Ffit keresunk 3mas szexre pentek delelotre salgotarjan kornyekenn 70-eves korig alkat nem szamit
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Budapesti párt keresnék az érettebb korosztálybol.
Sziasztok ! Szeged vagy környékén keresek duci (kövér) hölgyet vagy párt ! Utazni tudok !
Képet küldök privátban !
Képet küldök privátban !
Telt keblu not kukkolnek, parban is!

Ffit keresunk 3mas szexre 40-65kozott alkat nem szamit pentek delrlotre vegyel ki panziot vagy vendeghazat salgotarjan kornyekenn
Sziasztok
Utolsó próbálkozás a holnap esti kikapcsolódásra! Szívesen találkoznék egy szimpatikus párral hétfőn az esti órákba!
Utazni esetleg fogadni is tudok!
Utolsó próbálkozás a holnap esti kikapcsolódásra! Szívesen találkoznék egy szimpatikus párral hétfőn az esti órákba!
Utazni esetleg fogadni is tudok!
Házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 38 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma éjszakára.
Ma rá érek kecskeméten! 36-éves igényes és sok mindenre vevő vagyok! Szép napot! puszi
Párt keresünk telt alkattal, ( nagy cicis , kerek nagy fenékkel,macis alkattal, vastag farokkal ) írjatok nyugodtan, mindenkinek válaszolunk.

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma estére.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére.
Hétfő ( 14-én) az esti órákba szívesen találkoznák egy szimpatikus párral vagy hölggyel ! Utazni tudok!
Sziasztok Miskolcon keresek hölgyet vagy párt.Minden jóban benne vagyok.privátban írj
Not vagy part vagy bi ffit keresek ma delelott barcika ozd kozott
Hétfőre az esti óràkba keresek párt, hölgyet!
Utazni és fogadni is tudok! Kecskemét kk!
Utazni és fogadni is tudok! Kecskemét kk!
Telt alkatú párhoz jelenetkezem. Én is telt , macis vagyok!

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.