Boldog Új Esztendőt Mindenkinek
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés iszogatás, a többi pedig alakul
Ma Ráckevén pár vagy pasi ismerkedne velünk?
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Veszprémi szexcentrikus nővel ismerkedne egy sportos pasi
Sziasztok ! Szilveszteri bulit keresünk,de akár mai is jó nekünk. Nálunk is lehet lenni nem gond csak nem túl nagy a lakásunk.
Budapesten keresem szex partnerem,adatlapomon meg találsz mindent,.
Sziasztok! Intelligens férfiként szívesen ismerkedem! Részletek privátban!
Békéscsabai telt, 50+ hölgy napközbeni találkára.
Érett párral ismerkednék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém megye és kke!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém megye és kke!
Bpesten, titkos hölgyet találni.
Hertelend jó! Voltunk ott a hét elején! Jó szórakozást!
(Ez egy válasz Kormi77 üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 07:17

Dec.26-28 között Magyarhertelend...., vendégház..., szimpatikus házaspárral...J&H
Csak privátban!
Csak privátban!
Unatkozó hölgyel szívesen találkoznék, minden jóban bent vagyok
Tapolca keszthely és környékéről. Utazni tudok helyem is van egyedül élek.
irj pm

irj pm
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok Budapesti vagyok szeretnék ismerkedni párral hölgyel
Sziasztok! Ki lesz egyedül este? Privát Buli nálam Székesfehérváron? Privátban írjatok. Köszi! Tamás
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Helló hölgyek,csajszik.
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön