41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.

Sziasztok Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. 195/90. Szívesen megismerkednék veletek! Mit tudhatok meg rólatok? Írtam privát üzenetet is!
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 28. péntek 10:10

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
Egy telt nőt,èlveznèk!
én imádnám
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
Ma estére hölgypartnerem keresem!
Sziasztok, írtam a privire.

Sziasztok debrecenbe 43.éves mackos 130.kg pasi akár most vagy reggeli orakban ,!? sokmindenre nyitott.!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 26. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 26. szerda 19:20
Törölt felhasználó (910320)

párt keresünk játékokra hasonló alkattal mint mi vagyunk
Ápolt 30-as házaspár keres párt vagy házaspárt egymás előtti szexhez, ahol mindenki a saját párjával szeretkezik és közben élvezhetjük a másik pár által okozott vizuális élményt. Jó kapcsolat kialakulása esetén tovább is léphetünk!
szia, 21 vagyok és telt hölgyet keresek közös örömszerzésre skypeon, ha van kedved bennie92@indamail.hu
párt keresünk hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok! Imádom a husis falatokat!

Sziasztok.
Pár vagy lány? Borsod?
Pár vagy lány? Borsod?
Sziasztok!
Békés megyei elhanyagolt érett, duci hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyei elhanyagolt érett, duci hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com

imadom a jo husis falatot . kerlek jelentkezzetek.

Én is imádom a duci hölgyeket,szívesen skypeolnék veled közös örömszerzésre!
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?
Adatlapom

Hölgyet keresek, Salgótarján, Gyöngyös, Hatvan környékéről.
"Adatlapom"
"Adatlapom"
Sziasztok!
Békés megyei hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
Békés megyei hölgyet keresek, anyagiaktól mentes kényeztetésre. 34 éves, nagy étvágyú, nagy potenciával rendelkező pasi vagyok!
ka.kissattila@gmail.com
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.