Naná! Akkor lehet átsündörögni a szomszédba!
Olyan gagyon nyalós smájli nem is volt!
Sosem lenni szerelmes Kulka, de ottlenni felfedezés! (Vámos László rendező által!)
Igen Ő csak néző volt, le se szarta a társaságom, Encikétek, a drága, de mikor elment mellettem, akkor megvető volt a tekintete. és erre leginkább a férjem, és a kivülállók hívták fel a figyelmem. Régi playboy megvan, senkit nem hatott meg ittenség!
Az egész rivalizálás volt, részéről! De örülhet, hogy láthatott!(fetrengős smájli)
Edd meg nyam-nyam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:24

Igen Ő csak néző volt, le se szarta a társaságom, Encikétek, a drága, de mikor elment mellettem, akkor megvető volt a tekintete. és erre leginkább a férjem, és a kivülállók hívták fel a figyelmem. Régi playboy megvan, senkit nem hatott meg ittenség!
Az egész rivalizálás volt, részéről! De örülhet, hogy láthatott!(fetrengős smájli)
Edd meg nyam-nyam!

bazzzzzzzzzzz zelli...ha most azt mondod, hogy egyforma ruhában voltatok az oscar átadáson, és csúnyán nézett rád, akkor megeszem a vibrimet

Te Mocsok!
Majd meglátod, Charlotte. Prune, Moncy, Zelli cicit!
Szavadhoz sem fogsz jutni, Te Mocsok!
Kovi ma vacsorára hívott Minket! Nyam! Nyeu!
Bebe, imádlak, és változatlanul hülye vagyok. Zelli (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:38
Majd meglátod, Charlotte. Prune, Moncy, Zelli cicit!
Szavadhoz sem fogsz jutni, Te Mocsok!
Kovi ma vacsorára hívott Minket! Nyam! Nyeu!
Bebe, imádlak, és változatlanul hülye vagyok. Zelli (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha, így már értem.. Köszi a felvilágosítást. Bűr épp ma a rádióban is hallottam felőle (vagy a TV valamelyik igény-műsorában?), és ott is ezt mondták.
Hát, a melleinek jót tett a terhesség, mert a Swordfish című filmben megmutatta, és hááát... nem voltam hanyattesve azoktól a ciciktől. Viszont ezen a képen... MMMMM, fincsi...
Hát, a melleinek jót tett a terhesség, mert a Swordfish című filmben megmutatta, és hááát... nem voltam hanyattesve azoktól a ciciktől. Viszont ezen a képen... MMMMM, fincsi...

vazze!
mond azt! meg ha hazudsz is!
Szilva kérünk a vibrievésről felvételt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mond azt! meg ha hazudsz is!
Szilva kérünk a vibrievésről felvételt!

bazzzzzzzzzzz zelli...ha most azt mondod, hogy egyforma ruhában voltatok az oscar átadáson, és csúnyán nézett rád, akkor megeszem a vibrimet

az ég áldjon meg te alkoholista nimfomán némber
...én halle berry-ről beszéltem
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:44

Naná! Akkor lehet átsündörögni a szomszédba!
Olyan gagyon nyalós smájli nem is volt!
Sosem lenni szerelmes Kulka, de ottlenni felfedezés! (Vámos László rendező által!)
Edd meg nyam-nyam!

Edd meg nyam-nyam!

haggyad rá!
csak díszíti a lexikonját!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:44
csak díszíti a lexikonját!

tessék papa

Meg vagyok zavarodva!
És Enci lesz ott az Én Oscar-om átvételénél!
Oscar goes to Zelli!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:44

nyú wazze!
ezé kinyúvasztanak minket!
zelli így díszíti a lexikonját?
/bisztoss zelli az mert a szőrt hippinknek növesztette.. szerintemmm/
zelli!
az enyímet hí/6 oszkárnak is közbe!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

zelli!

Te Papi! A jövő évben veszem át a 3. Oscar-om!
Kettő már van a szekrényben!
De engen csak jövő évben lehet ebbe a topikba tenni! Te "diszkológus"!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:17

nyú wazze!
zelli!

zelli!

ÓÓÓÓ Te imádott egyetlen Drága kis butuska szöszi Kedves Szilva!!!
Bazze... Halle Berry-t mindig is vékonynak, gilisztának láttam, ismertem meg, na ahhoz képest véltem vastagnak!!! ÉÉÉÉRTED???
Különben is, hogyan jöhetek én, dagadtmalac, hogy bárkit is súlyfeleslege miatt kritizáljak??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:55
Bazze... Halle Berry-t mindig is vékonynak, gilisztának láttam, ismertem meg, na ahhoz képest véltem vastagnak!!! ÉÉÉÉRTED???
Különben is, hogyan jöhetek én, dagadtmalac, hogy bárkit is súlyfeleslege miatt kritizáljak??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

baszod...ha neked ez a nő így dundi, akkor rólam mit gondolsz???
egyébként asszem a kókuszban volt vagy a fikuszban vagy valami ilyesmiben...és én is láttam...változatlanul az a véleményem, hogy nagyon csinos...a ruha is és ő is

egyébként asszem a kókuszban volt vagy a fikuszban vagy valami ilyesmiben...és én is láttam...változatlanul az a véleményem, hogy nagyon csinos...a ruha is és ő is

Jaj, hát "sorsközösség"-ről beszélt Zelli... Mit nem értesz ezen? Mindketten meg nem értett filmsztárok, akik színpadon szeretnének szerepelni, de sajnos csak milliós gázsijú tucat-akciófilmekben kell apróoénzre váltani a tehetségüket!

A kicsit butuska szöszi színésznőnek mondja a menedzsere:
-Na, drágaságom, most megcsináljuk ezt a filmet, utána pedig elindul a karrierred, és a végén csinálunk egy Oszkárt.
Mire a szöszi:
- Az jóóó... De mi lesz, ha lány lesz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:29
-Na, drágaságom, most megcsináljuk ezt a filmet, utána pedig elindul a karrierred, és a végén csinálunk egy Oszkárt.
Mire a szöszi:
- Az jóóó... De mi lesz, ha lány lesz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Papi! A jövő évben veszem át a 3. Oscar-om!
Kettő már van a szekrényben!

Már úgy megbántam, hogy visszautasítottam a "Szörnyek keringője" főszerepét!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 19:35

Jaj, hát "sorsközösség"-ről beszélt Zelli... Mit nem értesz ezen? Mindketten meg nem értett filmsztárok, akik színpadon szeretnének szerepelni, de sajnos csak milliós gázsijú tucat-akciófilmekben kell apróoénzre váltani a tehetségüket!

A mai nap egy negyvenes hiresseggel szaporodott Holliwuuud...de fotot nem szurok rola,mivel nagyon nem szeretem !

én meg a hókirálynőt 12 évesen...ma már ki tudja hol lennék...
de ez nem a "zelli megvalósulatlan álmai és találkozásai" topic
mindjárt tiltok nagysága
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:45
de ez nem a "zelli megvalósulatlan álmai és találkozásai" topic

mindjárt tiltok nagysága

Már úgy megbántam, hogy visszautasítottam a "Szörnyek keringője" főszerepét!

Legalább a nevét áruld el, majd keresek én róla 1-2 képet!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 11:25

A mai nap egy negyvenes hiresseggel szaporodott Holliwuuud...de fotot nem szurok rola,mivel nagyon nem szeretem !

(((Julia Roberts)))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:21

Legalább a nevét áruld el, majd keresek én róla 1-2 képet!!!

Hmmm... Lehet, hogy elhamarkodott volt részemről a "majd felteszek róla 1-2 képet" kijelentésem? Én sem bírom a "szélesszájú kisbéká"-t...
Akkor inkább hanyagolom én is....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondoltam...
Majd keresünk mast....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:50

Hmmm... Lehet, hogy elhamarkodott volt részemről a "majd felteszek róla 1-2 képet" kijelentésem? Én sem bírom a "szélesszájú kisbéká"-t...
Akkor inkább hanyagolom én is....

itt van pl. Ő felsége,az egész múlt század nem birt vele.
akkor inkább már julia