BI Férfitagú párral ismerkednék
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Nem nagy de vastag és mindig teli farkam csatlakozna telt párhoz akár kukkolóként vagy beszállóként.Diszkréció adott és elvárt.Írjatok priviben

Telt párt keresünk , hozzánk hasonló alkatúakat vagy macis alkatú pasit.Priviben írjatok.Aki érdekes számunkra annak válaszolunk,mivel sok levél jön és korlátozva van az üzik.

Sziasztok! Ma este Tompán hölgyet vagy párt keresnék, ha lenne egy kis kalandra. Sziasztok!
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít de imadom ha te is kövér vagy
Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Igényes párt vagy Telt , extrem telt nőt keresünk.
Sziasztok!
Fiatal macis pasi érdekel titeket? (Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2020. 11. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 29. vasárnap 11:38
Fiatal macis pasi érdekel titeket? (Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2020. 11. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt ,molett alkatú pár jelentkezését várjuk.Mi fiatalos jó fej pár vagyunk.Nem dohányzunk. Vagy macis alkatú pasi is írhat.
sziasztok!
Pest megyében ismerkednék duci hölggyel vagy telt hölgy tagú párral.
Pest megyében ismerkednék duci hölggyel vagy telt hölgy tagú párral.
potens, többlövetű kandúr keresi kancáját...kamuk ne! láthatsz kamerán is ha én is téged, telefonon is tudunk beszélni, nincs emailen képküldözgetés! Esetleg párokkal is, ameddig egyedülálló vagyok. Inkább hosszútávban gondolkozom mert az ilyen felszínes 1 éjszakás meg 1-2 órás találkák nem a kedvenceim...Adatlapomon sok mindent leírtam, képeket is látsz rólam
:*

Nővel v. párral ismerkednek. Hasonlóval, aki/akik túfűtöttek, imádják ha a pasi többlövetű, szeretik a spermás játékokat is csókok, spermás cicik/punci/ajkak...akik élvezkedve újra meg újra bele merülnek a gyönyörbe

Nyiregyhazan , telt vagy , extrem kover not keresek!
Igenyes 196cm sportos 30as pasi
Igenyes 196cm sportos 30as pasi
Zala megyei érett könnyen táguló lucskos szőrös puncit nyalnek imádom ha spricelve élvez vagy oklozheto finoman
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek napközbeni találkozáshozVeszprém és környékéről.
Sziasztok. Bp-i magas kerek nagyfenekű az a tényleg kerek és nagy fenekű nőt keresek ha van itt a Goldengate-n ilyen nő!

Sziasztok
Bcsaba környékén ismerkednék bbw, ssbbw alkatú hölgyel elsösorban 60feletti korosztályból de fiatalabb is érdekelne. (privát üzenetben jelentkezz)
Bcsaba környékén ismerkednék bbw, ssbbw alkatú hölgyel elsösorban 60feletti korosztályból de fiatalabb is érdekelne. (privát üzenetben jelentkezz)
Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
Hello szívesen ismerkednék bi tagú páral !kiváncsi vagyok milyen egy pasi szop , idősebb vag tapasztalt párt szeretnék. Mert még nem voltam pasival így szűz a farkam ,utazni tudok !
MASSZŐRSRC ISMERKEDNE VESZPRÉMBEN
TELTKARCSU NŐVEL
TELTKARCSU NŐVEL