kirugtak a semiért kicsit elvanak szálva maguktol föleg andie
na akkor meséld el az igazat, ok nélkül nem tesznek ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 27. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 21:14
Törölt felhasználó (216621)
Többszöri figyelmeztetés ellenére linkeltél....több op is megkért,hogy ne tedd...és hozzá kell tennem ez már nem az első eset volt...tanuld meg normálissan használni a csetit és várunk vissza
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 27. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 21:14
Törölt felhasználó (216621)
most aztán miért repültem megmagyaráznátok
(#178-asz hsz! és ne gyárts idétlen szobákat, többször figyelmeztetve lettél! inkább előtte kérd ki az adminok véleményét!)
(#178-asz hsz! és ne gyárts idétlen szobákat, többször figyelmeztetve lettél! inkább előtte kérd ki az adminok véleményét!)
Sziasztok Operátorok,,meg szeretném kérdezni hogy lehet törölni azt ha valaki a más nevével fényképekkel regizteti magát? Régen kint volt a képe,és el lopták ,ujra regiztek a nevével pedig töröltette már magát 3 éve,köszi a választ.
Sziasztok.Tudna valaki segíteni?A probléámám a következő, ha beszeretnék lépni a chetre ezt írja ki:Authentication failed!!!
Ez miért van ,nem értem várom a válaszotokat
Nekem is azt írja ki és valószínű mindenkinek, úgy látszik nem működik. Szabad fordításban valami: "hitelesítési hiba"
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 20. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 20. szerda 19:24
Törölt felhasználó (68313)
Sziasztok.Tudna valaki segíteni?A probléámám a következő, ha beszeretnék lépni a chetre ezt írja ki:Authentication failed!!!
Köszönöm szépen.
nekem is ugyan ezt irja ki .ezzel ugy látszik nem lehet mit tenni majd jönnek és megcsinálják
Megjavítva, jöhettek.
Sziasztok.Legalább 1 órája...egyszerűen nem megy a chat,akad,megáll,írás nem megy fel,és más szobába se lehet átlépni.
sziasztok!
mi történt a chat-tel, men bírok belépni?
mi történt a chat-tel, men bírok belépni?
Úgy látom megelöztek, de ez a chat tényleg nagyon kaka ma
látom egész délelőtt sem volt jó a chet még most sem !jó lenne ha meg csinálnátok estig köszike!
mikor lesz jó a chat??????????????
Sajnos a hétvégi és a pénteki idöszaka a leg nem forgalmasabb időszak.
De igyekeznek mi hamarabb beüzemelni újra a chat-et.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
...várjuk.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 08. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a hétvégi és a pénteki idöszaka a leg nem forgalmasabb időszak.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
a chat-ért
Hello.Lenne egy problémám a privát chet nálam nem müködik.Bármit csinálok 2 perc múlva beakad.
lapaljára az emailra kattintva írd meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 10:25
Törölt felhasználó (754445)
Hello.Lenne egy problémám a privát chet nálam nem müködik.Bármit csinálok 2 perc múlva beakad.

vazelinator

sami83