Ide is beteszem, mert a Celeb-ben a
Felismeritek-e, ki a hölgy, és melyik filmben játszott?

ku
nem reagált rá: alf
ty alf
aFelismeritek-e, ki a hölgy, és melyik filmben játszott?

nekem oljan Jodie Fosteres beütése van az alsó képen!
a felső kép alapján már nem wok annyira biztos benne, hogy Ő az. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 23. szerda 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 23:33
a felső kép alapján már nem wok annyira biztos benne, hogy Ő az. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 23. szerda 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide is beteszem, mert a Celeb-ben a
Felismeritek-e, ki a hölgy, és melyik filmben játszott?

ku
nem reagált rá: alf
ty alf
aFelismeritek-e, ki a hölgy, és melyik filmben játszott?

Nem-nem... Hideg, nagyon hideg...
Hogy segítsek egy kicsit?
Egy monumentális Mel Gibson filmben játszott. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 11:21
Hogy segítsek egy kicsit?
Egy monumentális Mel Gibson filmben játszott. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
a felső kép alapján már nem wok annyira biztos benne, hogy Ő az.
az alsón nekem is olyannak tűnt, de aztán kizártam...
és hosszas-hosszas keresgélés utáni tippem: Catherine McCormack..nos??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 11:21
és hosszas-hosszas keresgélés utáni tippem: Catherine McCormack..nos??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
WOW!! Gratula!! Azért segítsünk a tudatlanoknak: Melyik filmben játszott?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 22:00
az alsón nekem is olyannak tűnt, de aztán kizártam...
és hosszas-hosszas keresgélés utáni tippem: Catherine McCormack..nos???
és hosszas-hosszas keresgélés utáni tippem: Catherine McCormack..nos???
A rettenthetetlen
két szaftosabb kép róla:

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 25. péntek 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 01:35
két szaftosabb kép róla:

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 25. péntek 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
WOW!! Gratula!! Azért segítsünk a tudatlanoknak: Melyik filmben játszott?
ÍGY VAN!!
Ügyes kislány!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 25. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ügyes kislány!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 25. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt, gondoltam hozok ide is egy kis reggelit. Na nehogy már éhezzen a ház Úrnője és Úra ha felébrednek.
a ház "urnöje" felébredt....a ház ura meg majd csak valamikor 9 körül....ahogy szokott
és...most megyek...IDE...

jön Velem Valaki?...csak...hogy ne uszkáljak egyedül?!

hűűű de imádtam itten fürödni!
csak ha szaunázhatok is Veled!
együtt nudistává tehetnénk ezt a szaunát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 08:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
a ház "urnöje" felébredt....a ház ura meg majd csak valamikor 9 körül....ahogy szokott

az uszosapit nefeledd otthon...
nincs idöm szaunázni most...de az uszás még belefér...meg..mondjuk még Te is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 08:50
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hűűű de imádtam itten fürödni!
én meg szívesen belédférnék!
állok rendelkezésedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 09:04
állok rendelkezésedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
az uszosapit nefeledd otthon...
a felső képen Sophie Marceau látható, az alsóban sem vagyok biztos, hogy Catherine McCormack lenne, de majd megnézem a filmet
lolHa figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy mindkét képen Catherine McCormack látható, a Rettenthetetlen (Braveheart) főhősnője. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (28932)
a felső képen Sophie Marceau látható, az alsóban sem vagyok biztos, hogy Catherine McCormack lenne, de majd megnézem a filmet
Egy kis kellemes uszira-fürdőre igazán felébreszthettél volna...

Mááá...hogy ne mennék...és ugrom egy bombát Surdi hátára...
...mekkora lenne....wíz nm maranna a medenszében....
...mekkora lenne....wíz nm maranna a medenszében....

egy nagy GG medence partyt eltudnék képzelni

Nem is volna olyan rossz.
De ahova tervezzük a partyt, ott is van/volt medence, igaz, hogy kicsi, de a célnak megfelel...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 03. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De ahova tervezzük a partyt, ott is van/volt medence, igaz, hogy kicsi, de a célnak megfelel...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 03. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
huhh...de régen voltam itt is....
lassan lecserél a ház ura,ha ilyen keveset jövök...
vagy...már irt is ki pályázatot?..."Uj Asszony kerestetik!!Fényképes önéletrajzot a DrAnthony névre kérek"...Szökék elönyben...
lassan lecserél a ház ura,ha ilyen keveset jövök...
vagy...már irt is ki pályázatot?..."Uj Asszony kerestetik!!Fényképes önéletrajzot a DrAnthony névre kérek"...Szökék elönyben...
Nem nagy tülekedés van itt
Majd iszunk később
Majd iszunk később

DrAnthony

widi1