Sziasztok Győr és környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék !!!! Ahol minimum alap a férfiak közötti kölcsönös orális játék !!!!
Sziasztok
Olvasom a folymatos panaszokat, hogy egyes párok nem találnak párokat 4esre...
Írtunk -próbából- néhány itteni párnak látszó nickre, a válasz: elutasítás...
Nos,
érdekelne, hogy amikor megnézem a képeiket (HA VAN!) narancsbőrös és/vagy kismellű (pattanás kategória),
90-100 kg-os stb stb stb hölgyek láthatóak...
Én sem vagyok messze tökéletes, sőt... de vállaltam magam, mindent megmutattam,
erre ezt kapom...
Nos, nagyon érdekelne, hogy ilyen fotók mellett kiket keresnek az illetők? .....
Olvasom a folymatos panaszokat, hogy egyes párok nem találnak párokat 4esre...
Írtunk -próbából- néhány itteni párnak látszó nickre, a válasz: elutasítás...
Nos,
érdekelne, hogy amikor megnézem a képeiket (HA VAN!) narancsbőrös és/vagy kismellű (pattanás kategória),
90-100 kg-os stb stb stb hölgyek láthatóak...
Én sem vagyok messze tökéletes, sőt... de vállaltam magam, mindent megmutattam,
erre ezt kapom...
Nos, nagyon érdekelne, hogy ilyen fotók mellett kiket keresnek az illetők? .....
Sziasztok!
Telt duci hölgy partnerem keresem Békés megyében! Privátban keress kérlek!
Telt duci hölgy partnerem keresem Békés megyében! Privátban keress kérlek!
Sziasztok
Telt,duci hölgyeket keresek minden jóra.Utazni tudok.
Telt,duci hölgyeket keresek minden jóra.Utazni tudok.
Sziasztok! Ma Kecskemét a szabadba leszek, akit érdekel írjon privátban!
Sziasztok!Lányt,Hölgyet keresek mindenféle jóra...
Akár ma este

Sziasztok! Szívesen vendégül látnék hölgyeket, párokat a lakásomon. Székesfehérvári független heteró pasi vagyok. Ha épp itt van dolgod, de nincs hol aludnod vagy titkos találkahelyet kerestek, írjatok bátran privit. Tamás
Keresünk egy kedves párt, hosszútávú baráti kapcsolatra. Minden infó az adatlapunkon. Csak párokat keresünk. Köszönjük szépen.
Sziasztok Zalaegerszeg környékén kocsiban valaki szexelni esetleg szabadban
Sziasztok! Augusztusban a szabadságunkat Magyarországon töltjük! Hasonló duci párt keresünk 4-es játékokra! Privát uzanateket várunk! Utazni tudunk! Kor nem lényeg!
Sziasztok vannak-e itt olyan parok ahol a holgy imad egyszerre két farkat szopni? Hely kellene utazni tudok!
duci hölgyet szivesen meglátogatnám rendszeresen! 40-es pasi. utazni tudok. emmerich@t-email.hu
Sziasztok! Minél fiatalabb (persze 18+) párt keresek, akik szeretnének hármasban szexelni egy többesben tapasztalt, igényes, potens, 40-es férfival. Kifejezetten izgatnak a husis, nagy cicis és popsis lányok. Privátban elértek.
Gyertek a ducitnekem@freemail.hu Skype címre
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 12:06
Törölt felhasználó (4150052)

Orosháza környékén ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk duci maci kövér telt párral hölggyel vagy pasival
Telt/duci hölgyet nyalnék, akár viszonzás nélkül is.

Van itt olyan hölgy, vagy pár aki mostanában csatlakozna hozzám közös örömszerzés céljából? Flórián téri lakásomban tudom vendégül látni őket.
Sziasztok , Telt Duci lányt hölgyet keresek Pest megye utazni tudok !
Sziasztok!
Ma esti órákban szívesen látnék vendégül hölgyeket, párokat Flórián téri lakásomban Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. 19:00-20:00 óra magasságában.
Üdvözlettel
Dávid
Ma esti órákban szívesen látnék vendégül hölgyeket, párokat Flórián téri lakásomban Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. 19:00-20:00 óra magasságában.
Üdvözlettel
Dávid
Bp-i érettebb pasas ismerkedne nőkkel és párokkal, kellemes izgalmas időtöltésre
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu