Sziasztok!
Egy partnert keresek hosszútávra akivel a hétvégéket át szexszelhetnénk. Diszkréció alap. Helyem van.
A többit privátban.
Üdv
Egy partnert keresek hosszútávra akivel a hétvégéket át szexszelhetnénk. Diszkréció alap. Helyem van.
A többit privátban.
Üdv
Sziasztok, Békés megyében ismerkednék duci, telt, stb hölggyel esetleg párral. (privát üzenetet írj, kor nem számít)
duci,...fiatal,..roma csajt keresek,..Bp,-en,..hosszú távú kapcsolatra!,..keress privátban!
Telt alkatú párhoz jelentkezek. Feleséget vagy barátnőt kúrnák szopatnék férje előtt vagy közösen.Kapcsolatban vagyok ezért diszkréció adott.Írjatok nyugodtan.

Békés, vagy csongrád megyében keresünk duci maci kövér telt párral ismerkednénk
Telt hölgytagú pár mi is az üzi
Telt duci kövér , nagyseggű logó mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék
Sziasztok , telt molett hölgyet keresek kór nem számít , Pest megye Vác és környéke , én 50es pasi !
Telt feleséget szopatnák férje előtt, vagy közösen szendvicsbe basznánk.Izgatna a dolog.Molett,macis alkat vagyok.Nem nagy de vastag fazonos mindig teli fasszal.

Békés, vagy csongrád megyében keresünk duci maci kövér telt párral ismerkednénk
sziasztok!
sportos,30 éves pasi pasi ismerkedne Veszprémből.
sportos,30 éves pasi pasi ismerkedne Veszprémből.
Sziasztok! 35 éves intelligens, megbízható fiatalember hölgyeket kényeztetne Miskolcon vagy párokhoz csatlakozna harmadiknak a hölgy örömére. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Telt alkatú párhoz jelentkezek. Feleséget vagy barátnőt kúrnák szopatnék férje előtt vagy közösen.Kapcsolatban vagyok ezért diszkréció adott.Írjatok nyugodtan.

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Soproni telt hölgyet kényeztetnék ,nyalnék, teljesíteném perverzebb kívánságait is. Csak merj írni.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Telt molett,Hölgyet nyalnék pisilésig,popsit,puncit élvezésig.Gyere és ülj a számra
Békés, vagy csongrád megyében keresünk duci maci kövér telt párral ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk
Sziasztok!
Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Kötetlen, diszkrét barátság extrákkal. Helyem van 11. kerben. Fogadni és utazni is tudok. Játszunk egy jót!!!
Üdv
Z
Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Kötetlen, diszkrét barátság extrákkal. Helyem van 11. kerben. Fogadni és utazni is tudok. Játszunk egy jót!!!
Üdv
Z
Telt hölgy társaságát keresem hosszútávú erotikus alapokon nyugvó kapcsolatra. 33 éves független, hetero férfi vagyok Budapestről. Előre leegyeztetett időben tudok helyet biztosítani, de szívesen utazom is. Magas szexkulturával és tapasztalattal rendelkezem. Ha felkeltettem bárki érdeklődését, vagy fantáziáját, várom mihamarabbi privát üzenetét.
Üdvözlettel
Dávid
Üdvözlettel
Dávid
Sopron környékén lennék házibarátja egy 50 + os párnak. Minden érdekel ami gyönyört okoz.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu