Sziasztok smile Szeged vagy környékén keresek duci (kövér) hölgyet vagy párt ! Utazni tudok !
Képet küldök privátban !
Képet küldök privátban !
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Imádom ezt a formát, tartós szexkapcsolatot keresek... (Budapest és környéke)
Hétvégén irány Miskolc, vasárnap délután a nyéki nudi. Elrettentjük az ottaniakat egy kis bálnaszexel

Nyiregyi extrem duci not keresek
Sziasztok! 27 éves helyes, kedves pasi vagyok, Pécs és környékén találkoznék párral vagy hölgyel a jövőhéten, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Sziasztok. Duci nejemmel keresünk potens pasikat és biszex párokat. Minden jóban benne vagyunk, enyhén perverzek vagyunk. Fogadni tudunk a hétvégen.Kulturált,ápolt, igényes emberek írjanak.
Miskolc és környékén érett és/vagy telt hölgyek társaságát keresném. Nem nősülni akarok csak érezzük jól egymást...

Nőt fotoznék profi fotós vagyok.Természetben vagy lakásban vagy ahol szeretnéd.
Írj priviben.
Írj priviben.
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Szaisztok!
Ma délután/este szívesen csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz. Én egy 30 éves férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Sajnos most nem tudok helyet biztosítani, de szívesen utazom. Privatban adok telefon számot is.
Üdv:
Dávid
Ma délután/este szívesen csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz. Én egy 30 éves férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Sajnos most nem tudok helyet biztosítani, de szívesen utazom. Privatban adok telefon számot is.
Üdv:
Dávid
Sziasztok!
Ma délután vagy este keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Ma délután vagy este keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Kedves csaksose22!!!!! Mivel nem tudok privibe írni! ! Azért itt írok neked!!! NEM VAGYOK KAMUS!!Nem tudom mért hiszed!! Mivel te írtál nekem!! Én csak aszt szeretem volna amit írtam! !!!! De te kamusnak hiszel!!Magyar ember vagyok!!! Elnézést ha zavartalak még ha te írtál is!!!!!!!
Telt hölgytagu párt keresnek akik szeretik ha a holgyet ketten kényeztetik egyserre s szereti a gyenged masszirozast is a holgy! Belso levelben irjatok! Hely kellene utazni tudok!
Telt hölgy ismeretséget keresi sportos 40 és férfi, lehetsz páros hölgy tagja is. Rendszeres partner lennék kedvedre.
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
Hely van.(Bp.)
Ma vagy holnap estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
Hely van.(Bp.)
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet? Székesfehérvár és környékén?
Sziasztok ! Lány - nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok ,48év pasi vagyok !
Telt női test szerintem nagyon izgató, kívánatos.Nőt fotoznék profi fotós vagyok. Természetben vagy lakásban vagy ahol megbeszéljük
Írj priviben.
Írj priviben.
Holnap délelőttre keresem telt alkatú partnerem egy kis huncutkodásra
. Helyem van (Bp.)