Telt alkatú-macis vagy nagyobb darab pasit, vagy ilyen alkatú párt keresünk. Pest- megye vagy környékiek előnyben.

Szegeden és környékén buliból hazatartó hölgyeknek, hetero pároknak adnék hazafuvart egyéb viszonzásért cserében

Telt alkatú-macis vagy nagyobb darab pasit, vagy ilyen alkatú párt keresünk. Pest- megye vagy környékiek előnyben.

Telt hölgy partnere lennék ma, vagy holnap este, Budapesten

zuglóban helyszínnel rendelkező heteró férfi vagyok. Keresek mára párt, akit nézhetek és akár csatlakozhatok is.
Sziasztok! Bpesti 60 -as nős pasi, telt alkatú hölgy partnert keres,ápolt vagyok,nincs helyem utazni tudok,képek fent,privátban keres.
Telt alkatú seximado hölgy partnerem keresem rendszeres talalkara.
Lehetsz telt érett bozontos ,és párban is.
Lehetsz telt érett bozontos ,és párban is.
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Part keresunk kor alkat nem szamit
Sziasztok! Balatonon hölgyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok , Pécs és környékén keresek hölgyet,párt.Skype is oké
Szép napot nektek .

Sziasztok
Szeged vagy környékén keresek duci (kövér) hölgyet vagy párt ! Utazni tudok !
Képet küldök privátban !

Képet küldök privátban !
Sziasztok Telt lányt-nőt keresek minden jóra Pest megye utazni tudok !
Not part keresek kor alkat nem szamit minnel koverebb vagy annal jobb
Sziasztok.Sajna messze vagyok tőletek.
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2018. 05. 09. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 09. szerda 12:32

Törölt felhasználó (869472)

Szexi pasit keresek 18 cm meret feletti merettel es kello tapasztalattal.
sziasztok,
írtam emailt, nagyon szeretnék megismerkedni veletek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 07. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 07. hétfő 07:23
írtam emailt, nagyon szeretnék megismerkedni veletek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 07. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1310322)
VIP

Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Szexi pasit keresek 18 cm meret feletti merettel es kello tapasztalattal.
Azért itt keresek társat,mert nincs kövér alkatúak partnerkeresője.Extrém kövér,helyes arcú hölgyet keresek 180-200 kg körül,de ha több az se baj.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.