Nyitott párokkal ismerkednenk akiknek van sajat helyuk azaz tudnának fogadni bennunket ! Irjatok elérhetöséget ha benne vagytok egy pár cserébe vagy gabalyodasba! Belso levélben!!
31 éves, intelligens jokepunek mondott férfiként keresnem hölgy vagy pár társaságát Budapest és környékén. Nem álmodozni vagyok itt...
sziasztok! Budapesten keresnék,hölgy partnert,60-as ápolt nős pasi vagyok,szeretek nyalni,képem van fent,privátban keres.
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Sziasztok
Sziasztok Hölgyek ismerkedne velünk valaki tartós Barátság kellemes szex ??????? csak Nők !
hali autos telt hőlgyet nyalnék aki tu jőnni gődőllő kőrnyéke
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Nyitott párokkal ismerkednenk akiknek van sajat helyuk azaz tudnának fogadni bennunket ! Irjatok elérhetöséget ha benne vagytok egy pár cserébe vagy gabalyodasba! Belso levélben!!
Bevállalós párhoz csatlakoznék.
Akár cuckold és egyéb játékokra.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
45 éves 175/80 Kg 18/6
Akár cuckold és egyéb játékokra.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
45 éves 175/80 Kg 18/6
Nagyon szeretek nyalni keresek part vagy not szeretem a kover tulsujos noket kor nem szamit
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Not part kesek vagy bi ffit kor alkat nem szamit
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok szombat délutánra keresek gy duci csajt egy jó szexhez nagy mell nagy segg előnyben kortól függetlenül írj üzenetet bátran

Sziasztok. Bp-i nőt keresek aki magas és telt idómú arányosan megvan mindene és leginkábbb kerek nagyfenekű! Volna itt ilyen ha szóló nő ha pár tagja?

Üdv!
Igényes, nemdohányzó és nem italozó, 38 éves férfiként keresem partnerem egy hölgy vagy pár (kortól és kinézettöl függetlenül) személyében smile
Helyem nincs de utazni tudok ésszerű távolságon belül smile
Igényes, nemdohányzó és nem italozó, 38 éves férfiként keresem partnerem egy hölgy vagy pár (kortól és kinézettöl függetlenül) személyében smile
Helyem nincs de utazni tudok ésszerű távolságon belül smile
Bi ffit not part keresek kor alkar
T nem szamit
T nem szamit
Sziasztok!
Hölgyet keresek alkalmi időeltöltésre. 26éves pasi vagyok (képek az adtlapomon)
Hölgyet keresek alkalmi időeltöltésre. 26éves pasi vagyok (képek az adtlapomon)