Érett, telt Nővel ismerkednék. Bármi lehet. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, 35 éves, sportos. Adatlapomon sok minden megtalálható

Sziasztok.Baranyában ismerkednénk párral vagy méretes pasival.Helyed jó lenne ha van.
Molett,duci szerelmemet keresem aki találkozni is mer és nem csak álmodozik a többes élvezetekről

Sziasztok. Hosszú távú, baráti kapcsolatot keresük ahol a sex fűszer és élvezet. Ne csak az ágyban, de agyban is kell az összhang.
Sziasztok , tel duci lány - hölgy lenne aki ismerkedne ? 50 éves vagyok Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Sziasztok
Hétfő hajnalig Balatonfüreden keresem hölgy partnerem kellemes időtöltésre
Hétfő hajnalig Balatonfüreden keresem hölgy partnerem kellemes időtöltésre
Molett, teltkarcsú, husi partnert keresek. Higiénia,nyitottság, intelligencia szükséges
Nyiregyhazi extra molett holgyet keres parosunk ferfi tagja
Sziasztok!
Szombat estére Gödöllőn ,keresünk párokat,kis beszélgetés iszogatás ,és természetesen kiderül majd,hogy alakul ,semmi sem kötelező.Hely van ,nálunk is aludhatok .
Gyertek bulizzunk egy jót!
Szép napot mindenkinek!
Anita és Karcsi
Szombat estére Gödöllőn ,keresünk párokat,kis beszélgetés iszogatás ,és természetesen kiderül majd,hogy alakul ,semmi sem kötelező.Hely van ,nálunk is aludhatok .
Gyertek bulizzunk egy jót!
Szép napot mindenkinek!
Anita és Karcsi
masszírozni tudó férfit keresünk
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Balatonfüred, Veszprém környékén kukkolnék párt, masztit a kora délutáni órákban.
Szegeden keresek hölgyet vagy párt! Ismerkedjünk

Sziasztok!Miskolcon egy nőies nő aki szívesen fogadna a combjai közé egy nyalni szerető 40 évest?
Érett, nagy fenekű barátnőt keresek laza, tartós kapcsolatra, sokk nyalással.
Mehetünk!? Puszika.
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 09. 26. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 08:48

Sziasztok!
Extra duci nő vagyok. Olyan párok, nők vagy férfiak társaságát keresem, akik kimondottan rajonganak a hájacskákért
Extra duci nő vagyok. Olyan párok, nők vagy férfiak társaságát keresem, akik kimondottan rajonganak a hájacskákért

Sziasztok!

Sziasztok.
Olyan hölgyet/párt keresek a közelből akik találkozni is hajlandóak lennénnek. Én egy 31 éves magas, vékony pasi vagyok.
Olyan hölgyet/párt keresek a közelből akik találkozni is hajlandóak lennénnek. Én egy 31 éves magas, vékony pasi vagyok.
Heló. Józsi vagyok,és amit keresel az én vagyok. Szeretek párokhoz csatlakozni,mind két fél örömére. Ha komolyan szeretnétek ez átélni írjatok ide bado760212@gmaul.com találkozzunk.
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 09. 25. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 08:39

Autóval rendelkező telt macis pasit keresek , aki a hétvégén esti órában megkukkolna engem és a nejem kefélés közben.
Pest-megye keleti részén. Írj és ismerkedjünk meg.
Pest-megye keleti részén. Írj és ismerkedjünk meg.