Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és
köszönöm.
te
ott állni alf
he alf
te alf
tlenül
köszönöm.
lapalján email -ra kattintva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 03:14
Törölt felhasználó (818239)
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és
köszönöm.
te
ott állni alf
he alf
te alf
tlenül
köszönöm.
sziasztok! nemtudok az új cahatra belépni!vajon miért? köszi az intézkedést,előre is.haraposmén
Sziasztok! Miért nem működik a chat?
Sziasztok ! Tegnap este óta nincs chat ! Miért?
Tegnap este óta nem lehet belépni a chatre!Érdeklődnék mikorra lesz a hiba elhárítva???????
Ó és tényleg nincs cset ...
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Egyszerűbb lenne ha zártkörűvé alakítanátok és csak egymással beszélgetnétek!!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Szia!
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 16. hétfő 14:51
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831139)
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
csak nálam nem jó a chat?
itt sem múkodik!!
De meg most se megy a chat,lefagyot?
mostanában a chat NEM jó!!! Most épp megint nem megy.... Jó lenne ha esetleg sikerülne megoldanotok a problémát.
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
Szia amennyiben jó az infóm, az utóbbi idők problémáit egy alkatrész hibája okozta. a hiba kijavítása folyamatban van. Az hogy mikor sikerül, azt nem tudom, de remélhetőleg minél hamarább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 09:09
Törölt felhasználó (798497)
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
Nem hiszem el....csoda történt kaptam választ a kérdésemre
Sziasztok!
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Sziasztok!
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Hello!
Kérek állásfoglalást nagybetű ügyben.
Szabad e mondatban kiemelésként használni?
Köszi a választ
Köszi a választ
kiemelésre van "" vagy a félkövér szöveg, dőlt szöveg, alá húzott szöveg.
chaten kiabálást hivatott kifejezni, etikett szerint, de azt sem illik.
s illetve, olvasás idegen a nagy betűs írás mód (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 14:17
chaten kiabálást hivatott kifejezni, etikett szerint, de azt sem illik.
s illetve, olvasás idegen a nagy betűs írás mód (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Köszi a választ
Köszi a választ

vazelinator

Jozsi21