Sziasztok.Nem vékony hölgyet keresek minden jóra szeresd a popódat és a puncidat nyalatni előny ha nem borotvált.
Not part keresek ill bi ffit kor alkat nem szamit
Kedves telt vagy nagy segű hölgyek!!! Aki szeretné hogy alaposan kinyalják az írjon! !!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel illetve párokkal.
Normál testalkattal rendelkező, igényes 27 éves fiatal férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék hölgyekkel illetve párokkal.
Normál testalkattal rendelkező, igényes 27 éves fiatal férfi vagyok.
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Szia!Merre felé keresgélsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 18:26
Törölt felhasználó (3813922)

Telt hölgy ismeretséget keresi sportos 40 és férfi, lehetsz páros hölgy tagja is. Rendszeres partner lennék kedvedre.
Alsonémedi környékén, egy szinpatikus pár kénye kedvére tennék.
Miskolc és környékén érett, telt hölgyek társaságát keresném. Mindenféle perverziótol mentes, érzéki, a kölcsönös szimpátiaán és örömszerzésen alapuló titkos kapcsolatot keresek.

Szegeden vagy környékén keresek hölgyet vagy párt! Duci vagy kövér én imádom

Nőt fotoznék profi fotós vagyok.Természetben vagy lakásban vagy ahol szeretnéd.
Írj priviben.
Írj priviben.
Kover ffi not part ill bi ffit keres imadok nyalni szopni dugni szopatni kor alkat nem szamit
Szia , miért tiltottál?
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 14:25

Ma pár órára keresek férfi partnert
Csak nem dohányzok!
Csakis levélre válaszolok, ha szimpatikus vagy.

Csakis levélre válaszolok, ha szimpatikus vagy.
Szegeden és vonzáskörzetében keresek teltebb hölgyeket, hetero párokat kukkolásra/közös játékokra, akár nálam is megoldható.
Privát üzenetben
Privát üzenetben
Sziasztok!
Pest és Cegléd vonalon és vonzáskörzetében keresek duci telt extra duci hölgytagú párt heteró alapon.Imádom a husis falatokat.
Pest és Cegléd vonalon és vonzáskörzetében keresek duci telt extra duci hölgytagú párt heteró alapon.Imádom a husis falatokat.
Nyitott párokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni! Ha van ilyen pár akkor varjuk a jelentkezéseteket itt belso levélben ahol jo lenne egy elérhetoseg!
Bpesti 60-as ápolt nős pasi hölgyet keres,alkat kor nem számít,légy ápolt szeresd a testi örömöket,helyem nincs de tudok utazni,képem van fent,.
Ma estére keresem,hölgy vagy pár társaságát!
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Sziasztok ! Telt duci lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év pasi vagyok !
Masszázs hölgyeknek.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.