Szegeden vagy környékén keresnék hölgyet vagy párt

szia, csak nincs képed sajnos
(Ez egy válasz dextr üzenetére (2019. 09. 26. csütörtök 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
írtam privátban
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 09. 26. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
mûködik sokan irtak, csak szeretik a telt nöket!

bocsnem neked szántam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:01
Törölt felhasználó (4189242)

Telt hölgy, pár szeretkezésében részt vennék.

Törölt felhasználó (4189242)

Nagy fenekű, nyalás centrikus szexközben beszélő hölgyet keresek
sziasztok!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 09. 25. szerda 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 25. szerda 04:34

pàr vagyunk, telt a hölgy, pàrokat, esetleg pasikat keresünk
Telt alkatú párhoz csatlakoznék,én macis vastag farkú srác vagyok. Írjatok nyugodtan,diszkréció adott.

Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgyet keres,kor alkat nem számít,légy diszkrét,imádok nyalni,utazni tudok,képem van bent.
Part not keresek kor alkat nem szamitimadok nyalni

Telt hölgy, pár szeretkezésében részt vennék.
Sziasztok párhoz csatlakoznèk Budapesten
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Sziasztok!
30éves 198cm magas 105kilo sportos férfi vagyok 19cmes vastag hímtaggal szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal borsod és heves megyéből!
30éves 198cm magas 105kilo sportos férfi vagyok 19cmes vastag hímtaggal szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal borsod és heves megyéből!
Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 10:17

Törölt felhasználó (4192112)

Nagy mellü nagy popsijú molett feleség számára házibarát kerestetik.40-60 éves korosztály.
Sziasztok!
Még mindig keresem azt a Hölgyet vagy Párt, akik hozzám hasonlóan szeretik az izgalmas helyeket és helyzeteket, ehhez pedig HETERO alapon szívesen fogadnának egy nem független, 37 éves, 175/80/barna haj és szem, 18as intim méretű férfit.
Ami szóba jöhet nálam:
- kukkolás,
- 3as játékok a Hölgy örömére
-stb
Akár viszonzás nélkül is! Vagyis, ha a Párodat pl zavarná, hogy szex közben más is lát, de Téged felizgat a gondolat, akkor is várom jelentkezésed, örömmel maradok a háttérben és gyönyörködöm a látványban egy kevésbé látható helyen.
Budapest és vonzáskörzetében keresek, részemről a maximális diszkréció adott és elvárt egyaránt.
Még mindig keresem azt a Hölgyet vagy Párt, akik hozzám hasonlóan szeretik az izgalmas helyeket és helyzeteket, ehhez pedig HETERO alapon szívesen fogadnának egy nem független, 37 éves, 175/80/barna haj és szem, 18as intim méretű férfit.
Ami szóba jöhet nálam:
- kukkolás,
- 3as játékok a Hölgy örömére
-stb
Akár viszonzás nélkül is! Vagyis, ha a Párodat pl zavarná, hogy szex közben más is lát, de Téged felizgat a gondolat, akkor is várom jelentkezésed, örömmel maradok a háttérben és gyönyörködöm a látványban egy kevésbé látható helyen.
Budapest és vonzáskörzetében keresek, részemről a maximális diszkréció adott és elvárt egyaránt.