Sziasztok
Tatabányai pár keres 50-60 as párokat akik baráti lapon is közelednének
Tatabányai pár keres 50-60 as párokat akik baráti lapon is közelednének
Kinek kurhato a segge?
Nem tiltakoznék
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádok puncit nyalni. A szexben szenvedélyes és potens vagyok. 34 éves sportos testalkatú férfi vagyok. Alkat és kor mellékes, lehetsz duci és idősebb is a kémia a fontos. Bp.n helyem van.
Formás
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 29. csütörtök 14:30

Törölt felhasználó (930243)

Szia én már nyalnám a tied...
Szia én már nyalnám a tied...
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire idős nőt?
(Ez egy válasz rejszman77 üzenetére (2021. 04. 18. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Keresem Nyiregy környékéröl telt molett nagypopsis partneremet tartos viszonyra!
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet, párt keresek csütörtökre, napközbeni talàlkozóra Veszprém és környékén. Telt alkatúak jelentkezését is vàrom.
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet, párt keresek napközbeni talàlkozóra Veszprém és környékén. Telt alkatúak jelentkezését is vàrom.
Nőt párt ffit keresek jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok. Budapesti arányosan telt idomú igényes nő még mindig nincs itt a Goldengate-n aki férfi partnert keres?

Sziasztok! Kecskeméten.Ma este a szabadba leszek. Akit érdekel írjon privátba.
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-40 év között aki hellyez rendelkezik, független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Not párt keresünk szecualis eletunk frisitesere
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet esetleg párt keresek szerda vagy csütörtök délelőttre Veszprém és környékén. Hely van.
Kecskemétről hölgy!?