Sziasztok. Ma este olyanhölgyet vagy párt fogadnánk,ahol a hölgy szereti ha ketten kényeztetik.Mi duci hölgytagu pár vagyunk.
21 éves budapesti srácként, hölgyekkel / párokkal ismerkednék.
Sziasztok! igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Sziasztok! Győri hölgyet esetleg párt keresünk perverz, kicsit molett de nagyon igényes bi szexpartnernőmmel szerda délelötti szexre! Privátban számcsere és megbeszélünk mindent! Szóló pasik NE!!!!! Utazni nem tudunk!
Sziasztok. Komárom megyéből keresnék egy magányos lányt. egymás előtti meztelenkedéshez.
Persze,hogy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 18. szombat 12:44

Törölt felhasználó (3166152)

Molett hölgyek vannak itt?

Sziasztok! 21 éves srác vagyok szívesen ismerkednék duci hölgyel vagy párral. Üzenetben képet is tudok mutatni.
Sziasztok. Párt, pasikat keresünk, dél-dunántúlról.
Molett hölgyek vannak itt?

Asszonynak az örömére hetero, fiatal ( 30-40-es) pasit keresünk a közelből, dujv.
Extrém kövér hölgyeket imádó férfi vagyok.200 kg körüli társat keresek,mindenféle kapcsolat érdekel.Imádom a hatalmas idomokat.Minél nagyobb,annál szebb!
Ma estére keresem telt alkatú hölgy partnerem Budapesten. Helyem van.
Ma délelőtre keresek kövér telt tulsujos párt imádok nyalni dugni szoptatni szopni kor alkat nem számít
Párt nőt keresek kor alkat nem számít minél kövérebb vagytok anál jobb
Telt duci novel vagy hasonlo holgytagu parral ismerkednek akik kedvelik az elojatekkent az erotikus masszirozast! Hely kellene belso levélben varom az elérhetoségeket! koszonom!
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék!!!
Duci telt kövér tulsujos párt bi FFIt nőt keresek délelőtre
Duci hölgyet kényeztetnék! Én egy sportos férfi vagyok Budapestről. Várom leveled!
Akár ma is jó!

Párral(F-L),hölggyel ismerkednék hármashoz Bp.ti 30as Ffi