Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok.
Sopron és környékén keresek Rubensi alkattal rendelkező vidám kedves lányt -asszonyt aki nem veti meg a testi gyönyöröket sem. Egy értelmes normális 48 éves pasi vagyok. Ha ez az üzenet felkeltette az érdeklődésed kérlek írj a
feri196906@freemail.hu-ra.
Köszönöm hogy elolvastad.
Sopron és környékén keresek Rubensi alkattal rendelkező vidám kedves lányt -asszonyt aki nem veti meg a testi gyönyöröket sem. Egy értelmes normális 48 éves pasi vagyok. Ha ez az üzenet felkeltette az érdeklődésed kérlek írj a
Sziasztok! Nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismerkednék kölcsönös szimpátián alapuló diszkrét tartós kapcsolatra hosszú távra. Várom privát üzeneted!
Csákvár, Székesfehérvár, Mór közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben, vagy beszállnék hozzájuk.
szabolcsban párt nőt nyalnék kényeztetnék nembaj kicsit duci kérésed parancs kép nincs egyből tali ma
Hajdú megyei párhoz csatlakoznék.
Akár,ma napközben vagy este.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki
Akár,ma napközben vagy este.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki
hölgyel párral barátkoznék Ajka környéke?????

Sziasztok.Hölggyel,párral ismerkednék!
Telt alkatú hölgyel,vagy párral ismerkednék Monor és környékén!!
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Sziasztok!
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Sziasztok! Nem együtt élő fiú lány pár keresi párok barátságát.Telt duci alkat előny és lányos játékok imádata.Pest és pest megye.
Mi ducik vagyunk
Mi ducik vagyunk
Sziasztok.
Sziasztok telt lányt nőt keresek minden jóra Pest Megye Vác és környéke utazni tudok !
heteró pasiként párokat tudok fogadni Budapesten, de szexmoziba is szívesen elkísérlek titeket
Sziasztok.Házaspárral ismerkednénk.Békés,csongrád megyéből!
Ma délután Bp belvárosban lány, hölgy, pár? 18/4 farkú, igényes, harmincas pasi vagyok! Kép van, remélem partner is lesz!
Sziasztok kedves párt keresünk ma estére budapesti pár vagyunk!
Telt alkatú hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék, akár csak nézőnek is. Írjatok bátran, megbeszéljük. Kor, testalkat nem számít. Gyöngyös és Budapest környéke.
Nőt párt keresünk haveromal kor alkat nem számít