hello mindenkinek! szilveszteri szexbulit tartunk ahol mindent lehet de semmi nem kötelező. várjuk december 1.-ig lányok,párok,fiuk jelentkezését kortol alkattol és beállítottságtól függetlenül. részvételi díj 5.000 ft/fő melyben vacsora éjfélkor virsli, korlátlan ital és nass fogyasztás és korlátlan szexelési lehetőség. akit érdekel az a pecsiz66@freemail címen jelentkezhet.
Te gondolkodtál már azon, milyen lehet két férfivel egyszerre egy ágyban? )Én igen: Szeretném kiprobálni...szabolcsi férfiakat keresek e célra lakással rendelkezőt,aki oda is visz a "helyszinre" .Molett fehérbőrű,nagymellű nő vok, középkorú , nem kezdő ) természetes szörzettel.Ha gondolod keress meg anált nem vállalok be.msn- eva1591@windowslive.com.....CSAK KOMOLY JELENTKEZŐKET VÁROK
Sziasztok!
Van egy elég nagy testű lány barátom aki szeretné kipróbálni 2 pasival...
Elég ügyes a lány
Punci, Anál mindent bevállal. Akit érdekel szóljon nekem. Budapestiek előnyben
Van egy elég nagy testű lány barátom aki szeretné kipróbálni 2 pasival...
Elég ügyes a lány
Punci, Anál mindent bevállal. Akit érdekel szóljon nekem. Budapestiek előnyben
Sziasztok! 26éves pár vagyunk Zalából, Lányt,párt keresünk akár ma estére, csak 7végére.jelentkezz priviben, és küldj gyors elérhetőséget.
Sziasztok.
32 éves,sportos,20/6-os borotvált intim mérettel rendelkező pasi telt molett párokhoz csatlakozna.Kizárólag a hölgy örömére.
írjatok:tomka1980@freemail.hu .
32 éves,sportos,20/6-os borotvált intim mérettel rendelkező pasi telt molett párokhoz csatlakozna.Kizárólag a hölgy örömére.
írjatok:tomka1980@freemail.hu .
Duci hölgyekkel ismerkednék illetve hasonlo hölgytagu párokkal! tyimpa@hotmail.com msn
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Sziasztok! "TELT HOLD PARTY"címen, huncut hangvételű ismerkedési estet szervezünk,ahová,20-40 év közötti, nőiesen TELT hölgytagú párok,TELT hölgyek jelentkezését várjuk.(szóló férfiakat most nem) .Nem akarjuk túl nagyra,hogy megmaradjon a házibuli hangulat.(5-7pár) Az időpont Nov.14(szombat),egy Eger melletti gyógyfürdőnél.Lesz ceremóniamester(zene-,és hangulatfelelős),bor bemutató,lehet ismerkedni a tantra rejtelmeivel.Vidám hangulatú estére tervezzük,ahol bármi megtörténhet,de semmi sem kötelező.Kezdőket is várunk,és ne feledd:ez a TELT IDOMOK éjszakája. További infó: taunus69@citromail.hu
2009. november 28-án estére keres egy miskolci 30-as házaspár egymás előtti szexhez vagy más játékokhoz hasonló korú házaspárt vagy párt. Címünk: monirobi10@freemail.,hu
Üdv hölgyeim!
Gyomaendrődön és környékén keresek kényeztetésre, gyengédségre vágyó hölgyet titkos, de annál élvezetesebb találkozásokhoz! 38éves nem független mackó vagyok.
Ide írj: big_bear@freemail.hu
Gyomaendrődön és környékén keresek kényeztetésre, gyengédségre vágyó hölgyet titkos, de annál élvezetesebb találkozásokhoz! 38éves nem független mackó vagyok.
Ide írj: big_bear@freemail.hu
Az előző hsz-t kiegészíteném.... tehát keresünk egy olyan srácot aki beszállna 3.-nak a a hölgy örömére. Fiatal (21 éves) leányzóról van szó, aki molettnél több, de ezt egyensúlyozza a hatalmas mellei és a húsos kis puncija
Imádja az análszexet és szeretné 2 sráccal kipróbálni egyszerre és egymás után.
Búvóhely van! Bp-iek előnyben
szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 11. szerda 22:20
Törölt felhasználó (448399)
Az előző hsz-t kiegészíteném.... tehát keresünk egy olyan srácot aki beszállna 3.-nak a a hölgy örömére. Fiatal (21 éves) leányzóról van szó, aki molettnél több, de ezt egyensúlyozza a hatalmas mellei és a húsos kis puncija
barboc@freemail.hu címre írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 06. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 06. péntek 06:33
Törölt felhasználó (454303)
30-35 duci mackós pár vagyunk hasonló párokal szeretnénk megismerkedni
Mohácsi házaspár vagyunk. 29/168/65, 32/175/110, párt keresünk akikkel szexelhetnénk,
barboc@freemail.hu címre írjatok.
barboc@freemail.hu címre írjatok.
Te gondolkodtál már azon, milyen lehet két férfivel egyszerre egy ágyban? )Én igen: Szeretném kiprobálni...szabolcsi férfiakat keresek e célra lakással rendelkezőt,aki oda is visz a "helyszinre" .Molett fehérbőrű,nagymellű nő vok, középkorú , nem kezdő ) természetes szörzettel.Ha gondolod keress meg anált nem vállalok be.msn- eva1591@windowslive.com.....CSAK KOMOLY JELENTKEZŐKET VÁROK
Duci hölgyeknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu pároknak a hazi baratjuk! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Gatto vgayok Bp-ről. Szívesen csatlakoznék hozzátok 3.-nak. Imádom a húsisabb, bevállalós Hölgyeket!
'90 cm magas vagyok, 20/os farokkal...írok a mailotokra! Jelezettek vissza ha kíváncsiak vagytok rám!
Sziasztok
'90 cm magas vagyok, 20/os farokkal...írok a mailotokra! Jelezettek vissza ha kíváncsiak vagytok rám!
Sziasztok
Sziasztok! 35 éve s bp i srác 175 cm 95 kg macis srác! szivessen csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 07:09
Törölt felhasználó (436025)
duci mackós pár vagyunk 33 35 szexpartnereket keresünk párt idősebb ffi hölgyet mackós legyél
Sziasztok! 35 ös 175 cm 95 kg bp i srác vagyok csatlakoznék Írjatok! Vagy email kic70 kukac freemail.hu
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 20:13
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !kimondottan nagydb ffit de legalább 80 kg tol a hölgy kényeztetésére HELY JO LENNE VAGY AUTOS DOLOG és a pénteki vagy szombati nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet KÉPPEL valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
sziasztok duci mackós házaspár vagyunk párt hölgyet keresünk kor nem számít

teltcica36

Julija