Ma este?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
ziasztok! Hölgyet keresünk aki találkozna és lenne kedve eltölteni velünk egy kellemes estét. Fiatal kezdő pár vagyunk Kalocsáról. Utazni is tudunk
Sziasztok egy igazi nagymellű naagyseggű duci csajt keresek minden jóra
Hajdú megyei párhoz csatlakoznék ma este.
176/90 kg.
Nem kamus mint itt majd mindenki.
17/6 méret
176/90 kg.
Nem kamus mint itt majd mindenki.
17/6 méret
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Izgatna, ha valakivel megdugnánk a feleségemet. Adatlapot olvass!!! Szeged
Molett gátlásos feleségemet szeretném házibaráttal kényeztetni.Fiatal, nagy adaottságokkal rendelkező,nagyon intelligens s diszkrét férfi,férfiak jelentkezését várom.
Párt nőt bi ffit keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni kor alkat nem számít csak a higiénia
Sziasztok! Ismerkednék nyitott 40-55 közötti párral házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra. Szekszárd és környéke.
Sziasztok! Lányt esetleg párt (csak kis intimmel 16-ig) keresünk ma estere . Kezdők vagyunk ilyen téren. Kalocsa vagy környeken keresgelünk. Irj ránk

Sziasztok. Párt, házaspárt keresünk párcserére. Csak fogadni tudunk.
Telt holgyel vagy hasonlo holgytagu parral ismerkednék "hazibarat" titulusra! Belso levélben kérek elérhetöséget!
Negyvenes jó méretű pasi hellyel a közelünkből ?

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nagy intim merettel rendelkezem es bbw vagy ssbbw alkatu holgyet keresek UK teruleten.
Sziasztok! Lànyt vagy pàrt keresnék minden jóra! Akàr egész napos programhoz is! Csak bp
Izgatna, ha valakivel megdugnánk a feleségemet. Adatlapot olvass!!! Szeged
Sziasztok! Lànyt vagy pàrt keresek minden különleges jóra!
csak bp

Hétvégi szexre hölgyek vagy akár párok alkalmi vagy tartós partnere/szexbarátja lennék akár extrémebb elképzelés alapján is..Duci,telt alkat előny,de nem feltétel!!Esetleges jelentkezést belső elvélben ha lehetne!
Hajdú megyei párt keresek. Mit szeretnétek?
Elhozhatod a feleségedet.Megvárhatod az autóban.
Esetleg végig is nézheted.Ketten rendezzük le?
Két farok a punciba,szendvics.stb.
Akár ma délután
Elhozhatod a feleségedet.Megvárhatod az autóban.
Esetleg végig is nézheted.Ketten rendezzük le?
Két farok a punciba,szendvics.stb.
Akár ma délután