Szívesen megismerkednék duci hölggyel vagy hölgytagú párral ....
Helló Kecskemét
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha telt alkat,szeretem...csak legyen ápolt...irjatok...
Szopni imádot keresek jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Igazi nagy picsát keresek 20cm roma faszomra
Sziasztok! Csak és kizárólag HÖLGYET keresek ma este v szombat késő délutántól vasárnap reggelig közös örömökre Budapesten. Helyem természetesen van! Előny ha telt alkatú! 39 éves macis férfi vagyok, megfelelő apoltsaggal és ami ezzel jár. Ha magadra ismersz, írj
most láttam válaszoltál, írok privibe,
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Sziasztok , tel lányt ,nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Sziasztok. Sopron és környékén keresek 60-as hölgyet vagy párt közös örömökre. feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Írjatok privátra. Ismerkedjünk.
feri196906@citromail.hu (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2021. 05. 01. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
feri196906@citromail.hu (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2021. 05. 01. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Telt hölgytagu 46-44 hpàr pasit keres
Nőt párt keresek jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok! Lenne most hölgy aki nálam töltené az éjszakát? Bp 20 ker helyem van reggel 5-6 így! Kor alkat mellékes! Sziasztok!
50es párhoz csatlakoznék!
Heves megyén belül keresek "anyucit" "szexre vágyó szomszédnőt" helyem nincs de tudok utazni , kölcsönös szimpátia diszkréció ápoltság
Aki velem talizik nem fog csalódni élete legjobb döntése lesz

Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!

Sziasztok
Tatabányai pár keres 50-60 as párokat akik baráti lapon is közelednének
Tatabányai pár keres 50-60 as párokat akik baráti lapon is közelednének