Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#155   2007. 11. 20. kedd 13:10
melcsi2 melcsi2
violent boxer levele mf3 .ez a véleményem róla.....csináljátok vissza a másikat légysziiiiiiiiiiii szomoru1
#154   2007. 11. 18. vasárnap 14:30
X Törölt felhasználó (43991)
Szerintem 1 nagy gafyi az egész!!!Itt nem lehet beszélgetni,csak nyökögni!Ha nem tudják időben biztosítani a normális beszélgetést,akkor minek áltak neki a "fejlesztésnek" vagy visszafejlődésnek?A chat még mindig más tulajdona?Vagy netán azt is átvették?
#153   2007. 11. 17. szombat 09:10
Tüncike73 Tüncike73
smile
#152   2007. 11. 17. szombat 09:09
X Törölt felhasználó (78235)
Egyébként elég hosszú ideje húzódik a chat-felület alakítása, gondolom pénzügyi és emberi(magán)problémák gátolják az előrelépést... másra nem tudok gondolni, mert ennyi idő alatt szakmai szempontból simán lehetséges a kivitelezés. Kevesebb éjszakázást kívánok a készítőknek! smile
#151   2007. 11. 17. szombat 09:06
X Törölt felhasználó (78235)
Nekem is azt írta ma, hogy hibás bejelentkezés...
#150   2007. 11. 16. péntek 07:50
Nita Nita
Nem tudok bemenni sem a chatre, sem az üzeneteimbe. Azt írja, hibás bejelentkezés. Pedig mindent helyesen írtam be. Miért nem tudok akkor belépni sehová?????????
#149   2007. 11. 06. kedd 10:31
Minimano Minimano
Hát a régi jobb volt, szó mi szó. De majd az ujat is megszokjuk és bele jövünk, mint kiskutya az ugatásba. Kitartás és nem szabad feladni én is gyakorlom , hogy mit hogyan kell. Kisebb nagyobb sikerrel, majd egyszer én is belejövök.
#148   2007. 11. 04. vasárnap 14:51
tom1019 tom1019 VIP Admin
Gyorsan reagálok, mielőtt elfogy a türelmed!
Amennyiben látod, hogy üzeneted villog, akkor rákattintasz az üzenetekre (az igaz, hogy élből bevisz a chatre, De úgy tudod kikerülni a chatszobát, hogy betöltés közben a felső sorban ismét azonnal ráklikkelsz az üzenetekre, és akkor egyből abba a funkcióba tölt be, és ezzel elkerülheted az automatikusan betöltendő közös chatszobát és a rádkattanásokat!
(megsúgom, hogy én is ezt csinálom, ha nem kivánok belépni a chatra, de ettől még láthatóak vagyunk, hogy bent vagyunk a GG-ben, amivel én sem értek teljesen egyet)

Az új chat fejlesztése és tesztelése, szükség szerinti korrekciók berakása-beállítása jelenleg is folyamatban van, továbbá ezt a topicot is olvassák az illetékesek, akik a chat végső kialakításba, valamint a fórum és chat globális működésének összehangolásába beleszólhatnak.

Nagy hibának tartom, hogy a globalizálás végső kialakítása előtt a fórum privát levelezési rendszerét megszüntették a fejlesztők, de ennek korábban hangot is adtam. Más téma, hogy elsiklottak felette, vagy már nem akarták visszaállítani az addig jól működő rendszert! szomoru1
Innentől az én érdekem, hogy mielőbb jól működjön az új chat, és annak globális funkciói. smile
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 14:27
Szerintem itt elég sok ember, elég nagy türelemmel van a GG-Messenger irányában!
A kérdésem még válaszra sem lett méltatva. Pedig a téma másokat is zavar. Konkrétan: Ha Én üzenetet akarok írni, vagy megválaszolni, akkor miért kell elviselni a chat-elők "rámkattanását"? Sokszor "Leszopsz?" bevezető szöveggel!
Most pl. az idegesít, hogy látom, hogy van üzenetem, de nem tudom olvasni!
Valami konkrét határidőt meg kellene adni, hogy meddig lesz fejlesztés! Mert a mostani szöveggel nem lehet sokáig etetni a népet! wink
#147   2007. 11. 04. vasárnap 14:27
zelli zelli
Szerintem itt elég sok ember, elég nagy türelemmel van a GG-Messenger irányában!
A kérdésem még válaszra sem lett méltatva. Pedig a téma másokat is zavar. Konkrétan: Ha Én üzenetet akarok írni, vagy megválaszolni, akkor miért kell elviselni a chat-elők "rámkattanását"? Sokszor "Leszopsz?" bevezető szöveggel!
Most pl. az idegesít, hogy látom, hogy van üzenetem, de nem tudom olvasni!
Valami konkrét határidőt meg kellene adni, hogy meddig lesz fejlesztés! Mert a mostani szöveggel nem lehet sokáig etetni a népet! wink
#146   2007. 11. 03. szombat 20:36
X Törölt felhasználó (119038)
lassu de nagyon
#145   2007. 11. 03. szombat 19:11
anager anager
nagyon rossz, lefagy, és alig tudok belépni
#144   2007. 11. 03. szombat 16:55
Szoni Szoni
No tee !! Eppen üzenetet irek..es a csettböl (???) bekukkantott valaki !!! Odalett a privatszfera ? Vagy ha üzenetet irok,latnak a csettesek ? Lehet ha Orban is lat ?
#143   2007. 11. 01. csütörtök 23:08
vazelinator vazelinator VIP Admin
kapcsolódva az érkezés szerinti rendezés ellen...
nem kéne elüldözni a bejövő új lányokat az "f/l?" vagy "dugunk?" kérédesekkel persze nem egyből 20-30 embertől ki vadásznak az újakra kit nem kérdeztek smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 10. 30. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net VIP Admin
2007. 10. 30. kedd 08:54
No, itt lennék smile

Az érkezési sorrend szerinti névlistázás nagyon sokadlagos helyen áll, ha egyáltalán rábólintunk. smile
És hogy miért?
Ez elsősorban azoknak lenne jó, akik bejönnék, majd minden egyes női névre (némelyikük mindegyik névre) ráklikkel, hogy "szia, f/l?" vagy "szia, dugunk?". Ilyen jellegű beszélgetéseknél gondolom fontos lehet, hogy ne privizzen rá olyanokra, akikre már megtette, csak az újakra.
Namármost az ilyen beszélgetésen szeretnénk túllépni smile

Aki tartalmas beszélgetést akar, általában ugyebár egy konkrét emberrel, annak egyértelműen jobb az ABC-sorrend, hisz a nevet ismeri.

A ki-belépések jelzése meg rövidesen megoldódik a szobákban. smile
(Választhatóan.)

Ui: A kevesebbnek tűnő lány inkább azért lehet, mert megszűntek a regisztráció nélkül belépegető vicces emberek, akik azzal szórakoztak, hogy a neveket váltogatva, magukat másnak, más neműnek kiadva szórakoztak. smile
#142   2007. 10. 30. kedd 08:54
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
No, itt lennék smile

Az érkezési sorrend szerinti névlistázás nagyon sokadlagos helyen áll, ha egyáltalán rábólintunk. smile
És hogy miért?
Ez elsősorban azoknak lenne jó, akik bejönnék, majd minden egyes női névre (némelyikük mindegyik névre) ráklikkel, hogy "szia, f/l?" vagy "szia, dugunk?". Ilyen jellegű beszélgetéseknél gondolom fontos lehet, hogy ne privizzen rá olyanokra, akikre már megtette, csak az újakra.
Namármost az ilyen beszélgetésen szeretnénk túllépni smile

Aki tartalmas beszélgetést akar, általában ugyebár egy konkrét emberrel, annak egyértelműen jobb az ABC-sorrend, hisz a nevet ismeri.

A ki-belépések jelzése meg rövidesen megoldódik a szobákban. smile
(Választhatóan.)

Ui: A kevesebbnek tűnő lány inkább azért lehet, mert megszűntek a regisztráció nélkül belépegető vicces emberek, akik azzal szórakoztak, hogy a neveket váltogatva, magukat másnak, más neműnek kiadva szórakoztak. smile
(Ez egy válasz pucer_pasi üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 21:17
Én is javasoltam, hogy állítható legyen hoyg abc, vagy érkezési a sorrend, bármennyire is kényelmi funkció.

De lassan nem kell kit figyelgetni a belépéskor, mert mióta regisztrációhoz kötött a belépés, tényleg látványosan kevesebb a lány. Gondolom egy erotika oldal csetjét akkor látogatják, ha lányok is vannak. Legalábbis remélem smile
De idővel a felhasználók úgyis eldöntik majd, hogy szívesen látogatják vagy sem. És azért ahhoz kényelmi funkciók és lányok is kellenek.
#141   2007. 10. 29. hétfő 23:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
írd meg javaslatodat az ügyfélszolgálatnak: a feljesztőknek, habár Törté-Net ide is be szokott esni !
(Ez egy válasz pucer_pasi üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 21:17
Én is javasoltam, hogy állítható legyen hoyg abc, vagy érkezési a sorrend, bármennyire is kényelmi funkció.

De lassan nem kell kit figyelgetni a belépéskor, mert mióta regisztrációhoz kötött a belépés, tényleg látványosan kevesebb a lány. Gondolom egy erotika oldal csetjét akkor látogatják, ha lányok is vannak. Legalábbis remélem smile
De idővel a felhasználók úgyis eldöntik majd, hogy szívesen látogatják vagy sem. És azért ahhoz kényelmi funkciók és lányok is kellenek.
#140   2007. 10. 29. hétfő 21:17
pucer_pasi pucer_pasi

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 10. 24. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2007. 10. 24. szerda 23:12
mind mind kényelmi funkciok
első egy két napban mindenki jónak tartja de utána olyan másodlagos információkat adnak ami már nem érdekel
olyan infó kell ami mindenki számára érdekes és kíváncsi rá mindig... te hát okuljatok más chatekböl és ami téleg lényeges hozzátok át ötletnek
#139   2007. 10. 28. vasárnap 21:53
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam a topicban
#138   2007. 10. 28. vasárnap 14:06
zelli zelli
eplus2 Ez a jövő médiája! Szagos TV, szagos média!
De tényleg!? Nem lehetne szétválasztani a chat és üzenetküldés funkciót? Mert zavaró, amikor fontos üzenetet írok, vagy olvasok, akkor 3-4-5 ablakocska is privát chat-be hív! Tök ismeretlenül is! vigyor5
És még meddig fejlesztődik ez a rendszer? vigyor1
#137   2007. 10. 28. vasárnap 07:44
Jenó Jenó
Nálam érdekesebb. Rákattintok, és egy nagy büdös fehér ablak jön elő. levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 28. vasárnap 07:34
Sajnos újra ez a helyzet nálam is.
#136   2007. 10. 28. vasárnap 07:34
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Sajnos újra ez a helyzet nálam is.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 04:38
üzenetekre kattanva a cset jön elő és mégegyszer rá kell klikelni az üzenetekre hogy betöltődjenek.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2007. 09. 19. szerda
Üzenetek: 295db
Utolsó üzenet: 2010. 02. 18. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!