Szia amennyiben jó az infóm, az utóbbi idők problémáit egy alkatrész hibája okozta. a hiba kijavítása folyamatban van. Az hogy mikor sikerül, azt nem tudom, de remélhetőleg minél hamarább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 09:09
Törölt felhasználó (798497)
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
mostanában a chat NEM jó!!! Most épp megint nem megy.... Jó lenne ha esetleg sikerülne megoldanotok a problémát.
De meg most se megy a chat,lefagyot?
itt sem múkodik!!
csak nálam nem jó a chat?
Szia!
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 16. hétfő 14:51
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831139)
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Egyszerűbb lenne ha zártkörűvé alakítanátok és csak egymással beszélgetnétek!!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Ó és tényleg nincs cset ...
Tegnap este óta nem lehet belépni a chatre!Érdeklődnék mikorra lesz a hiba elhárítva???????
Sziasztok ! Tegnap este óta nincs chat ! Miért?
Sziasztok! Miért nem működik a chat?
sziasztok! nemtudok az új cahatra belépni!vajon miért? köszi az intézkedést,előre is.haraposmén
lapalján email -ra kattintva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 03:14
Törölt felhasználó (818239)
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és
köszönöm.
te
ott állni alf
he alf
te alf
tlenül
köszönöm.
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és
köszönöm.
te
ott állni alf
he alf
te alf
tlenül
köszönöm.
Szia !
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy
Nem az én dolgom lett volna válaszolni, de gondoltam hátha ennyivel segítek .
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 09. 03. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 03. szombat 22:39
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy
Nem az én dolgom lett volna válaszolni, de gondoltam hátha ennyivel segítek .
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 09. 03. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??
még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??
A sex mentedben a Miért bunkók az emberek topikban sem kéne engedni a faji vallási megkülömböztetést.
(igazad van! megoldva!) :tom
(igazad van! megoldva!) :tom
Le szeretném tölteni a Privát DVD 64-et, de nem sikerűl. Már 2 sms-em bánja (1000Ft), de nem tudom megnézni. A 30. perc után megál a film és nem lehet tovább nézni. Ijen még nem fordult elő, és ez nagyon bosszant. Költök rá, letöltöm és nem megy! Csináljanak vele valamit, mert már kétszer fizettem a semmiért.
(írj az Ügyfélszolgálatnak!!!
(írj az Ügyfélszolgálatnak!!!
hello!
van arra lehetóség. hpgy személyesn beszéljek egy moderátorral? szeretném tisztiázni a dolgokat. utána ködé vállok,
(NEM! ha valami nem tetszik, v. problémás neked, akkor írj az ügyfélszolgálatra---> lap alján E-mail küldés!!!) :tom
van arra lehetóség. hpgy személyesn beszéljek egy moderátorral? szeretném tisztiázni a dolgokat. utána ködé vállok,
(NEM! ha valami nem tetszik, v. problémás neked, akkor írj az ügyfélszolgálatra---> lap alján E-mail küldés!!!) :tom

vazelinator

pinuka
Sarka