Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok, duci fiatal csajommal keressuk bi partnereink. Bp.
Sziasztok! Veszprémi hölgy van itt?
Párt keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni ill nőt
Sziasztok! A mai napra keresem a partnerem hosszas együtlétre! Csak bp
Hölgy vagy pár?Utazni tudok!
Hali, mai napra vagy többre keresek hölgy partnert Kcskeméten kölcsönös élvezetekhez nyes 31 éves 76 kg os srác. puszi
Szisztok! Mai napra keresnék pàrt vagy hölgyet mindenféle jora! Csak aki komolyan gondolja! Bp
Szexi párként hölgyel ismerkednénk.
nyiregyhazi hellyel rendelkezö,maganyos,hanyagolt fiatal lanyt,idosebb holgyet keresek.akit oralisan kenyesztetenek nyalassal.ujjazassal...viszonzas nelkül is..32eves nyiregyi fiaember vagyok..laju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
Sziasztok! Lányt esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén. Kezdők vagyunk ilyen téren szóval nem gond ha Te..Ti is.. sőt. Irj rank ha ismerkednel.
Párt nőt bi ffit keresek kor sujnem nem számít
Sziasztok. 36 éves bi pasi vagyok. Bisex hölgyet vagy párt keresek, akivel párhoz csatlakozhatnánk. . Talihelyem van Veszprém mellett. Üzenetet privátban várom.
Sziasztok.Hölggyel,párral ismerkednék!
Duci hölgyet kényeztetnék Budapesten

szia! Hölgyet esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén közös jatszadozásra. Mi fiatal pár vagyunk duci hölgy taggal. Lány bi! Fényképet kérünk mivel szexhez keresünk partnert es kell a vonzalom. Nem kepcserélgetni szeretnénk természetesen
Sziasztok! Írtunk!
(Ez egy válasz actara üzenetére (2017. 07. 15. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 18:47

Sziasztok! Elsősorban lányt keresünk harmadiknak esetleg kis intimmel rendelkezö párt. Bács-Kiskun megyéből. Vagy Kalocsa Szekszárd Dunaföldvár környékéről. Kezdő lányt esetleg párt keresünk leginkább.
Sziasztok valakii Bpn?
Sziasztok. Jövőhéten péntekig Budapesten leszek. Ez időre keresem partnerem, hölgy személlyében. Akár estére akár nappalra.
Sziasztok Telt alkatu párhoz beszálnék Pápa környékén