Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok nagymellű,nagyseggű bbw lányt keresek kor nemszámít
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék!
Nov. 10 DL . HÖLGY -PÁR AKÁR KÖZÖS UTAZÁSSAL
Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk.Ma estére keresünk párt.Fogadni tudunk.
Sziasztok. 28 eves szekesfehervari bi pasikent szivesen csatlakoznek holgyhoz, parokhoz. Utazas nem akadaly. Udv. D.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Egy olyan közösség amely a duci alkatú hölgyeket és urakat kedveli és támogatja!
Szeretnénk megmutatni, hogy egy duci nő is lehet szexi és kívánatos!
Szeretnénk megmutatni, hogy egy mackós pasi is lehet jó képű és szexi!
LINK - https://www.facebook.com/pg/bbwaroundtheworld/
Szeretnénk megmutatni, hogy egy duci nő is lehet szexi és kívánatos!
Szeretnénk megmutatni, hogy egy mackós pasi is lehet jó képű és szexi!
LINK - https://www.facebook.com/pg/bbwaroundtheworld/
46 éves kövér férfi aki független keres molett szexcentrikus kortól függetlenül hölgyet van autóm tudok utazni is, köszi.
Szeged és környékén ismerkednék

Sziasztok. Párt, fiút, fiúkat keresünk dél-dunántúlról.
Telt duci mackos tulsujos párt nőt keresek kor alkat nem számít csak a higiénia is
Telt buja cicusunkat keressük.
Duci mackos tulsujos párt nőt bi ffit keresek
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Debrecen ismerkednék duci szexi nővel kortól függetlenül. Írj privátban!
Eddig úgy tűnik ez nem létezik itt. :( Pedig önmagamra és környezetemre igényes, intelligens férfi vagyok.
Eddig úgy tűnik ez nem létezik itt. :( Pedig önmagamra és környezetemre igényes, intelligens férfi vagyok.
Ma napközben párhoz csatlakoznék.
Hajdú,szabolcs,borsod.
45 éves jó méretű pasi vagyok
Hajdú,szabolcs,borsod.
45 éves jó méretű pasi vagyok
Nőt párt keresek kor alkat nem számít csak a higiénia
Ma este??
Debrecen ismerkednék duci szexi nővel kortól függetlenül. Írj privátban!