Sziasztok
Most hétvégére szombatra keresünk elsős sorban párt .Vagy esetleg férfit a hölgy örömére.
Bp_i 45_ős pár vagyunk.
Tel számot irj .
Köszi.
Szép estét.
Most hétvégére szombatra keresünk elsős sorban párt .Vagy esetleg férfit a hölgy örömére.
Bp_i 45_ős pár vagyunk.
Tel számot irj .
Köszi.
Szép estét.
Ma delelotre keresek mackos szopni imadot ozd barcika eger salgotarjan kozott kor nem szamit
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Sportos ferfikent telt holgyet part keresek. Lehetsz erett fazonos termeszetes.
Sportos ferfikent telt holgyet part keresek. Lehetsz erett fazonos termeszetes.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok! Debrecen es környékén keresek holgyet párt a hölgy örömére.
Hosszan szeretek nyalni,s jol tudok is.
Akár töbszöri orgazmus .
Hosszan szeretek nyalni,s jol tudok is.
Akár töbszöri orgazmus .
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Telt alkatú pár házibarátja lennék.Macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok nyugodtan.
Tudom, hogy kb 0,5 % az esélyem, de hátha...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Szegeden hölgyet vagy párt keresek, minden jóra

Sziasztok! 22 éves 13. Kerületi srácként ismerkednék.
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 30-45éves pasik, párok jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik az arányosan TELT, DUCI( 90+)idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik ,párok jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK, PÁROK IRJANAK AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!Fényképes Bemutatkozásokat,ide kérnénk
kivancsi5350@gmail.com
kivancsi5350@gmail.com
Kolcsonos oralra vagy egyoldaluan szophatsz delelott ozd miskolc kozott
Sziasztok!Péntek vagy dzombat estére keresünk partnert a hölgy örömére heteró alapon!25-40 éves korig!Légy átlagos normális pasi!Rendelkezz jó humorral és légy közvetlen!Szeresd a telt,husis nőket!
Sziasztok Miskolcon keresnék teltebb hölgyet kölcsönös orális örömömre.Kor alkat nem de ápoltság fontos.Párhoz is csatlakozom.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok nemtudok uzit küldeni privin .tiltottatok?
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 10. 02. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 08:41

Telt , macis alkatú pasit keresünk, írj nyugodtan, mindenkinek válaszolunk.

irtma :P
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 10. 02. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 08:41