!!! A lényeg mellett megint elsiklasz!
Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál!
héj!
nézd má meg kinek írtam! olvasd el magát a hsz-t!
annyit sérelmeztem, hogy az ünnepélyes 1000-es hsz-be semmi giccset nem tettél!
rád itt még utalásképp sem!
vagy lehet nem arra a hsz-re kettyintettél amira télleg válaszoltál?
innentól ebbe a szobába én bé se nyitok! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 11:52
nézd má meg kinek írtam! olvasd el magát a hsz-t!
annyit sérelmeztem, hogy az ünnepélyes 1000-es hsz-be semmi giccset nem tettél!
rád itt még utalásképp sem!
vagy lehet nem arra a hsz-re kettyintettél amira télleg válaszoltál?
innentól ebbe a szobába én bé se nyitok! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Te surdi!
tényleg kezded elvetni a sulykot!
betegséggel vádolsz (ha nekem szántad egyáltalán a zavaros hsz-det, legalábbis az én hsz-emre reagáltál kicsit csapodárosan kinek-kinek, össze-vissza!)
teljesen egyértelmű, hogy viccnek és poénnak szántam a hozzászólásomat (a szmájli is azt feltételezi), és mivel mindketten személyesen is ismernek, ezért tudják, hogy poénkodtam (nálam a barát kedvese szent és sérthetetlen, ezért csak "hivatalosan" szexszelhetünk...
,
és ezt ők is tudják, és tolerálják ez irányú "követelésemet", ill. "előjogomat".
Már megbocsáss, de ez nem betegség a szó szoros értelemben, hanem beteges hülyeskedés a barátok között!
De mi lenne (egy javaslat), ha leszállnánk a témáról, és a két meghitt kapcsolatban lévő fórumozótársunkról?
Szerintem a további vitákat is ezzel le lehetne PINÁS-an zárni!
(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani)
betegséggel vádolsz (ha nekem szántad egyáltalán a zavaros hsz-det, legalábbis az én hsz-emre reagáltál kicsit csapodárosan kinek-kinek, össze-vissza!)
teljesen egyértelmű, hogy viccnek és poénnak szántam a hozzászólásomat (a szmájli is azt feltételezi), és mivel mindketten személyesen is ismernek, ezért tudják, hogy poénkodtam (nálam a barát kedvese szent és sérthetetlen, ezért csak "hivatalosan" szexszelhetünk...

és ezt ők is tudják, és tolerálják ez irányú "követelésemet", ill. "előjogomat".
Már megbocsáss, de ez nem betegség a szó szoros értelemben, hanem beteges hülyeskedés a barátok között!
De mi lenne (egy javaslat), ha leszállnánk a témáról, és a két meghitt kapcsolatban lévő fórumozótársunkról?

(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani)
Te surdi!
,
(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:21
szomorú, hogy az 1000. hsz-nek ilyennek kell lennie eme nemes ember szobájába!
inkább egy jó kis giccs, mint ez ami itt van!
Bangyi!
menj kátyához és kérj a gyógyóiból...
mert Te beteg vagy ám!!!
de nem is kicsit!

(ha meg csak Bangyinak szántad a hsz-det, akkor a fenti soraim nagy része tárgytalan, mert elképzelhető, hogy mellé kattintottál, ilyen pedig velem is elő szokott fordulni, csak én könnyebben tudok szükség szerint javítani) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)

inkább egy jó kis giccs, mint ez ami itt van!

Bangyi!
menj kátyához és kérj a gyógyóiból...
mert Te beteg vagy ám!!!

Surdi-surdi, ha már klasszikust idézel, akkor azt pontosan tedd:
Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 10:12
jól látom most ajánlatot tettél bangyinak
csak, hogy átlépjem ama bizonyos határt, ami a béka seggénél van nálad
doki komám!
hogy egy klasszikust idézzek:
szevasz!
egy félmondatra egy egész oldalas esszével reagálni!
Amaddig te élcelődsz, addig "dejóapoén", de egyszer ha esetleg te kapnád ugyanezt, megnézném, te hogyan reagálnál! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

csak, hogy átlépjem ama bizonyos határt, ami a béka seggénél van nálad

doki komám!
hogy egy klasszikust idézzek:
szevasz!
egy félmondatra egy egész oldalas esszével reagálni!

Papa&doki PINA,PINA,PINA