Szombat estére keresünk szexpartnereket akik fogadni tudnak minket (16.10.22. klubb nem a mi világunk ) a mi korosztályunkból bpest. és pestmegye .
Kedves nem-dohányos párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Extrém kövér nőket imádó sportos,diplomás férfi vagyok.150-200 kg-os társat keresek.
Telt, 172 magas, 32 éves, párom kényeztetésére keresek 25-45 évesig pasit. Cegléden
Sziasztok!
Elsősorban bi hölgyet illetve párt keresünk budapesten belül, a teltebb hölgyeket szeretjük mint ahogy a párunk női tagja is duci, de ez nem kizáró ok természetesen . Találhattok rólunk képeket, infókat az oldalon. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket írjatok. Üdv.
Elsősorban bi hölgyet illetve párt keresünk budapesten belül, a teltebb hölgyeket szeretjük mint ahogy a párunk női tagja is duci, de ez nem kizáró ok természetesen . Találhattok rólunk képeket, infókat az oldalon. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket írjatok. Üdv.

Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk! Rendszeresnek mondható szórakozásra!!! Szóló pasit nem keresünk! ! Ha valakinek lenne kedve ismerkedni Írjon!
Sziasztok. Sopronba keresek lányt -asszonyt aki segítene nekem hogy szép sima és szőrtelen legyen a farkam. Olyan írjon akinek kedve helye és eszköze is megvan hogy tartósan síma szőrtelen maradjon. Fizetséget megbeszéljük.
Kecskeméti molett nővel párral ismerkednék
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednek!!!
lányt /hölgyet keresek egy 20 éves ssrác..
Sziasztok telt duci nőt lányt keresek minden jóra Pest megye Vác környéke utazni tudok , én 47év 173cm 73kg barna haj szem átlagos alkat ! lendrodi20@gmail.com
Sziasztok! Pest megyében keresem az a duci telt nőt, akit kényeztethetnék akár hosszabb távon is
(24 éves dolgozó pasi )

Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz, kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, mert mindig úton vagyok.
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives

Fehérvàr?
Valaki?
Valaki?
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet
Sziasztok!Párokkal ismerkednénk..Baja és kis vonzáskörzetéből,akik elfogadják a duciságot.Dohányosokat nem szeretnénk.Érdeklődni privátban.Köszönöm.

Ma delelott husi lannyal randiznék. (Borsod)
Duciimádó 52 éves, kicsit macis pasi keresi kortól függetlenül partnereit. Kettesben, hármasban....
Holnap 2016.10.15-én Nyíregyháza és környékén párt kukkolnék. Csak nézném!! Az anyagiaktól sem zárkózom el