Sziasztok miskolci hölgyet vagy párt keresek minden jóra
Sziasztok! Duci nöt vagyilyen hölgytagu párt kényeztetnek! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék.
Berettyóújfalu ès környèkèn hölgy vagy pár? Titokban!?
Molett hölgyet keresek Zala, Vas, Gyms megyékből! Írj privit!
Berettyóújfalu? Debrecen?
Telt alkatú feleséget szopatnék férjével közösen.Én macis alkatú vastag mindig teli farokkal rendelkezem.Kapcsolatban elek ezért diszkréció adott! Írjatok nyugodtan.Kaland izgalom

Helo
(Ez egy válasz csabeszsz üzenetére (2019. 11. 02. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk aki megdugja és beleélvez elöttem a páromba!!
Párhoz csatlakoznék ma este ahol a pasi felszopná
a farkamat mielőtt megdugom,teleélvezem asszonyát.
a farkamat mielőtt megdugom,teleélvezem asszonyát.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet esetleg párt,aki akik meglátogat (nának) bpn. Kb 20-24 óráig van helyem. Ápolt 43 éves férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok privátban.
Hali.MOLETT hőlgyemet ISTENNŐMET keresem Bp.+100km 50es pasi.
Sziasztok!
23 éves, ápolt budapesti srácként ismerkednék.
23 éves, ápolt budapesti srácként ismerkednék.
Telt molett duci pervez Hölgyet keresek...öklözésre pisi sexre....perverziókra
Telt, kigyúrt, macis pasit keresünk valamelyik estére ( a következő napokban ) aki kukkolna minket szeretkezés közben és verné magának.Autóval rendelkezz, Pest-megye keleti része vagy J-N-SZ - megye környékén. Én 38 -hölgy 35 .Adatlapod legyen kitöltve és fotó sem ártana! Írj nyugodtan.
Duci holgytagu párokhoz csatlakoznek ahol a holgy kiszeretne probalnia ketten egypunciban dolgot! Hely kellene utazni tudok!
Telt Zalaegerszeg környéki biszex pár érett nő ismerkedni?? Hely kell szívesen szopatnek
Sziasztok! Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!!