Sziasztok! Most valaki Bp-n szex? Hölgyek, párok jelentkezését várom, Zuglóban helyem van! Este 7-ig ráérek!
Sziasztok! Napközbeni szabadidővel keresek szexpartnereket harmincas, diplomás, igényes, jóképűnek tartott pasiként. Ma estig ráérek, Zuglóban helyet is tudok biztosítani, ha szükséges! 18/4 borotvált intimmel rendelkezem, többesben és cuckoldban is van tapasztalatom. Képem van, arckép is, akkor tudom mutatni, ha én is láthatlak Téged/Titeket!
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Telt cicusunkat keressük buja kalandokhoz.
Nem értem, miért nem...
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolni fogok rád...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 21. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 17:32
Törölt felhasználó (2470492)

ha esetleg másik estére is keresnél, gondolj rám

Telt hölgyet kényeztetnék pest megyében!
Telt par vagyunk hasonlo parokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni leginkabb 7végeken! Helyetek legyen mi tudunk utazni.Adjatok elérhetoséget email viber skype...stb s vegyuk fel egymassal a kapcsolatot s élvezzuk egymast!
ha esetleg másik estére is keresnél, gondolj rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 03. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 03. szombat 09:32

Törölt felhasználó (3413712)

Ma estére pasit keresek, kellemes időtöltésre...
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
telt hölgyel ismerkednék pest megyében!

Sziasztok , Telt lány nővel ismerkednék ,Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Sziasztok Tamás vagyok tegnap meg ismerkedtem egy normális párral mai napra szervezünk 18:00 tol egy szex bulit Hatvan mellet 18-45 éves korig keresűnk pasikat fiatal fiú is erdekelne adok tel számot ha irsz
Sziasztok ! Keresek szemüveges hölgyeket . Debrecenben és 100 km körzetben.
Veszprém - Székesfehérvár - Budapest és környékéről
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Masszázs hölgyeknek.
Írj bizalommal. stefa56@freemail.hu
Írj bizalommal. stefa56@freemail.hu
Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves sok mindenre nyitott masszőr pasi.16-17/5 vaskos méretem van.keresek párokat,lányokat,asszonyokat 18-55 éves korig külső nem számit.légy ápolt tiszta.imadok hosszasan nyalni.erotikus masszázst ki tanultam.utazni tudok bárhova fe fogadni is.nem egy alkalomra keresek nem fogsz fogtok bennem csalódni email címére küldök képet.puszi
pedig nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 04. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 04. vasárnap 08:58
Törölt felhasználó (3413712)

Pedig olvasható...