Kedves nem-dohányos párral, duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
IGEN, érdekel..... napközben, vagy reggelente megtalálsz.....
Akár üzenetben egyeztethetünk (Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Akár üzenetben egyeztethetünk (Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt (csak a hölgy örömére) keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackós, bp-i pasi.
Aszód fele valaki irna
22 éves fiu vagyok és telt hölgyeket keresek monor és környékéről
Kedves nem-dohányos duci maci telt párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Kedves nem-dohányos párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
teló szexelnék egy duci nővel már nagyon várom
40 feletti formásan telt hölgy tagù házaspárral szívesen ismerkednék. Szeretkezéseteket szeretném meglesni. Szimpátia lényeges szempont számomra . Normális, 35 férfi vagyok, egyszerűen csak izgatna ez a helyzet. Ha titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . TALI UTÁNA . CSAK AZ RJON AKI TETTRE KÉSZ.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

sziasztok. ma estére keresnénk párt egymás előtti sexre. csak olyan írjon aki komolyan is gondolja. helyünk van.
veszprémi fiú ismerkedne, utazni is tudok.
Sziasztok!
40-es hölgy partneremmel keresünk szombat estére kedves párt többes szexre, van némi tapasztalatunk többesben, nem levelezni szeretnénk. Hely megoldott,de utazás sem gond ésszerű határokon belül.
Kérjük csak valós,találkozni vágyó párok írjanak.
Köszönjük!
40-es hölgy partneremmel keresünk szombat estére kedves párt többes szexre, van némi tapasztalatunk többesben, nem levelezni szeretnénk. Hely megoldott,de utazás sem gond ésszerű határokon belül.
Kérjük csak valós,találkozni vágyó párok írjanak.
Köszönjük!
Valakit èrdekel telósex duci növel?
Kedves nem-dohányos párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból

sziasztok. ma vagy holnap estére keresnénk párt egymás előtti sexre. csak olyan írjon aki komolyan is gondolja. helyünk van.
Ismerkednék alkalmi szexkapcsolatra növel vagy páral., Veszprémi 29-áves igényes srác vagyok!!!!
Olyanok irjanak akik komolyan is gondolják!!!
Olyanok irjanak akik komolyan is gondolják!!!
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!