Sziasztok van itt egy Nyiregyi molett telt hölgy? Laza viszonyra? Nem harapok
Telt,duci páraki férfit keres?Somogy,Zala,Baranya,Tolna.
Korrekt és megbízható vagyok!A hétvégém szabad pl.
Korrekt és megbízható vagyok!A hétvégém szabad pl.
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit imádok jó sokáig nyalni
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező
Sziasztok! Ha Ténleg duci telt nő vagy és belevágol egy laza flörtbe irj rám Nyiregy környékéről!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !/// alak és méret nem számít csak normális légy !/
Sziasztok. Korombeli hölggyel, vagy ilyen hölgytagú párral barátkoznék Budapesten. Itt most valóban barátkozásra, ismerkedésre keresek, tisztában vagyok vele, ez nagyon perverz
.
Persze csak akkor, ha nem ijeszt el az adatlapom. Amúgy egész értelmes pasi vagyok. Szeretem a fröccsöt nyáron; az értelmes embereket meg nagyjából egész évben.

Persze csak akkor, ha nem ijeszt el az adatlapom. Amúgy egész értelmes pasi vagyok. Szeretem a fröccsöt nyáron; az értelmes embereket meg nagyjából egész évben.

J-N-Sz.-megyében,
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
Ózd és környékén keresek hölgyeket facesittingre vagy bármi perverz játékre 28 eves mackós alkat vagyok utazás nem probléma de helyem is van
Nőt párt keresek minnek koverebb vagy annál jobb imádok jó sokáig nyalni
Estét.
Pesten vagy környékén kellemesen Telt Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén kellemesen Telt Hölgy Ma 1 laza Kalandra

Szolnoki 21 éves fiú vagyok. Szolnokon keresek lányt , hölgyet közös örömhöz

49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Enyhe Bi oké ...

Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Telt növel ismerkednénk hármasra, hetero alapon
Sziasztok! Molett duci hölgy aki magányos írhatna?
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Enyhe Bi oké ...
Enyhe Bi oké ...

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.