sziasztok párokat keresünk barany vagy pécs szexkapcsolatra tamas19@citromail.hu ide irjatok
Sziasztok mi egy pár vagyunk (29-27 éves)keresnék korban hozzánk illő ( max.35-ig) ápolt igényes diszkrét párt akik cserélnének partnert .(kezdők vagyunk ) Baja és Környékéről. Kamusok ne!
qvajo@freemail.hu
qvajo@freemail.hu
Budapesti 38-éves Heteró férfi vagyok. Lakás van. Keresnék Csak HÖLGYET, akkár hosszú távban is gondolkozhatunk. Ha érdekel belsö üzit irj.
Kár hogy nem vagytok mindketten biszexuálisak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 05. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 05. kedd 07:04
Törölt felhasználó (812613)
tulsujos páral ismerkednénk
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Sopron és Bük környékén keresek lányt , asszonyt ,párt hosszútávú erotikus kapcsolatra, 43 éves jó méretű pasi vagyok feri259@citromail.hu
növel párral 43 fölötti ffi ismerkednénk
erős testalkatú igazi NŐ-t keresek, vagy ilyen tagú párt, nem egyalkalmas, normális baráti és ... kapcsolatra.
Budapesti 38-éves Heteró férfi vagyok. Keresnék csak hölgyet, akkár hosszú távban is gondolkozhatunk. VAGY párhoz csak heteró alapon,igaz hogy ebben még szüz vagyok. Ha gondolod belsö üzit irj.
Sziasztok.
Kezdő 34-34 éves Gy-M-S megyei pár keres párokat, diszkrét de tartós kapcsolatra.
Ápoltság és diszkréció fontos.
Helyünk nincs.
Fényképes válaszokat várunk.
gyopar33@freemail.hu
Kezdő 34-34 éves Gy-M-S megyei pár keres párokat, diszkrét de tartós kapcsolatra.
Helyünk nincs.
gyopar33@freemail.hu
Sopron és Bük környékén keresek lányt , asszonyt ,párt hosszútávú erotikus kapcsolatra, 43 éves jó méretű pasi vagyok feri259@citromail.hu
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!
Sziasztok.
Kezdő 34-34 éves Gy-M-S megyei csinos igényes Hpár keres párokat, diszkrét de tartós kapcsolatra.
Helyünk nincs.
gyopar33@freemail.hu
Kezdő 34-34 éves Gy-M-S megyei csinos igényes Hpár keres párokat, diszkrét de tartós kapcsolatra.
Helyünk nincs.
gyopar33@freemail.hu
Elhanyagolt hölgyet vagy
unatkozó párt keresek kecskemét
és környékén
és környékén
Lányok járnak erre????????????
mikor költöztök felénk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 11. hétfő 08:35
Törölt felhasználó (812613)
növel párral 43 fölötti ffi ismerkednénk
Mai nap hölgyet, párt keresünk helyünk van
Sziasztok! Duci vagy extra telt hölgyet,és párt keresek Pest megyében.Kor nem számít,168/85/37 éves srác vagyok.
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Elhanyagolt hölgyet vagy
és környékén
és környékén

teltcica36

RSmart